Forum » Mobilne tehnologije » Nakup kitajskega mobilnega telefona
Nakup kitajskega mobilnega telefona
Temo vidijo: vsi

Alamar ::
Odločam se za nakup novega telefona. Tukaj na sem malo pogledal in našel tele telfone. Pomemben mi je zaslon, baterija in pa tudi procesorska moč, saj se bo na njem odigrala tudi kakšna igra. Hočem pa da ima vsaj nekaj podpore, da ni čisto en kitajc, da takoj zastara in da ima karseda clean vmesnik, da ni kakšen touchwiz.Tudi zadnji je iz Kitajske. Itak je najboljsi umi zero, je pa tudi konkretno drazji od recimo g7. G7 je sele v prednarocilu tako, da se ni pravih reviewjujev. Pri xiaomi note g4 me moti, da ni dual sim. Sicer obstaja dual sim varianta, ki pa je drazji in brez 4g
http://www.coolicool.com/elephone-g7-pr...
http://www.coolicool.com/elephone-g7-pr...
http://www.coolicool.com/xiaomi-redmi-h...
Ti so s kitajske.
http://www.coolicool.com/umi-zero-mt659...
Ta je pa iz skladišča v evropi, tako da carine ne bo, pa še pošiljanje je zastonj.
Tako da vsi telefoni pridejo približno 180 eur.
Kaj pravite, kateri telefon se najbolj splača, sam se najbolj nagibam k umi zero.
Bi prosim delili mnenja tukaj na forumu in malo pokomentirali, kaj se za ta denar najbolj splača.

12bot34 ::
No to pa res ne vem, ampak mislim da ima umi zero dovolj baterije za čez dan(skozi na wifiju, nič 3g, malo klicev in sporočil), apmak 5300mAh je pa res hudo, ampak itak sem navajen vsak dan polnit telefon.
Pa v tale p5000 moraš všteti še carino ali ne.
Pa v tale p5000 moraš všteti še carino ali ne.

hojnikb ::
Nwm kje si pobral 50mAH na gram, li ion lahko gre tut preko 265Wh/kg (direkt iz wiki). Verjetno je to star podatek, ampak tudi če tega vzameš in daš 0.037kg*265Wh=9.805Wh/3.7V= ~2650mAh, kar je pa že zelo blizu 2780mAh...
#brezpodpisa

Kako mislis nekako, rad bi da mi ob normalni uporabi zdrži cel dan, vsaj dokler ne pridem domov. Ampak amoled zaslon je velik plus. Hojnikb, kateri telefon pa ti predlagaš.

hojnikb ::
itk pa mAh sami po sebi nič ne pomenijo. Važno je, kako se stvar obnese v praksi (ie kolk on screen time-a lahko dosežeš).
#brezpodpisa

Saj res, tukaj noben nima umi zerota, ker sem nekaj strani nazaj zasledil, da ga je kar nekaj predlagalo. Hojnikb, bi se našel še boljši telefon, edino malo me baterija skrbi, pa se jo da pri umotu zamenjati.

Pithlit ::
SumTingWong je izjavil:
Me zanima, če je kdo že vzel UMI Zero od tistih, ki so rekli da ga bodo kupili.
Čez cca. 4 mesece, jaz.
itk pa mAh sami po sebi nič ne pomenijo. Važno je, kako se stvar obnese v praksi (ie kolk on screen time-a lahko dosežeš).
V praksi (po review-ih) komot zdrži cel dan normalnega drkanja. Tko da ne vem kaj bond007 bluzi.
UMI zero se ne da menjat baterije. Vsaj ne na izi.
Life is as complicated as we make it...
Zgodovina sprememb…
- spremenila: Pithlit ()

Mr.Nice ::
Vzemi UMI Zero, po specifikacijah sodec je zelo dober nakup za svojo ceno. Glede baterije pa vsi vemo kako je, če dost visiš na njem, bo ti še 5000mAh baterija premala.
Sam osebno imam NEO N003 2GB rama 32GB roma z quadcore 1.5 GHZ in baterijo 3000mAh. V uporabi ga imam malo več kot leto dni in sem zelo zadovoljen z njim. Baterija mi zdrži ob normalni uporabi 2dni, tudi 3 dni, če ga ne kaj dosti uporabljam. V večini pa dva dni.
Moj nasvet še vedno, UMI Zero!
lp
Sam osebno imam NEO N003 2GB rama 32GB roma z quadcore 1.5 GHZ in baterijo 3000mAh. V uporabi ga imam malo več kot leto dni in sem zelo zadovoljen z njim. Baterija mi zdrži ob normalni uporabi 2dni, tudi 3 dni, če ga ne kaj dosti uporabljam. V večini pa dva dni.
Moj nasvet še vedno, UMI Zero!
lp
Dont worry.......be happy!!!:)

