Forum » Programiranje » c seznam struktur
c seznam struktur
tadej123321 ::
Hey:)
Zanima me, če bi mi kdo znal pomagati rešiti naslednji problem. Želim uporabljati različne funkcije za obdelavo tabele stuktur, a mi javlja napako. Če bi mi lahko pomagali bi bilo super; tukaj pa je moja koda:
Zanima me, če bi mi kdo znal pomagati rešiti naslednji problem. Želim uporabljati različne funkcije za obdelavo tabele stuktur, a mi javlja napako. Če bi mi lahko pomagali bi bilo super; tukaj pa je moja koda:
#include <stdio.h> #include <string.h> #include <stdlib.h> #include <time.h> #define MIZ 77 typedef struct{ int miza; char natakar[10]; int datum; char jed[10]; int kolicina; int status; }narocilo; void natakar(narocilo vsaNarocila,int *st){ printf("NATAKAR:"); } void kuhar(narocilo vsaNarocila,int *st){ printf("KUHAR:"); } void meni(){ int x=0; narocilo *vsaNarocila; vsaNarocila=(narocilo*)malloc(MIZ*sizeof(narocilo)); int st=0; while (x==0){ system("PAUSE"); printf("\nIzbirajte:\n\t(1) Natakar\n\t(2) Kuhar\n\t(3) EXIT\n"); printf("\n\tIzbira: "); scanf("%d",&x); if(x==1) natakar(vsaNarocila, &st); else if(x==2) kuhar(vsaNarocila, &st); } } int main(){ meni(); system("PAUSE"); return 0; }
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [C] strukture, kazalci in točen datum/časOddelek: Programiranje | 694 (562) | aceton |
» | [C] Seznam s poljemOddelek: Programiranje | 2452 (1932) | aceton |
» | c problem pri zaključevanju programaOddelek: Programiranje | 1137 (962) | BigWhale |
» | C strukture, kazalci naloga pomocOddelek: Programiranje | 1458 (1353) | DavidJ |
» | [C] čuden izpis iz txt dat. na zaslonOddelek: Programiranje | 1664 (1401) | l0g1t3ch |