Forum » Igre » Uplink - spet problemi
Uplink - spet problemi
Xplicit ::
Po dolgem cejtu sm si nazaj instaleru Uplink pa sm ze malo iz prakse pa sm pozabu kaj tocno mors narest da te ne dobijo ko krades/prenasas kes iz tujega racuna na svojega?
Jest grem pac tko da posnamen z Voice analyzerjem govor od admina od banke, pregledam nato stevilke racunov in passworde, grem na un racun k ma velik kesa (ize ene izmed nalog sm zvedu da je gor 600000c ) prenakazem kes na svoj racun, pobrisem log o prenosu kesa, pol pa k hocem ponovno ulomt v banko kot admin da se tm pobrisem loge me pa ze dobijo (pa tud ce pred tem se na prvem routanem kompjuterju pobrisem loge, pa da grem sele pol v banko brisat loge).
Torej kaj sm spregledu oz. pozabu narest?
Jest grem pac tko da posnamen z Voice analyzerjem govor od admina od banke, pregledam nato stevilke racunov in passworde, grem na un racun k ma velik kesa (ize ene izmed nalog sm zvedu da je gor 600000c ) prenakazem kes na svoj racun, pobrisem log o prenosu kesa, pol pa k hocem ponovno ulomt v banko kot admin da se tm pobrisem loge me pa ze dobijo (pa tud ce pred tem se na prvem routanem kompjuterju pobrisem loge, pa da grem sele pol v banko brisat loge).
Torej kaj sm spregledu oz. pozabu narest?
Vesoljc ::
če se ne motm je hitrost lepa vrlina :)
Abnormal behavior of abnormal brain makes me normal...
HardFu ::
ko bouncaš najprej pejt iz svojga gatewaya na InterNIC, (ko si ga prej že scrackal ter tako dobil password, ki tam dela celo igro) nato pa prek random serverjev do tarče. Naredi tasvoje, potem pa pojdi v InterNIC ter tam pobriši loge. Če gre za velike denarje, pa mislim, da te v vsakem primeru dobijo.
http://codeable.io
jamiroq ::
kolikor se spomnim moraš brisat vse loge, ki kažejo na prenos na obeh bankah (torej tisti iz katere si "osvobodil" :) denar in tvoji banki); in to čimprej (preden greš brisat loge na InterNIC in druge strani)
Birkoff ::
Zakaj ne morem prenesti denarja s tujega računa na svojga.Ko sem s tujim prijavljen in izpolnim vsa polja ter kliknem na "Transfer" se prikaže tole sporočilo:"Denied acess by Proxy server".Če kdo ve kaj moram storit, da lahko uspešno prenesem denar naj odgovori.
jamiroq ::
ga pač vklopiš in klikneš go (ali nekaj takega)... imo je bolje uporabljat bypasse, ker ti prihranijo ogromno časa; edino tisti HUD upgrade za 20 ali 25k moraš kupit.
najboljs je uporabljat proxy bypass in tudi firewall bypass k te tezje opazijo, res je da vec stane, sam se splaca...
Na mojem računu je 19.000, nimam Hud upgrada niti proxy bypass, denarja pa z proxy disablom ne morem prenest, da bi si to dvoje kupu.Zato mi prosim svetujte kje lahko dobim denar razen pri misijah?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Birkoff ()
nared pac ene par unih misij k so cheap za 1000 ali 2000 pa bos kmal nabral za nov software
sicer pa lahka sprejmes misijo pa ti placajo pol vnaprej al pa celo vse vnaprej pa pol misijo skenslas
sam mas pol manjso kredibilnost...
sicer pa lahka sprejmes misijo pa ti placajo pol vnaprej al pa celo vse vnaprej pa pol misijo skenslas
sam mas pol manjso kredibilnost...
Če sem pa že use misije naredu ostale so le tiste, za katere rabiš večjo kredibilnost, ktere pa še nimam.A se da mogoč še kje drugje dnar zaslužt?
pejd ke k mas misije pa gor klikn da ti cajt hitreje mineva pa se bo ksna nova misija prkazala
Binji ::
Ce uporabljas disabler te dobijo tko da je edina resitev ce pobrises loge na OBEH bankah z bypasserjem. In jst sm sunu okoli 2mio kreditov pa me niso dobili
Kdor ne navija ni Slovenc, hej, hej, hej!
sej ti ne kreades denarja s proxy bypasserjem
ti samo obides proxy (proxy sciti podatke pred nepooblascenim spreminjanjem) in pol normalno predeses denar
proxy bypasser se pa uporablja tako da gres v HUD analyzer, uklops proxy bypasser in ga drag&drop-as na proxy ki je prikazan v HUD analyzerju
ti samo obides proxy (proxy sciti podatke pred nepooblascenim spreminjanjem) in pol normalno predeses denar
proxy bypasser se pa uporablja tako da gres v HUD analyzer, uklops proxy bypasser in ga drag&drop-as na proxy ki je prikazan v HUD analyzerju
sm probal.ko uno rdeče pritisnem se ne zgodi nič.pritisnem lahko samo pause ali pa križec.torej če pa samo drag&drop pol še vedno ne gre.mam verzijo 3
kolkr vem mors met za banko verzijo 5 oz. najvisjo verzijo kolkr je mozno k cene ne dela
k banke so 'kao' ful zascitene
k banke so 'kao' ful zascitene
Mavrik ::
Zdownloadaj si najnovejši patch. So poleg še LAN omrežja v katere je lažje shekati.
The truth is rarely pure and never simple.
Tody ::
itak banke majo level 5 in nič drugega ne pomaga loge moreš birsat na svoji in njihovi banki + loge na bouncih in za to maš ene 3 minute realnega časa da narediš. Moreš met pa voice analaizrje pa najboljši procesor pa decrpyt pa passwordbraker pa logdeleter V4. And got to do it FAST
Binji ::
tody: sploh ne rabi vdret v administracijo banke. Sam gres pod svoj racun (oz od tistga ku mu cs sunt kes) in mas tm transactions al neki tazga kjer so logi, das bypasser in zbrises. To je to.
Se nekaj: ce hoces prikrit vdor NE SMES brisat logov na prizadeti masini, ker se pol login in logoff log ne skladata-> te laze odkrijejo. Tak vdor zabrises tko da pobrises reroute log na eni vmesni masini (najraje InterNIC)
Se nekaj: ce hoces prikrit vdor NE SMES brisat logov na prizadeti masini, ker se pol login in logoff log ne skladata-> te laze odkrijejo. Tak vdor zabrises tko da pobrises reroute log na eni vmesni masini (najraje InterNIC)
Kdor ne navija ni Slovenc, hej, hej, hej!
Tody ::
eh jest sem skoz brisal loge na prizadeti mašini po možnosti če sem imel dosti časa kr z virusom. pol sem pa dvojno igro hotel igrat (sprejel virus in ga poslal naprej) sam se pol zgodba ni več odvijala pa nekako nisem več ustralaj mogoče zdej ko bom mel kak vikend več časa in volje
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | VoIP prenehal delovati z novim routerjemOddelek: Omrežja in internet | 1024 (768) | Vili_vanili |
» | LAN problem... prekinjena povezavaOddelek: Omrežja in internet | 969 (815) | Hebel |
» | Kako "zamaskirati" zgodovino IE?Oddelek: Omrežja in internet | 1588 (1457) | ginekolog |
» | Uplink!!!!! (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 4108 (2931) | Tody |
» | Uplink - kako disejblas voice security??Oddelek: Igre | 982 (695) | Binji |