Zdajle ravno gledal review od tega tipa
Bi mi lahko prosim nekdo razložil kaj se dogaja s telefonom po 8min10s, ko kar naenkrat zašteka (laga), je to posledica slabe kamere ali je res telefon v tistem trenutku zalegal.
Lepo bi vas prosim, če bi si ogledali posnetek, saj takole nov telefon ne bi smel lagati.
Hvala in lp
Bi mi lahko prosim nekdo razložil kaj se dogaja s telefonom po 8min10s, ko kar naenkrat zašteka (laga), je to posledica slabe kamere ali je res telefon v tistem trenutku zalegal.
Lepo bi vas prosim, če bi si ogledali posnetek, saj takole nov telefon ne bi smel lagati.
Hvala in lp
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: 12bot34 ()

Narobe si gledal, nekaj sekund naprej, ko pride na začetni zaslon in potem klikne nameni, kako laga.
edit. sem mislil da hojnikb meni odgovarja:)
Vem, samo ali se to sme dogajati pri takih telefonih.
edit. sem mislil da hojnikb meni odgovarja:)
Vem, samo ali se to sme dogajati pri takih telefonih.
Zgodovina sprememb…

boolsheat ::
Gledaš cheap noname kitajski šrot na nasplošno štekajočem sistemu, kaj pa pričakuješ, iphone like tekoče delovanje?

Ja, rad bi, da je delovanje tekoče.
Ne vem če je ravno umi zero en kitajski šrot.
Verjamem, da se najde kitajec, ki ne šteka tako, saj tudi galaxy generacija s svojimi touchwizi šteka, pa ni neka no name firma, pa grem stavit, da bo samsung začel prej štekat ko tale kitajc.
Je res potem edina možnost motorola moto g s svojim lolipopom.
Čudno, dobivam malo mešane odzive na tele kitajske telefone.
Ne vem če je ravno umi zero en kitajski šrot.
Verjamem, da se najde kitajec, ki ne šteka tako, saj tudi galaxy generacija s svojimi touchwizi šteka, pa ni neka no name firma, pa grem stavit, da bo samsung začel prej štekat ko tale kitajc.
Je res potem edina možnost motorola moto g s svojim lolipopom.
Čudno, dobivam malo mešane odzive na tele kitajske telefone.

SumTingWong ::
Kupi Note 4G. Meni v 3 mesecih ni trikrat "zalagal". Pa sem imel po več 100mb aplikacij in iger gor.
Naj ti bo jasno, kupuješ telefon za 150-200€. Dodaj še 100€ pa imaš OnePlus ali pa Nexus 5, če te moti da "laggne" vsake toliko poredko. pa tudi tam sigurno bo. Ne pričakuj smoothness pri Moto G.
Naj ti bo jasno, kupuješ telefon za 150-200€. Dodaj še 100€ pa imaš OnePlus ali pa Nexus 5, če te moti da "laggne" vsake toliko poredko. pa tudi tam sigurno bo. Ne pričakuj smoothness pri Moto G.

Ampak ta review kaže da umi zero laga (na cajte).
Ampak ima pa res dobre specifikacije, prav zaslon, pa še malo manjši je. Tebi ni nič velik redmi note, ga komot v žep spraviš.
Bom vidu, če se res ne bom zaradi velikosti odločil za umi zerota.
Si predstavljaš da greš nekam v hribe, ali na kolo in kam boš potem tak velik telefon tlačil.
Ampak po specifikacijah sta si pa skoraj enaka oz. je umi zero malo boljši.
Mislil sem motorola moto g 2nd generation, s to je verjetno kaj drugače, ali pač ne.
Če sem vas prav razumel je zdaj izbira med redmi note 4g ter umi zero le še osebna stvari, kateri ti je bolj vizualno všeč ali praktičen.
Ampak ima pa res dobre specifikacije, prav zaslon, pa še malo manjši je. Tebi ni nič velik redmi note, ga komot v žep spraviš.
Bom vidu, če se res ne bom zaradi velikosti odločil za umi zerota.
Si predstavljaš da greš nekam v hribe, ali na kolo in kam boš potem tak velik telefon tlačil.
Ampak po specifikacijah sta si pa skoraj enaka oz. je umi zero malo boljši.
SumTingWong je izjavil:
Kupi Note 4G. Meni v 3 mesecih ni trikrat "zalagal". Pa sem imel po več 100mb aplikacij in iger gor.
Naj ti bo jasno, kupuješ telefon za 150-200EUR. Dodaj še 100EUR pa imaš OnePlus ali pa Nexus 5, če te moti da "laggne" vsake toliko poredko. pa tudi tam sigurno bo. Ne pričakuj smoothness pri Moto G.
Mislil sem motorola moto g 2nd generation, s to je verjetno kaj drugače, ali pač ne.
Če sem vas prav razumel je zdaj izbira med redmi note 4g ter umi zero le še osebna stvari, kateri ti je bolj vizualno všeč ali praktičen.
Zgodovina sprememb…

