Forum » Kaj kupiti » Ohišje!
Ohišje!
planetparty ::
ENERMAX CS-3171 SILVER WIZARD II +PLEXI+NEONKA
pri Mlacomu majo to za 23.000 SIT
Kaj menite je vredno nakupa ali pa ne?
Nujno je, ker hočem danes naročiti:)
pri Mlacomu majo to za 23.000 SIT
Kaj menite je vredno nakupa ali pa ne?
Nujno je, ker hočem danes naročiti:)
mlakar ::
Hej ta kišta je zakon, sam če ti je ušeč, k nekaterim ni! Če ti je, pol sam naroč, k ti nebo žov! Je neki posebnga, a to mislš unga uzet, k ma na stranico celo iz plexija al unga ga ma sam manjše kose not udelane.
LP
LP
Že sem naročil ono radiaoaktivno izvedbo tega lunapark ohišja
Če obvladate germanščino, si le oglejte ta članek Klik
pa še nekaj slikic, ki vas malo segrejejo :
Če obvladate germanščino, si le oglejte ta članek Klik
pa še nekaj slikic, ki vas malo segrejejo :
mlakar ::
Zdej nevem a se ta tazga kupt, al je bla sam predelava, zdej nevem točn. Če najdm link ti ga povem!
LP
LP
WhiteWolf ::
Folk, neke mi razjasnite! Zakaj se vam hudica tako dopadejo ta pleksi okna, neonke pa to????? Pa to je tako sranje ponoc, ti skos sveti!
Jaz si bom raje nabavu Chiftecka (modrega) za 20 jurjev in ga imel brez kaksnih pleksijev, neon, ledic,...
Jaz si bom raje nabavu Chiftecka (modrega) za 20 jurjev in ga imel brez kaksnih pleksijev, neon, ledic,...
Fury:
To ohišje mam že 2 tedna, in povem ti, da me niti za sekundo ni razočaralo; mam not 3 ventilatorje, nameravam pa še vgraditi 120mm odspredaj, pa še takrat bo mi ostalo notri toliko mesta, da te mirne duše lahko not spravim
To ohišje mam že 2 tedna, in povem ti, da me niti za sekundo ni razočaralo; mam not 3 ventilatorje, nameravam pa še vgraditi 120mm odspredaj, pa še takrat bo mi ostalo notri toliko mesta, da te mirne duše lahko not spravim
Fury ::
da das vent spredi mors mal velik razrezat a ne? pa nove lukne za ledice za power in hdd in tako dalje.. tista spredna maska me mot predvsem..
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Iz česa napravit Stargate?Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1551 (866) | lakotnyk |
» | O Ohišju Xeon XSOddelek: Kaj kupiti | 1238 (1076) | Sami |
» | ohišjeOddelek: Strojna oprema | 1297 (971) | tx-z |
» | Nove slike mojega ohišjaOddelek: Hlajenje in modifikacije | 3870 (2922) | alien-w |
» | ModifikacijaOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1998 (1600) | kuglvinkl |