» »

PayPal - ne morem dodati sredstev (Add Funds Not Available)

PayPal - ne morem dodati sredstev (Add Funds Not Available)

Master Chief ::

Pozdravljeni,

zanima me, zakaj ne morem dodajati sredstev na moj PayPal račun. Kartico, ki imam vezano z omenjenim računom je Visa Elelktron pri ABANKI. Kartico imam na PayPalu verificirano s kodo, ki sem jo prejel od banke.

torej, kaj morem še storiti, da bom lahko nalagal denar na PayPal preko omenjene kartice?

Če omenjena funkcija ni mogoče, mi prosim svetujte, kakšne so druge opcije nalaganja denarja na PayPal?

PS. Vem, da je funkcija PayPala tudi da preko kartice direktno obremnjuje, brez da imaš stanje na PayPal računu, vendar zaradi restrikcije regije to v mojem primeru ni možno (XBOX MUSIC PASS)

Če ima kdo stanje na PayPalu se lahko dogovorimo za menjavo, če res ni druge možnosti kako bi lahko naložil sredstva na PayPal.

Grega_K ::

Na katero regijo imaš nastavljen svoj Xbox Live račun?

Jaz imam Xbox Live nastavljen na UK, PayPal pa na SLO. Računa sem uspešno povezal, plačeval pa sicer še nisem, ampak mislim, da bi moralo delati.
Lp

#000000 ::

Ni ti treba nalagat nič na paypal, ko boš kaj plačal s paypalom ti bo on avtomatsko trgal s kartice ki si jo verificiral, add fonds pa pomeni da ti z paypal računa prenašaš na tvojo kartico, pač za primere ko kaj prodaš na ebayu ipd. da lahko denar s paypala dobiš tudi fizično :)

St235 ::

predvsem pa xbox ne bo preverjal tvoje kartice, če bo šla zadeva preko paypala, tako da je pri tebi po vsej verjetnosti problem v regiji xboxa in paypala.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

PayPal (strani: 1 2 3 474 75 76 77 )

Oddelek: Loža
3804774873 (1813) Legon
»

Nakazanje na paypal (strani: 1 2 )

5121112 (18189) Kwizlord
»

Paypal v Sloveniji (strani: 1 2 )

Oddelek: Izdelava spletišč
8518018 (11107) techfreak :)
»

prejemanje denarja na paypal

2214012 (12452) fosil
»

Kako varno uporabljati mastercard na internetu?

287094 (5806) Mavrik

Več podobnih tem