» »

Socialna delavka me je zaj*bala - RABIM NASVET

Socialna delavka me je zaj*bala - RABIM NASVET

NikoNiko ::

Dober dan vsem. Upam, da sem se registriral na pravi forum za rešitev mojega problema.

Torej na zavodu za zaposlovanje in socialni sem prijavljen 7 mesecev.
Denarno pomoč sem nazadnje prejel 22.5.2013.
Naslednji dan sem(zaradi poteka 6 mescev denarne pomoči) izpolnil novo vlogo za denarno pomoč in jo osebno odnesel na Center za socialno delo.
Tam sem jo izročil socialni delavki katera je prevzela mojo vlogo in mi tudi dala potrdilo, o prejemu moje vloge in odgovornosti, da jo pošlje naprej.

Danes po preteklih 28 dneh nisem dobil po pošti nobenega odgovora o Zavrnitvi/Potrditvi podaljšanja denarne pomoči.

Tako, da sem poklical na Center za socialno delo in socialni delavki(eni drugi) povedal kdo sem in ji razložil problem glede odgovora po pošti.
Ta je preverila kako je z situacijo in mi odgovorila, da od mene niso letos nobene vloge za denarno pomoč dobili.
Razložil sem ji, da imam potrdilo in podpis o oddaji vloge socialni delavki tako, da je potem malo spremenila odnos in mi prijazno rekla naj napišem novo vlogo in jim jo prinesem na denar pa bom moral ponovno čakati en mesec oz. do 22.7.2013

Seveda meni ni to všeč saj moram plačati položnice. Sploh pa je KRIVDa na NJIHOVI strani, ker niso opravili svojega dela.

Kako se naj sedaj zmenim na CSDju in kaj naj naredim? Lahko dam pritožbo? Mi lahko te na CSDju nekako dopišejo/uredijo, da bi 22.7.2013 prejel dvojno denarno pomoč odiroma še za ta mesec?

Mislim kako te socialne delavke opravljajo svoje delo.. SRAMOTA!

Prosim za pomoč.

Lp Niko

PaX_MaN ::

Prilepi to potrdilo (brez osebnih podatkov), da vidimo kaj bi se dalo.

puter ::

Daj prilepi. Sicer pa poskusi urediti najprej osebno, če ne gre se obrni na višje inštance in pošlji pritožbo, kjer navedi vse napake in jih podkrepi z zakoni. V kolikor ti pripada in boš dokazal napako bi rekel, da bi znal tudi dobiti povrnjeno odškodnino za nastale stroške.

NikoNiko ::

Evo slika potrdila z pobrisanimi osebnimi podatki:

Rad bi šel to še danes urediti. Poznate kakšen zakon v zvezi z tem. Da jim ga prestavim..

Zgodovina sprememb…

• zavaroval slike: Primoz ()

Vice ::

S pritožbami ne boš dosegel prav nič... Se ti bolj splača napisat prošnjo za delo kot pritožbo, boš več profitiral ali pa se malo pomatraj na "črno". Dela je dosti, službe so pa bolj problematične.

St235 ::

Seveda se splača na zadevo pritožit, če je minil rok v katerem ti morajo odgovorit se sklicuj na molk organa in se pritoži. Edino na takšen način boš lahko zahteval, da upoštevajo datum oddaje vloge 22.5.2013. Če boš sedaj dal novo vlogo bo seveda štel nov datum.

jalovec09 ::

Predvidevam, da je tvoja vloga tam in počakaj na rešitev, ne pride tako hitro, sam sem dobil čez 20 dni, čakal pa sem tudi za novo leto 2012 kakšn mesec in pol.

harvey ::

CSD ima neke butaste štose glede vlaganja vlog - oz. podaljšanj. Vloge je potrebno vlagati v mesecu pred iztekom pravice, morda je to posredi, bila presoja že po tem formalnem kriteriju.

Kako se naj sedaj zmenim na CSDju in kaj naj naredim?

Oddaj vlogo za izredno denarno pomoč, da boš lahko prebrodil tale mesec. Potem pa ne pozabiti oddati poročila o namenski porabi te izredne denarne pomoči.
Ar scáth a chéile a mhaireann na daoine.
------

Mipe ::

Preberi starejšo odločbo, tam marsikaj piše o pritožbah pa tem.

In shrani račune položnic za to izredno denarno pomoč, ki jo je omenil k4harvey ^

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Denarno socialna pomoč - kaj se šteje kot samska oseba & subvencija stanovanja

Oddelek: Loža
163612 (2938) _Denny_
»

Denarna socialna pomoč - vprašanje

Oddelek: Loža
245867 (5036) zobnik
»