Forum » Mobilne tehnologije » Sony xperia L
Sony xperia L
DeathKiller ::
Pozdravljeni!
Zanimam se za omenjeni telefon, pa me zanima, če ima kdo že kakšne izkušnje z omenjenim telefonom... Pozitivne in negativne lastnosti telefona. Telefon dobim za 200€ in me zanima, ali se mi ga za toliko € splača kupiti? Uporabljal bi ga predvsem za surfanje po internetu, skype gledanje e-pošte mogoče kdaj tudi kakšne igrice.. Je to dovolj zmogljiva naprava ali priporočate kaj drugega?
LP, Jure
Zanimam se za omenjeni telefon, pa me zanima, če ima kdo že kakšne izkušnje z omenjenim telefonom... Pozitivne in negativne lastnosti telefona. Telefon dobim za 200€ in me zanima, ali se mi ga za toliko € splača kupiti? Uporabljal bi ga predvsem za surfanje po internetu, skype gledanje e-pošte mogoče kdaj tudi kakšne igrice.. Je to dovolj zmogljiva naprava ali priporočate kaj drugega?
LP, Jure
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kateru telefon do 300 eur ima najboljšo kamero?Oddelek: Mobilne tehnologije | 2218 (1780) | BorutO |
» | Telefon z dvema SIM karticama (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 13347 (11887) | radmannsdorf |
» | Samsung galaxy xcover 2Oddelek: Mobilne tehnologije | 3358 (3230) | ticom |
» | Odločitev med tremi nižjecenovnimi telefoniOddelek: Mobilne tehnologije | 3793 (3272) | slowie |
» | LG KS 360 etna problemOddelek: Mobilne tehnologije | 4401 (2105) | Karmiii_ca |