SebyDiamant ::
Jaz sem Umi Zero naročil v zadnji akciji 3000 kos. Še čakam da ga pošljejo iz kitajske. Poročam ko ga dobim ;)
12EUR popusta na SUMUP čitalec bančnih in kreditnih kartic,
brez stroška najema:
http://fbuy.me/k8MvL
brez stroška najema:

MeGreat ::
Kje si ga pa naročil? Iz aliexpress?
Tale je tudi zelo zanimiv, eden izmed redkih kitajskih telefonov ki ima glonass navigacijo
http://www.jiayu-store.com/jiayu-s3-4g-...
Tale je tudi zelo zanimiv, eden izmed redkih kitajskih telefonov ki ima glonass navigacijo

SebyDiamant ::
Kje si ga pa naročil? Iz aliexpress?
Ja iz Aliexpress. Je pa ravno danes šel naprej. Tak da drug teden enkrat ga pričakujem.
12EUR popusta na SUMUP čitalec bančnih in kreditnih kartic,
brez stroška najema:
brez stroška najema:

Ce je tale takole znizan, se mi ga splača vzeti in je tudi boljši od umija.
Pa je tole kak poznan kitajec, se zmeraj rajši vzamam kakega kitajca, ki je poznan, pa tud cena je mal sumljiva.
Pa je tole kak poznan kitajec, se zmeraj rajši vzamam kakega kitajca, ki je poznan, pa tud cena je mal sumljiva.

Saj jaz sem imel tudi pomisleke pred nakupom kitajca, ampak ti se zdaj pa že pošteno zmišljuješ.
Daj povej kaj ti je najbolj nujno na mobitelu in okvirno ceno, pa da ti damo predlog. In tale Jiayu S3 vsi pravijo da je zverina. Ampak je out of stock na tej strani.
Daj povej kaj ti je najbolj nujno na mobitelu in okvirno ceno, pa da ti damo predlog. In tale Jiayu S3 vsi pravijo da je zverina. Ampak je out of stock na tej strani.

Tako je, vsakič, ko mi je že en telefon všeč in bi ga kupil, pride nekdo z drugim predlogom.
Lahko bi mi jih našteli več, ki so za svojo ceno dobri, tako da bo telefon zdržal vsaj dve leti (upam da kitajci zdržijo toliko časa). Pomembna mi je tudi velikost. Lahko je 5.0 ali 5.5 inchen, samo če je 5.5 inchen, ne sme bit ravno debel.
Uporabljal se bo za brskanje po internetu, youtube, navigacija, pa baterija da zdrži vsaj en dan.
Umi zero me je zmotil, ko je na tisem videu tako zaštekal, saj to mi pa ni v interesu, da bo takole telefon zaštekal.
Zdaj bi pa edino rad, če mi kdo lahko prosim približno izbere kitajske telefone za okvirno ceno 180/190 eur.
Res hvala vam za razumevanje in vaše odgovore.
Lahko bi mi jih našteli več, ki so za svojo ceno dobri, tako da bo telefon zdržal vsaj dve leti (upam da kitajci zdržijo toliko časa). Pomembna mi je tudi velikost. Lahko je 5.0 ali 5.5 inchen, samo če je 5.5 inchen, ne sme bit ravno debel.
Uporabljal se bo za brskanje po internetu, youtube, navigacija, pa baterija da zdrži vsaj en dan.
Umi zero me je zmotil, ko je na tisem videu tako zaštekal, saj to mi pa ni v interesu, da bo takole telefon zaštekal.
Zdaj bi pa edino rad, če mi kdo lahko prosim približno izbere kitajske telefone za okvirno ceno 180/190 eur.
Res hvala vam za razumevanje in vaše odgovore.

