Forum » Strojna oprema » Problemi z notebookom!!
Problemi z notebookom!!
SaS ::
Imam PC Plus silver PIII in imam sledeče probleme!!
1.V USB imam vteknjen modem in povezava med modemom in compom mi na vsake toliko časa prekine. Izvlecen modem iz USB in ga ponovno vtaknem in dela spet ok! Ali je potreben kak ddatni driver ali kaj???
2. Crknil mi je že drugi cd-rom, prvega so mi zamenjali, ker je bil notesnik še v garanciji, drugega pa bom moral plačati, ima kdo kako idejo zakaj se tako hitro pokvarijo? Uporabljal sem ju zelo malo! Ali je lahko kaj drugo krivo za to okvaro??
3. Iščem novejši BIOS za ta notesnik, iskal sem ga že na vseh mogočih straneh in ga nikjer ne najdem!! Prosim posredujte mi stran kjer ga najti!!!
1.V USB imam vteknjen modem in povezava med modemom in compom mi na vsake toliko časa prekine. Izvlecen modem iz USB in ga ponovno vtaknem in dela spet ok! Ali je potreben kak ddatni driver ali kaj???
2. Crknil mi je že drugi cd-rom, prvega so mi zamenjali, ker je bil notesnik še v garanciji, drugega pa bom moral plačati, ima kdo kako idejo zakaj se tako hitro pokvarijo? Uporabljal sem ju zelo malo! Ali je lahko kaj drugo krivo za to okvaro??
3. Iščem novejši BIOS za ta notesnik, iskal sem ga že na vseh mogočih straneh in ga nikjer ne najdem!! Prosim posredujte mi stran kjer ga najti!!!
........SYSTEM ERROR
......F*** THE SYSTEM
........SYSTEM ERROR
......F*** THE SYSTEM
Zgodovina sprememb…
- spremenil: SaS ()
Zoidberg ::
Glede usbja: Mogoče moraš dati tist krogec na kabel.
Glede cdroma: Nisi edini prijatelju je crknu po 3 mesecih, doma pa tudi nov ne deluje najbolje.
Glede biosa: nevem
Glede cdroma: Nisi edini prijatelju je crknu po 3 mesecih, doma pa tudi nov ne deluje najbolje.
Glede biosa: nevem
Just keep on trying, keep on flying. I will be the light.
SaS ::
Kaki krogec na USB??
........SYSTEM ERROR
......F*** THE SYSTEM
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | L.A. Noire (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 11510 (3505) | oo7 |
» | Inkscape vprašanjeOddelek: Programska oprema | 821 (700) | dzinks63 |
» | T-2 lansiral video na zahtevo (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ostale najave | 11008 (7750) | Sixty9 |
» | Kateri od tehle RAMov pri Funtechu bi bili najboljsi za AMD A64 - tudi za navijat?Oddelek: Kaj kupiti | 2112 (1298) | ethelred |
» | MOMO Racing volanOddelek: Strojna oprema | 2264 (1882) | Tattoo- |