Forum » Sedem umetnosti » Kje v LJU kupiti dobre elektronske CD-je?
Kje v LJU kupiti dobre elektronske CD-je?
gzibret ::
Pozdrav,
vprašanje je simpl.
Kje v Ljubljani lahko kupim kakšno dobro house/trance/DnB/PSY ali kaj podobnega. Iščem original CD-je. Sem iskal po netu, pa nič pametnega.
Morda kakšen predlog, kaj pametnega za v avto med vožnjo, pa da bi se dalo kupiti?
Hvala vsem za nasvete.
Lp G
vprašanje je simpl.
Kje v Ljubljani lahko kupim kakšno dobro house/trance/DnB/PSY ali kaj podobnega. Iščem original CD-je. Sem iskal po netu, pa nič pametnega.
Morda kakšen predlog, kaj pametnega za v avto med vožnjo, pa da bi se dalo kupiti?
Hvala vsem za nasvete.
Lp G
Vse je za neki dobr!
- spremenilo: gzibret ()
gzibret ::
Hmmm.... Iz web strani:
A je kaj vsaj približno podobnega v LJ?
Beatport is privately held and headquartered in Denver, USA and Berlin, Germany.
A je kaj vsaj približno podobnega v LJ?
Vse je za neki dobr!
mihec87 ::
Beatport ma za downloadat pa niso dragi..Pri nas kolikor mi je znano je žalost kar je je pa cena taka da peče za staro robo.
2loud4u ::
Pozdrav,
vprašanje je simpl.
Hvala vsem za nasvete.
Lp G
Hm, lahko samo vprašam, zakaj bi rad original CD-je? Pa tudi CD-ji niso ravno praktična rešitev, sploh danes, ko dobiš tudi 32GB ključke zelo poceni... Poleg vsega so majhni, imajo ogromno prostora in so zato tudi bolj prijazni do narave.
c^2=E/m
HP XW6400|2× Xeon E5320 @1.86GHz|16MB L2
Cache|Sapphire HD6850|4GB FB-DIMM|HP 575W
HP XW6400|2× Xeon E5320 @1.86GHz|16MB L2
Cache|Sapphire HD6850|4GB FB-DIMM|HP 575W
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Katere internetne radie poslušate? (strani: 1 2 )Oddelek: Sedem umetnosti | 9054 (5236) | galu |
» | Drum n bass (strani: 1 2 )Oddelek: Sedem umetnosti | 13808 (10038) | Gladi |
» | kateri konec preferirate? (moj komad)Oddelek: Loža | 3368 (2655) | psyke |
» | House glasbaOddelek: Loža | 2770 (2432) | echo |
» | Zvrsti glasbe. Metal/Rock in pa TechnoOddelek: Sedem umetnosti | 6780 (6098) | Tear_DR0P |