» »

VB.net kombobox

VB.net kombobox

strel ::

Po mali pavzi s temle .netom se spet matram in ni mi jasno kaj so nardil s komboboxom.

Prej je mel vsak item v kombiču svoj index , kamor si lahko zapisal recimo ID iz baze. Sedaj pa to pogrešam . Poskušal sem s selectvalue in z "valuemember če se prav spomnim" .

Uglavnem mi ne gre.

Če ma kgo tole že pogrzntano me zanima , kak nafilat kombo z opisom in ID (nek integer).

In kak to vrednost pol is selectiranega kombota prebrat .


darkolord ::

ja za bazo imaš lastnost DataSource ki ti samo nafila glede na to kak query uporabis...

strel ::

Ja sam to je z automatizmom,a ne .Ki ga jst čist nič ne maram.

Ne bi jst nč nastavlu data source pa pol po možnosti še kak ado objekt pa to povezu ...

Jst bi to čist s kodo nardil...

darkolord ::

ComboBox1.Items.Add("pozdravljen, svet")


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Hack-It! (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
8210373 (3392) purgovich
»

[ASP.NET] problem

Oddelek: Izdelava spletišč
381828 (1478) Microsoft
»

GD library

Oddelek: Izdelava spletišč
101003 (835) rokpok
»

Kako dober heker si?

Oddelek: Omrežja in internet
452987 (1260) tx-z
»

Html (strani: 1 2 )

Oddelek: Programiranje
514254 (3595) govno

Več podobnih tem