Forum » Strojna oprema » HDD ?
HDD ?
pd ::
Sicer ne vem kaj se je dogajalo pred diskom, ki sem ga dobil v roke, ampak trenutno ga sistem ne prepozna. V vsakem primeru, mislim če je kot slave tudi master-ja ne prepozna.
Ker je vse kaže z diskom nekaj narobe me zanima ali so na servisu sposobni, kjub okvari, rešiti kakšne podatke z diska.
In kateri servis, če kdo ve, to dela?
hvala
Ker je vse kaže z diskom nekaj narobe me zanima ali so na servisu sposobni, kjub okvari, rešiti kakšne podatke z diska.
In kateri servis, če kdo ve, to dela?
hvala
AngelOfDeath ::
idi na proizvajalčevo stran in si dil potegni diagnostik progy lahko pa neseš tudi na servis :)
sash ::
Odvisno kaj je narobe, če je sam elektronika pol ni problema, če je pa kaka glava al pa mororček, pol bo pa bolj težka.
Sicer se pa da rešit marsikaj , odvisno kolk si pripravljen investirat gnarja, ker če se ne motim so reševali dato iz diskov ki so bli v "NY dvojčkih", ki pa jih ni več
Sicer se pa da rešit marsikaj , odvisno kolk si pripravljen investirat gnarja, ker če se ne motim so reševali dato iz diskov ki so bli v "NY dvojčkih", ki pa jih ni več
--------------------
Think different...
TOROiD Group
Think different...
TOROiD Group
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Trdi disk WD 2TB neprepoznanOddelek: Pomoč in nasveti | 4051 (3722) | RuN |
» | Unicen eksterni disk?Oddelek: Strojna oprema | 1207 (997) | Karen |
» | Crknil WD passport2 160GB; kako rešit podatke?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1364 (1233) | residual |
» | Reševanje podatkov z diskaOddelek: Strojna oprema | 4763 (4009) | Spajky |
» | HITACHI 7K250 160GB 7200 ATA133 8MB po štirih mescih šel žvižgat rakom.. (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 5972 (3828) | SebaR |