» »

LanParty_Mb

LanParty_Mb

Load3r ::

Glede na to da v mariboru nimamo oz. vsaj nisem zasledil,kakšno stran, ki bi organizirala lan partye v mariboru. (Če pa gdo ve naj sporoči)
Mislim da je čas da se tisti, kateri se mislimo udeležiti teh prireditev nekaj naredimo.
Na F.b tudni nisem zasledil nobene strani povezano z prireditvijo lan-ov in še na netu ko zasledim kakšno lan prireditev
je ponavadi prijavnina.
Tako da mislim da bi se zadostno število ljudi lahko komot organiziralo in najeli neki plac, ki be to izpeljali.
Spletne strani še ne bo nekaj časa, sem pa na F.B ustvaril profil in se naj vsak, ki se misli udeležit pridruži strani in to naj bodo sami resni
(ki bodo se res udeležili lano-v). Na zidu boste lahko vsi objavlali, če ma kdo kakšno idejo za prostor in predlogi za špile bodo tudi dobrodošli.
V glavnem vsi zaenteresirani naj se pridružijo in naj oddajo svoj predlog, za nadalje pa se bo vse sporti objavlalo.
Tak to je zaenkrat to, še info:
mail: lan4mb@gmail.com
Facebook: LanFor Mb

• spremenilo: Load3r ()

amacar ::

2 kolega + ostali imajo tole organizacijo prek. Prijavnina sicer je, so pa tudi nagrade.
Še link: http://www.gaminghouse.si/

amacar je izjavil:

2 kolega + ostali imajo tole organizacijo prek. Prijavnina sicer je, so pa tudi nagrade.
Še link: http://www.gaminghouse.si/
Sem že videl to ja, pa sej še obstajo nekatere druge strani samo je že vse bolj al manj zastarelo.
Glede prijavnine pa je tak: Če bi se odvijal dogodek v mariboru, bi se lahko tudi denar pobiral za končno nagrado, v glavnem pa bi se cena prostora delila med udeleženci, tak da računam maximalno 5 eu, s tem da bodo igre izbirali igralci in organizira lahko vsak, ki bo zrihtal primern prostor za LAN...

amacar ::

Kak je to zastarelo, če je čez 5 dni fifa lan turnir?

amacar je izjavil:

Kak je to zastarelo, če je čez 5 dni fifa lan turnir?

Ne ni, je pa dosti drugih strani, pa osebno ne špilam nekaj fifo, tak da me ta dogodek ne zanima najbolj. Imaš še tudi tekmovanja v Cs in cod, zdaj v kratkem v murski soboti ,ampak je to vse več al manj uradno.
Moj clij lan partyev je max 20 ljudi oz. cca. 10 za začetek, zdaj gdo bodo tisti resni bodo na seznamu in tu se tudi seznam zaključi razen v primeru da bo več zanimanja.
Sem pa tudi razmišljal za kaki vikend da bi se igralo prek hamachija, mislim da z pravo nastavitvijo lahko igrajo do 2 ekipi 2x po 5, samo še z tistimi kaj špilam nismo probali, tak da ziher nisem, lahko pa se vseeno poskusi.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Krmelj LAN PARTY #10 - 27. in 28. oktober 2012

Oddelek: Igre
132176 (1876) Xserces
»

NEST še diha (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Novice / NEST
14813760 (7666) darkolord
»