Hm, ne vem. Jaz bi počakal na 64bitne procesorje. Meizu M1 Note je recimo špica, ampak 50€ izven budgeta.
Xiaomi Note 4G pa spet ni tak cegu. Okej, piše 9mm ampak v roki se lepo prilagaja. In plastika na zadnji strani je trpežna na praske.
Jiayu S3 kupi, če ga dobiš kje za 170$, ampak mislim da je bil to nek huge deal, ker drugače so cene okoli 250$.
Xiaomi Note 4G pa spet ni tak cegu. Okej, piše 9mm ampak v roki se lepo prilagaja. In plastika na zadnji strani je trpežna na praske.
Jiayu S3 kupi, če ga dobiš kje za 170$, ampak mislim da je bil to nek huge deal, ker drugače so cene okoli 250$.

Ja tale meizu te pride kar ene 260 eur, kar je kar veliko čez moj budget (potem grem rajši na OnePlus One).
Drugače pa cenejši telefoni nimajo 64 bitnih procesorjev (ali pripomorejo ti pri igrah). Videm sem da je dosegel na antutu za 250 eur drag telefon ogromno šik (40 000).
Kako se pa redmi note odreže, ko ga hraniš v žepu. Malo me moti resolucija zaslona.
http://www.aliexpress.com/store/product...
Tukaj je še ta telefon, samo je še en dan v akciji. Pa 170 $ si ti verjetno mislil 2gb različico.
Drugače pa cenejši telefoni nimajo 64 bitnih procesorjev (ali pripomorejo ti pri igrah). Videm sem da je dosegel na antutu za 250 eur drag telefon ogromno šik (40 000).
Kako se pa redmi note odreže, ko ga hraniš v žepu. Malo me moti resolucija zaslona.
http://www.aliexpress.com/store/product...
Tukaj je še ta telefon, samo je še en dan v akciji. Pa 170 $ si ti verjetno mislil 2gb različico.

MeGreat ::
http://www.aliexpress.com/item/Original...
195usd, kar je zelo podobno kot na uni strani kjer je 170usd+13 poštnine = 183 usd... S tem da se lahko na aliexpressu zmeniš da ti napišejo manjšo vrednost in prišparaš na carini.. Na tisti strani je jiayu s3 že 2 meseca out of stock
195usd, kar je zelo podobno kot na uni strani kjer je 170usd+13 poštnine = 183 usd... S tem da se lahko na aliexpressu zmeniš da ti napišejo manjšo vrednost in prišparaš na carini.. Na tisti strani je jiayu s3 že 2 meseca out of stock

Magic1 ::
http://www.aliexpress.com/item/Original...
WTF ti sanjaš glede carine?!? Kot da sploh gledajo napisano vrednost na pošiljki iz Kitajske...
Magic

Pa še kako gledajo. In preko DHL ali pa navadne pošte. Kupil ene stvari za ravno nekaj več kot 25€ preko aliexpress, pa so me carinili takoj, plus še nek dodatek. Na koncu je bil strošek za 1/3 večji kot pa nabavna cena.

Ima kdo izkušnjes trajanjem pošiljanja. Piše od 39-60 dni, je to normalen čas za tako pošiljko.

jarre ::
Ima kdo izkušnjes trajanjem pošiljanja. Piše od 39-60 dni, je to normalen čas za tako pošiljko.
Vse tablice in telefone, ki sem jih kupil pri "Kitajcih", sem dobil v največ 3-4 tednih od dneva naročila...
Preveč časa so si "določili" za pošiljanje.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: jarre ()

http://es.234buy.com/xiaomi-redmi-note-...
http://es.234buy.com/jiayu-s3-mtk6752-6...
Če koga zanima. Verjetno se bom kar za xiaomija odloču, bo vsaj imel podporo, pa po pravic rečeno ima tale jiayu kar malo predobre specifikacije za tole ceno.
http://es.234buy.com/jiayu-s3-mtk6752-6...
Če koga zanima. Verjetno se bom kar za xiaomija odloču, bo vsaj imel podporo, pa po pravic rečeno ima tale jiayu kar malo predobre specifikacije za tole ceno.

