Forum » Mobilne tehnologije » LG or HTC
LG or HTC
Jakob1 ::
Zdravo!
Kupujem ugoden telefon. Odločam se med HTC desire x ali Lg otimus L7. Zanimajo me vaša mnenja. Kako kaj delajo Lg-eji in HTC-ji? Kakšen je procesor L7 (1 GHz Cortex-A5)-je boljši ali slabši od HTC-ejovega 1 GHz dualcore?
Hvala!!!
Kupujem ugoden telefon. Odločam se med HTC desire x ali Lg otimus L7. Zanimajo me vaša mnenja. Kako kaj delajo Lg-eji in HTC-ji? Kakšen je procesor L7 (1 GHz Cortex-A5)-je boljši ali slabši od HTC-ejovega 1 GHz dualcore?
Hvala!!!
volvo5er ::
Strojno opremo ima HTC boljšo, vso. Ima pa LG večji ekran (s sicer enako resolucijo). Jaz bi se v vsakem primeru odločil za HTCja (sploh če je cena podobna).
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | lg optimus l7 vs samsung galaxy ace 2Oddelek: Mobilne tehnologije | 967 (814) | Pithlit |
» | Nakup novega mobilnikaOddelek: Mobilne tehnologije | 2761 (2231) | Gigahertz |
» | Kateri mobilni telefon kupiti na MobiteluOddelek: Mobilne tehnologije | 2304 (2054) | amigo_no1 |
» | Nakup Android telefonOddelek: Mobilne tehnologije | 2561 (1797) | Rias Gremory |
» | Samsung omnia 7 ali HTC Evo 3dOddelek: Mobilne tehnologije | 3964 (3563) | SLO_Matej |