Forum » Pomoč in nasveti » težave z namestitvijo windowsov
težave z namestitvijo windowsov
Leprechaun ::
Pozdravljeni.
Ravno danes me je sosed prosil če mu lahko namestim windowse (na nek star prenosnik). Potem, ko se računalnik reboot-a (takoj po tem ko se nastavi (particijo/formatira/naloži datoteke) se izpiše težava
STOP:c0000221 Unknown Hard Error/SystemRoot/System32/ntdll.dll .
Rešitev sem že iskal po internetu, pa mi do sedaj ni uspelo popraviti (mi počasi že zmanjkuje idej :( ).
Hvala za odgovore.
Lep pozdrav
Ravno danes me je sosed prosil če mu lahko namestim windowse (na nek star prenosnik). Potem, ko se računalnik reboot-a (takoj po tem ko se nastavi (particijo/formatira/naloži datoteke) se izpiše težava
STOP:c0000221 Unknown Hard Error/SystemRoot/System32/ntdll.dll .
Rešitev sem že iskal po internetu, pa mi do sedaj ni uspelo popraviti (mi počasi že zmanjkuje idej :( ).
Hvala za odgovore.
Lep pozdrav
- spremenil: Leprechaun ()
Bi kar znal biti.
Sem pa še enkrat poizkusil in ponovno ....
STOP: c0000221 (bad image checksum), the image rpcrt4.dll is possibly corrupt
haha...
Niti malo se mi ne sanja kaj bi še lahko naredil .
Verjetno tudi varjanta z linuxom ne bi šla skozi?
Sem pa še enkrat poizkusil in ponovno ....
STOP: c0000221 (bad image checksum), the image rpcrt4.dll is possibly corrupt
haha...
Niti malo se mi ne sanja kaj bi še lahko naredil .
Verjetno tudi varjanta z linuxom ne bi šla skozi?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Leprechaun ()
dzinks63 ::
Preglej disk za bad sektorje, če so, jih začasno popravi, če jih še ni veliko bo disk še nekaj časa delal ok, drugače pa razmišljaj o novem disku.
Težava je v disku, sem ga preizkusil kot prenosni disk in ropota, tako, da bo potrebno nabaviti novega.
Hvala vsem za odgovore. LP
Hvala vsem za odgovore. LP
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ne morem ven z Bios-aOddelek: Pomoč in nasveti | 2729 (1978) | broken/link |
» | Kaže mi da je kapaciteta HDD-ja 500MB, v resnici je pa 750GB. Format ne pomaga.Oddelek: Programska oprema | 3477 (2552) | franci0 |
» | Nova matična ne dela Asrock K8NF4G sata2Oddelek: Pomoč in nasveti | 928 (821) | ovcka |
» | ntdll.dll errorOddelek: Pomoč in nasveti | 943 (865) | Damiani |
» | Netapi32.dll - Nujno prosim!Oddelek: Pomoč in nasveti | 799 (735) | 5er--> |