Forum » Kaj kupiti » iPhone 4 ali Xperia T
iPhone 4 ali Xperia T
CoolMike ::
Pozdravljeni,
odločam se za nakup pametnega telefona. Avgusta 2010 sem že imel HTC touch screen telefon, ki so mi ga ukradli, od takrat sem imel potem samo telefone z številčno tipkovnico. Niti nism spremljal kaj se je vse do sedaj razvijalo. Zdaj sem dobil nekaj denarja in bi si kupil nekaj uporabnega, zmogljivega...
Sem si.mobilov naročnik, tako da sem za enkrat gledal izbiro
- Apple iPhone 4S 16GB (3,5 inche zaslon, primerljiv procesor - 2 jederni, cena 400€ z obstoječo naročnino)
- Sony Xperia T 16GB (4,5 inche zaslon, primerljiv procesor - 2 jederni, cena 300€ z mojo obstoječo naročnino )
Obstoječe uporabnike omenjenih telefonov bi predvsem vprašal kakšne so kaj applikacije na voljo. Zdi se mi da je iPhone bil vedno zelo odziven telefon z ogromno uporabnih aplikacij na voljo. Xperia je pa nova generacija telefona, ki je tudi zelo zmogljiv in ima android aplikacije.. Kaj priporočate drugi?
Že zdj hvala za nasvet...
odločam se za nakup pametnega telefona. Avgusta 2010 sem že imel HTC touch screen telefon, ki so mi ga ukradli, od takrat sem imel potem samo telefone z številčno tipkovnico. Niti nism spremljal kaj se je vse do sedaj razvijalo. Zdaj sem dobil nekaj denarja in bi si kupil nekaj uporabnega, zmogljivega...
Sem si.mobilov naročnik, tako da sem za enkrat gledal izbiro
- Apple iPhone 4S 16GB (3,5 inche zaslon, primerljiv procesor - 2 jederni, cena 400€ z obstoječo naročnino)
- Sony Xperia T 16GB (4,5 inche zaslon, primerljiv procesor - 2 jederni, cena 300€ z mojo obstoječo naročnino )
Obstoječe uporabnike omenjenih telefonov bi predvsem vprašal kakšne so kaj applikacije na voljo. Zdi se mi da je iPhone bil vedno zelo odziven telefon z ogromno uporabnih aplikacij na voljo. Xperia je pa nova generacija telefona, ki je tudi zelo zmogljiv in ima android aplikacije.. Kaj priporočate drugi?
Že zdj hvala za nasvet...
tabl ::
Sem ponosni lastnik xperia t od novega leta. Moram povedati, da sem s telefonom navdušen. Brez zatikanja, ekran odličen, slike prav tako, aplikacij imaš na tone...jaz ti toplo priporočam T!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nova anketa: kolikšna je idealna velikost zaslona mobilnega telefona? (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ankete | 11073 (7670) | BlaY0 |
» | Sony Xperia Z (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 41803 (30034) | b787 |
» | Kateri telefon si trenutno lastite (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 7841 (6286) | lvlOne |
» | Kateri high-end pametni telefon? (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 63376 (56503) | PrimozR |
» | Nakup novega mobitela, kaj kupiti?Oddelek: Kaj kupiti | 9722 (7723) | SLO_Matej |