Forum » Programska oprema » Firefox - izklop hrambe Downloads
Firefox - izklop hrambe Downloads
CyberPunk ::
Se da pri Firefoxu nekako izklopiti belezenje oz. pomnjenje downloadanih datotek (predel Downloads v Library, kjer je zdaj vse skupaj, od bookmarks do history), npr. preko kaksne nastavitve about:config? Vcasih je bilo to loceno od zgodovine, sedaj hrani kar vse.
Zelel bi imeti tako kot je bilo vcasih: da se shranjuje history obiskanih strani, downloads pa ne.
Zelel bi imeti tako kot je bilo vcasih: da se shranjuje history obiskanih strani, downloads pa ne.
Han ::
Pod "about:config" dvakrat klikni na "browser.download.useToolkitUI", pa boš imel staro DL okno, ki, mimogrede, dokonča tekoči DL, če zapreš FF.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Han ()
Ampak spisek se vedno ostane, samo stara oblika (dokler ne kliknem Clear List). Enkrat je bila v settingih tudi opcija, da pobrise ta seznam oz. ga sploh ne hrani. Sem upal, da je v ozadju ostal se kaksen toggle za to.
OK, ocitno to ni to. Sem slucajno ugotovil, da je edina razlika, da uporablja staro DL okno, v katerem sproti pobrise. Ce pa grem v Library, kjer so bookmarks, history etc., je v razdelku Downloads vse skupaj ohranjeno. Izgleda, da sploh ni mogoce vec tega lociti od navadnega browsing history:
https://support.mozilla.org/en-US/quest...
Nastavitev, ki sem jo imel v mislih, naj bi bila browser.download.manager.retention, ki pa jo ocitno zadnje verzije ignorirajo (razen, to da se v tem starem DL oknu pobrise, kar pa je bolj kozmetika).
https://support.mozilla.org/en-US/quest...
Nastavitev, ki sem jo imel v mislih, naj bi bila browser.download.manager.retention, ki pa jo ocitno zadnje verzije ignorirajo (razen, to da se v tem starem DL oknu pobrise, kar pa je bolj kozmetika).
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Firefox tezave pri prikazih nekaterih strani (par dni)Oddelek: Programska oprema | 1679 (1522) | waters |
» | Izšel Firefox 20 (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 17721 (13668) | medenko |
» | Zakaj Firefox ni resen brskalnik ...Oddelek: Programska oprema | 1930 (1804) | enadvatri |
» | Razlog za vztrajanje pri Firefoxu 2.0Oddelek: Novice / Brskalniki | 7012 (3150) | Bakunin |
» | Firefox 2.0 je zunajOddelek: Omrežja in internet | 4511 (2558) | boyan64 |