» »

Popup window

Popup window

Urrby ::

Na moji spletni strani imam popup window (popup je narejen samo v html in css) v katerem je veliko vsebine. Na vrhu tega popupa bi rad imel meni v katerem so podnaslovi tega, ki jih vsebuje popup. Ko klikneš na en podnaslov te vrže na vsebino tega podnaslova ki se nahaja v istem popupu. Naredil sem že kodo a nastal je problem. Odprl sem popup in kliknil na link , ki me je zascrollal do npr. konca strani. Nato sem zaprl popup in ga ponovno odprl. Namesto da bi se odprl in najprej prikazal vse podnaslove itd, se je odprl na tistem mestu kjer sem zaključil z "branjem" preden sem ga prvič zaprl. Kako bi rešil to stvar da bi se popup vedno odprl na istem mestu in ne tam kjer sem zaključil z branjem preden sem ga zaprl.
Tukaj imate fiddle http://jsfiddle.net/b2WKX/ ampak popup tu ne dela. V kodi je popup povsot kjer piše reveal modal.. Tukaj je tuturial po katerem sem delal http://designshack.net/articles/html/ho...

to je začetek kode
<div id="nav" class="clearfix">
                <a href="#headline1">1</a>
                <a href="#headline2">2</a>
                <a href="#headline3">3</a>
                <a href="#headline4">4</a>
            </div>

s klikom na 1 te prenese na
<div class="section"></div>
                <h3><a name="headline1">Bananna</a></h3>
                <p>Tukaj je veliko vsebine</p>

Ko ponovno odprem popup se mi namesto 1,2,3,4 pojavi od Bannana naprej. Rad pa bi da se mi vsakokrat odpre na 1,2,3,4. Imate kakšne ideje kako rešit situacijo?
  • spremenilo: Urrby ()

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kitajski Captcha

Oddelek: Pomoč in nasveti
7858 (653) jernejp
»

Login popup box login error.

Oddelek: Programiranje
91130 (1018) usoban