Forum » Mobilne tehnologije » BMW in HTC Bluetooth - težava
BMW in HTC Bluetooth - težava
Gregor9000 ::
Pozdrav vsem skupaj,
mi lahko kdo pomaga pri naslednji težavi:
Imam BMW 1,letnik 2011 z možnostjo bluetootha. Poskušam "spariti" moj telefon HTC One V z njim, pa mi nikakor ne uspe. Ko na telefonu kliknem naj ju "spari", noče povezati. Ima kdo kako idejo kako rešiti tole zagato?
Nekateri pravijo, da je potrebno izklopiti WI-FI, sem probal, še vedno ne deluje.
Je HTC One V sploh kompatibilen z BMW-jevimi Bluetoothi?
Ima kdo rešitev? Bom res hvaležen.
lp
Gregor
mi lahko kdo pomaga pri naslednji težavi:
Imam BMW 1,letnik 2011 z možnostjo bluetootha. Poskušam "spariti" moj telefon HTC One V z njim, pa mi nikakor ne uspe. Ko na telefonu kliknem naj ju "spari", noče povezati. Ima kdo kako idejo kako rešiti tole zagato?
Nekateri pravijo, da je potrebno izklopiti WI-FI, sem probal, še vedno ne deluje.
Je HTC One V sploh kompatibilen z BMW-jevimi Bluetoothi?
Ima kdo rešitev? Bom res hvaležen.
lp
Gregor
Dejan_007 ::
Kolegu na Renaultu vse dela brez problema. Ne verjamem da so pri BMW-ju tolk smotani, da so vgradil nek zanič bluetooth modul, možno pa je. Tud nemc ni več tisto kar je bil, vgrajujejo neke kitajske module, žal.
poga ::
Poglej v iDrive, da ni telefon mogoče že "sparjen". Če je že notri ga odstrani. Potem na telefonu vklopi BT in ga daj na "discoverable" in poskusi ponovno "spariti". Mislim, da WiFi tu ne igra posebne vloge oz. ne bi smel nič motiti.
lp
lp
balocom ::
Vključi iskanje na bemtilatorju, nato vključi bluethoot na androidu, 1 minuto po zagonu modrega zoba bo telefon avtomatsko v "vidnem načinu".
Sicer ne vem kako imajo na novejših avtomobilih tole rešeno, ampak, imaš pass key od avta oz. ga še uporablja prednastavljenega?
Sicer ne vem kako imajo na novejših avtomobilih tole rešeno, ampak, imaš pass key od avta oz. ga še uporablja prednastavljenega?
V svetu brez googla bi bil najbolj uporabljen ukaz v bash-u ukaz man
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | HTC nepričakovano z višjo izgubo (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Rezultati | 29355 (27318) | hojnikb |
» | kateri gsm?Oddelek: Mobilne tehnologije | 2542 (1949) | ;-) |
» | Kateri telefon @ tusmobilOddelek: Mobilne tehnologije | 940 (803) | sdgfsdfas |
» | HTC One X naprodaj ?? (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 35582 (27286) | cebelar123 |
» | Nakup Android telefonOddelek: Mobilne tehnologije | 2579 (1815) | Rias Gremory |