Mogoce kdo ve kdaj pridejo 64 bitni proci tudi na cenejše telefone ranga 190 eur
In ali je velika razlika med 64 in 32 bitnimi procesorji.
Koliko časavam pa kaj kitajci zdržijo, isto kot samsungi ali htcji.
In ali je velika razlika med 64 in 32 bitnimi procesorji.
Koliko časavam pa kaj kitajci zdržijo, isto kot samsungi ali htcji.

Mogoce kdo ve kdaj pridejo 64 bitni proci tudi na cenejše telefone
http://www.coolicool.com/elephone-p6000...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Alamar ()

Evo zdej sem se pa poglobil v to temo kitajskih telefonov, eni sigurno mislite, da sem že malo obseden, pač tak sem, da res preden kupim stvar preverim raje desetkrat kakor enkrat.
Najprej sem se zanimal za xiaomi redmi note 4g, malo me je motilo, da ima slabo resolucijo, ki se kar pozna na 5.5 inchnem zaslonu.
Potem sem zagledal umi zero, ki je dober telefon, a me je odvrnil od tistega štekanja na youtubu.
Potem sem za super ceno zagledal jiayu s3, ki je najboljši od vseh teh naštetih telefonov, a me je malo motil android 4.2. Ta je imel 64 bitni procesor.
Predlagali ste mi tudi meizu note, ki pa je predrag, a ima tudi super 64 bitni procesor.
Zato sem si rekel, da bo nov telefon imel 64 bitni procesor. Pomembna sta mi bila dva dejavnika. Zaslon, podpora in procesor (laganje, ki sem ga opazil pri umi zero, ne bi rad tako pogosto srečeval).
Alamar, mi je nato predlagl elephone p6000. Imel je skoraj vse, kar sem potreboval.
Torej v ožjem izboru sta zdaj bila elephone p6000 in xiaomi redmi note 4g.
Pri xiaoimi me moti resolucija zaslona:
720 x 1280 pixels (~267 ppi pixel density)- 5.5inc - xiaomi
720 x 1280 pixels (~320 ppi pixel density)- 5.0inc - elephone
Zaslon mi je pri redmi note malo prešvoh, na 5.0 inc se mi pa ne zdi da se bo toliko poznalo tiste resolucije.
Pri elephonu mi je posebej všeč tudi majhnost. Se mi zdi redmi note preokoren za prenašati. Moram pa poudariti, da ima elephone že v naprej planirano 5.0 lolipop na telefonu, kar je superca:)
Zdaj bi pa rad še enkrat za vselej slišal vaše mnenje o moji presoji, kako bi vi ravnali v mojem primeru, bi se za kaki drug telefon odločili. Ampak mislim, da sem sam našel win-win telefon.
Hvala vam še enkrat in upam, da vas preveč ne dolgočasim.
Najprej sem se zanimal za xiaomi redmi note 4g, malo me je motilo, da ima slabo resolucijo, ki se kar pozna na 5.5 inchnem zaslonu.
Potem sem zagledal umi zero, ki je dober telefon, a me je odvrnil od tistega štekanja na youtubu.
Potem sem za super ceno zagledal jiayu s3, ki je najboljši od vseh teh naštetih telefonov, a me je malo motil android 4.2. Ta je imel 64 bitni procesor.
Predlagali ste mi tudi meizu note, ki pa je predrag, a ima tudi super 64 bitni procesor.
Zato sem si rekel, da bo nov telefon imel 64 bitni procesor. Pomembna sta mi bila dva dejavnika. Zaslon, podpora in procesor (laganje, ki sem ga opazil pri umi zero, ne bi rad tako pogosto srečeval).
Alamar, mi je nato predlagl elephone p6000. Imel je skoraj vse, kar sem potreboval.
Torej v ožjem izboru sta zdaj bila elephone p6000 in xiaomi redmi note 4g.
Pri xiaoimi me moti resolucija zaslona:
720 x 1280 pixels (~267 ppi pixel density)- 5.5inc - xiaomi
720 x 1280 pixels (~320 ppi pixel density)- 5.0inc - elephone
Zaslon mi je pri redmi note malo prešvoh, na 5.0 inc se mi pa ne zdi da se bo toliko poznalo tiste resolucije.
Pri elephonu mi je posebej všeč tudi majhnost. Se mi zdi redmi note preokoren za prenašati. Moram pa poudariti, da ima elephone že v naprej planirano 5.0 lolipop na telefonu, kar je superca:)
Zdaj bi pa rad še enkrat za vselej slišal vaše mnenje o moji presoji, kako bi vi ravnali v mojem primeru, bi se za kaki drug telefon odločili. Ampak mislim, da sem sam našel win-win telefon.
Hvala vam še enkrat in upam, da vas preveč ne dolgočasim.

