» »

Wordpress na dropboxu?

Wordpress na dropboxu?

Dr.S ::

Zdravo, mogoče kdo ve ali je ta varianta sploh možna?
Na domačem PC sem namestil XAMPP (apache+baze) in izdelal domačo stran z wordpress.org.
Ko sem iskal prostor za gostovanje strani, sem naletel na opcijo postavitve domače strani tudi na dropboxu. Ali je zadeva izvedljiva tudi za wordpress?
Poznate kakšna ugodna gostovanja+domena v slo prostoru. kjer bi seveda wordpress deloval?

carota ::

V Dropboxu ne moreš imeti Wordpressa.
Če hočeš zastonj blog, ga imaš tudi na wordpress.com.
Za svoje gostovanje pa poglej requiremente Wordpressa in kateri paket pri providerji to omogoča. Večina ima tudi skripte, kjer ga iz admin panela s klikom na gumb inštaliraš.

Netrunner ::

V Dropboxu lahko imaš wordpress .. Vse kar potrebuješ je XAMP portable verzijo, katero skopiraš v dropBox ..in seveda v xamp namestiš Wordpress ... seveda bo ta stran dosegljiva samo lokalno ... da bi pa koristil cloud od dropboxa za gostovanje strani pa dvomim da je mogoče :)
Doing nothing is very hard to do... you never know when you're finished.

neoserv ::

Se vedno bi rabil en spletni streznik (npr. Apache). Seveda bi Apache lahko serviral datoteke iz mape, ki bi bila sharana na Dropboxu, ampak s tem ne bi pridobil nicesar, se za backup ni dobro, ker se ti spremembe shranjujejo :)
NEOSERV.SI = Prijazno & hitro SSD gostovanje že 15. leto.
900+ domenskih končnic po noro nizkih cenah!
Brezplačna selitev od starega ponudnika.

Gandalfar ::

Ce si dovolj nor, bi lahko s kaksnim ultra-skonfiguriranim caching pluginom naredil staticno verzijo svoje strani. Le ta cache imel v dropboxu, hkrati pa z lokalno kopijo posodabljal vsebine.

Ampak ce to znas, verjetno nimas tega na dropboxu na koncu dneva.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

SugarSync - alternativa Dropboxu

Oddelek: Programska oprema
164632 (2106) niha
»

Kako:Link na namizju, ki datoteko kopira na USB ključ

Oddelek: Programiranje
262894 (2391) sloxl8
»

Sinhronizacija dveh računalnikov, programiranje

81811 (1473) matejm1994
»

Dropbox mi je sam zmanjsal prostor??

243182 (2232) SkIDiver
»

Dropbox ponuja do 4,5 GB prostora brezplačno (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Novice / Omrežja / internet
11326100 (17979) Ajrina

Več podobnih tem