Forum » Loža » Youtube in zaslužek
Youtube in zaslužek
tt2 ::
Ok, me tako malo iz firbca zanima, koliko se da zaslužiti z nekim posnetkom na youtubu, če imaš na primer 1mio ogledov, koliko pa z 10mio? Potem naslednja stvar, koliko se da zaslužiti, če imaš vsaj 500k naročnikov na tvoj kanal ali kako se že temu reče? :D:D
Nikonja ::
stvar dogovora z googlom (lasnik jutuba), ko presežeš neko določeno količino ogledov v določenom obdobju te kontaktiraju... potem je vse odvisno o tebi
dodatek: pa ne računaj na ne vem kolk denarja razen če res nimaš dnevno par tisoč klikov
dodatek: pa ne računaj na ne vem kolk denarja razen če res nimaš dnevno par tisoč klikov
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Nikonja ()
shadeX ::
kakor jaz vem nisi plačan od ogleda ampak od klika na reklamo, ki se prikaže spodaj. Če ima posnetek 1000 ogledov na dan ( to je ogromno ) in ob ratingu 5% jih klikne na reklamo, ter cena klika recimo da je 0.15 € ( povpreček ), potem je to cca 7.5 € na dan ter 225€ na mesec.
MIHAc27 ::
Večina folka po youtubu itak promovirajo svoj merchandize (majčke in podobno). Tam po moje komaj nekaj zaslužijo.
freesty ::
Nw youtubu sem enkrat gledal, ko je nekdo razlagal kako deluje ta placevalni sistem od youtube. Rekel je, da dobis placano od 3-5e(odvisno kak se zmenis) na 1000 ogledov. Milijon ogledov torej prinese ze kar lepe vsote. Reklame pa ne rabis kliknit, da dobi placano. Samo tam more bit, da jo vidis;)
http://www.youtube.com/watch?v=5hfYJsQAhl0
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Slovenska Youtube scena (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 12865 (9730) | 2dark |
» | Monetizacija Youtube acounta v SLO (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 24966 (13934) | otago |
» | YouTube zaslužek (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 14381 (12094) | CoreySteel |
» | Koliko plačuje Youtube za klike na tvoj videoOddelek: Omrežja in internet | 7061 (5947) | 6151 |