Killermode ::

Saj ne bom še takoj kupil, malo bom še počakal. Tukaj je tudi nekdo na forumu, ki ga ima, pa pravi da mu dobro dela. Samo tisti 64 bitni procesor je res win.
Zelo bi bil vesel vsakršnih komentarjev na tedva telefona.
Zelo bi bil vesel vsakršnih komentarjev na tedva telefona.

Magic1 ::
~267 ppi pixel density
~320 ppi pixel density
Dejte se zresnite no, najbolje da vsi pomečejo laptope, televizorje in monitorje v smeti, ker ne pridejo blizu 270 ppi.... Razumel bi če bi bilo govora o 150 proti 250, ne pa to.
Magic
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Magic1 ()

~267 ppi pixel density
~320 ppi pixel density
Dejte se zresnite no, najbolje da vsi pomečejo laptope, televizorje in monitorje v smeti, ker ne pridejo blizu 270 ppi.... Razumel bi če bi bilo govora o 150 proti 250, ne pa to.
Kje sem pa jaz ppi omenjal. Omenjal sem velikost zaslona. Verjetno se bo pol incha le nekaj poznalo.
Kaj pa pomeni za gledanje filmov, da ima elephone en poseben dekoder. Se to res pozna pri gledanju filmov, verjetno se gre za hd filme, saj ne bi rad da bi štekali.

@Magic1 : Word! Viden problem je če kupiš 10inch tablico z resolucijo 1024x600/800
@Bot : Saj pa si si v predzadnjem sporočilu napisal, da ti je P6000 win-win telefon in kako ti je vse všeč na njemu. Pa še samo 160$ je. Zakaj bi čakal?
Pa prosim te, povej mi --> "Najprej sem se zanimal za xiaomi redmi note 4g, malo me je motilo, da ima slabo resolucijo, ki se kar pozna na 5.5 inchnem zaslonu." kako si ugotovil da se pozna na 5.5" zaslonu? Si ga držal v roki? Ti ga je prijatelj pokazal?
@Bot : Saj pa si si v predzadnjem sporočilu napisal, da ti je P6000 win-win telefon in kako ti je vse všeč na njemu. Pa še samo 160$ je. Zakaj bi čakal?
Pa prosim te, povej mi --> "Najprej sem se zanimal za xiaomi redmi note 4g, malo me je motilo, da ima slabo resolucijo, ki se kar pozna na 5.5 inchnem zaslonu." kako si ugotovil da se pozna na 5.5" zaslonu? Si ga držal v roki? Ti ga je prijatelj pokazal?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: SumTingWong ()

SumTingWong je izjavil:
Mogoče zato

This item is available to pre-order, all the orders will be shipped out on 5th February, 2015 after the pre-sale period.we will ship the parcel in chronological order.

Zame že, kaj pa na splošno.
Pa proc je 64 bitni pa 5.0, mislim da je to res veliko za to ceno. Srbi me, da bi me pri redmi note motila velikost zaslona. Na 5.5 inchev se zelo težko da tipkat, brskat po internetu z eno roko.
Ampak pustimo to. Rad bi samo, da poveste da je za ta denar telefon dober.
Kje se še v bistvu pozna 64 bitni proc in 5.0 loipop vs 4.2 jelybean.
Mogoče sem pozabil omenit, da se bo na telefonu igralo igre. Je zato boljši redmi note ali p6000.
Še za tisti video dekoder me zanima, kaj to v praksi pomeni.
Pa proc je 64 bitni pa 5.0, mislim da je to res veliko za to ceno. Srbi me, da bi me pri redmi note motila velikost zaslona. Na 5.5 inchev se zelo težko da tipkat, brskat po internetu z eno roko.
Ampak pustimo to. Rad bi samo, da poveste da je za ta denar telefon dober.
Kje se še v bistvu pozna 64 bitni proc in 5.0 loipop vs 4.2 jelybean.
Mogoče sem pozabil omenit, da se bo na telefonu igralo igre. Je zato boljši redmi note ali p6000.
Še za tisti video dekoder me zanima, kaj to v praksi pomeni.