Forum » Pomoč in nasveti » CD-ROM - kje so tisti časi?
CD-ROM - kje so tisti časi?
simonchelo ::
Jest mam pa eno ponižno prošnjo. Imam CD-ROM, ki je 52x, Na začetku je delal dobro, potem se je zapacal, sem ga spucal, pa je zopet delal, potem čez nekaj časa se je spet zapacal, ko pa ga spucam ne dela nič bolje. Kaj naj naredim? Ali se da kje nastavljati moč laserja?
Hvala
Hvala
ah ja no prav, bom pa novega kupu. Mal mi bo žal, ko sem se pa glih navezu nanjga. No ja hvala za informacijo . Če pa kdo ve, kako bi se mojemu ljubljenčku lahko pomagalo, naj le piše.
CIAO
CIAO
jest10 ::
Laser se nastavlja na majhnem potencjometru ponavadi čisto zraven samega laserja. Samo pazi. Če boš preveč povečau moč ga lahko skuriš
najlepša hvala, vidš tak podatek sem rabil. Sedaj pa šraufeciger u roke, pa na delo. Kakšen je uspeh, vam bom takoj poročal.
Sem že vse poštimu, in sem prišel do neverjetnega rezultata. CDrom mi dela kot nov. No pa vendar še ni za v smeti.
Najlepša hvala
Najlepša hvala
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Katero MFC napravo se izplača kupiti?Oddelek: Kaj kupiti | 7715 (4712) | 1309976 |
» | naloga iz fizikeOddelek: Šola | 1874 (1532) | Free Bird |
» | Katero večfunkcijsko napravo za cca. 200€Oddelek: Kaj kupiti | 2433 (2017) | mersol |
» | Primerjava DeskJet in LaserJet tiskalnikovOddelek: Pomoč in nasveti | 3034 (2907) | Yohan del Sud |
» | VprašanjeOddelek: Strojna oprema | 794 (736) | jest10 |