Forum » Programiranje » [MFC] List Control - dodajanje teksta v stolpec
[MFC] List Control - dodajanje teksta v stolpec
eXoo ::
Zdravo,
imam težavo pri dodajanju teksta v tretji stolpec gradnika list control :
Torej, ni mi jasno zakaj mi v zgornji zanki doda vse normalno, ko pa pridem v drugo for zanko pa mi doda samo en item. Hvala.
imam težavo pri dodajanju teksta v tretji stolpec gradnika list control :
polje = new int[velikost]; polje_stevcev = new int[velikost]; CString niz; CString niz2; CString niz3; for(int i=0; i<velikost; i++) { polje_stevcev[i] = 0; polje[i] = rand() % nabor; niz.Format(_T("%d"), polje[i]); niz2.Format(_T("%d"), polje_stevcev[i]); m_list_nakljucna.AddString(niz); m_listCtrl.InsertItem(0,niz); m_listCtrl.SetItemText(0,1,niz2); // tukaj dela ok } for(int i=0; i<velikost; i++) { polje_stevcev[i] = 1; // samo za test niz3.Format(_T("%d"),polje_stevcev[i]); m_listCtrl.SetItemText(0,2,niz3); // tukaj pa mi doda samo text (1) v prvi predalček (v tretji stolpec na pozicijo 0), kljub zanki... }
Torej, ni mi jasno zakaj mi v zgornji zanki doda vse normalno, ko pa pridem v drugo for zanko pa mi doda samo en item. Hvala.
- spremenil: eXoo ()
bi0s ::
Problem je tukaj
Tekst se vstavlja v isti item. Zakaj rabiš zanko potemtakem?
m_listCtrl.SetItemText(0,2,niz3);
Tekst se vstavlja v isti item. Zakaj rabiš zanko potemtakem?
eXoo ::
Ok. Sem rešil, hvala. Nevem sicer še vedno zakaj v prvi for zanki deluje(tudi če so parametri metode 0,1,niz2), glede na to da ni števca v metodi. Sem popravil na
Hvala.
m_listCtrl.SetItemText(i,2,niz3);
Hvala.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: eXoo ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kako zaznati in izpisati več znakov v stringu?Oddelek: Programiranje | 1576 (1400) | Ciklamen |
» | [C#] pomoc pri vpisu elementov v listBoxOddelek: Programiranje | 1306 (1221) | keworkian |
» | velike male besede c++Oddelek: Programiranje | 2584 (2200) | PoPon2 |
» | [C++]Brisanje struktureOddelek: Programiranje | 1428 (1359) | jernejf |
» | kazalci, funkcije ipd...Oddelek: Programiranje | 1317 (1248) | OwcA |