Forum » Kaj kupiti » Napajalnik za Dell Insipron 1720
Napajalnik za Dell Insipron 1720
Mihc87 ::
Lp, pred kratkim mi je nehal delovati napajalnik za Dell Inspiron 1720. Zanima me, če kdo ve kje bi lahko kupil novega, saj sem izkal po spletu in v sloveniji nisem našel zamenjave. Podatki pa so: 90W, 19.5V in 4.62A Output, razred PA-10.
bajsibajsi ::
Po mojem mnenju se za Inspiron 1720 ne splaca kupiti novega/original. Na ebayu so 10 evrov. Kot primer http://www.ebay.co.uk/itm/CHARGER-LAPTO...
zuz3k ::
na bolhi poglej kdor prodaja dele za dell prenosnike
ali pa univerzalni
ali pa univerzalni
Life is a psychological game.
Mi je sosed posodil univerzalnega, ima pravi konektor in ne deluje. Oziroma ga računalnik zazna ampak računalnik še zmeraj deluje z 0.6GHZ, tako kakor da bi delal z baterijo. Morda kdo ve kaj bi bila tu težava? Drugače bi kupil univerzalnega pa je mir...
Samo da sporočim kaj sem ugotovil...sem kupil univerzalni adapter trust black in ko sem ga priklopil mi ga računalnik ni zaznal...ampak sem kontaktrial podjetje na nizozemsko in so mi zastonj poslali dodatni konektor in sedaj dela brez problemov...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
⊘ | vrednost računalnika (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 6785 (2215) | gddr85 |
» | Polnilec za prenosni računalnikOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 893 (849) | fosil |
» | Napajalnik HPOddelek: Strojna oprema | 921 (873) | einstein :P |
» | Iščem takšen napajalni kabel.Oddelek: Strojna oprema | 827 (664) | kupim9 |
» | prenosnik DELLOddelek: Kaj kupiti | 1074 (992) | Ryker |