» »

PS4

PS4

««
107 / 162
»»

Lizzy ::

hja kaj se tiče kakšni tipi gamerjev smo, sam začet je treba z več eventi, srečanji itd. mislim da nismo tako zelo zaprti, mislimo bolj da smo, čeprav pomoje smo kaj se tiče znanja, in razgledanosti na istem kot v zda, in marsikdo bi pomoje šel, če bi imel kam iti, kakšen lan bar ali gamer bar, pa bi se začelo razvijati, ampak to je samo moje mišljenje in najbrž sem spet preveč optimistična

D3m je izjavil:

Ja boga ti no.

zakaj bi bila pa boga?? čist nič mi ne manjka, lepo mi gre v lajfu :D

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Lizzy ()

Gatsu ::

V prvi polovici 2018 verjetno izidejo SOTC remake, God of War, Detroit, Red Dead Redemption 2, Monster Hunter World in Nino Kuni 2.... Vse te igre so zame day one nakup. Še dobro da se Brexit še ni realiziral... :D

Gatsu je izjavil:

V prvi polovici 2018 verjetno izidejo SOTC remake, God of War, Detroit, Red Dead Redemption 2, Monster Hunter World in Nino Kuni 2.... Vse te igre so zame day one nakup. Še dobro da se Brexit še ni realiziral... :D

mi je prišlo na ušesa da se neki pogoji poslovanja z master card in viso spreminjajo z britanijo, tako da vprašanje kolk časa še, da bo realiziran, zaenkrat smo varni pred carinami, zaenkrat

scipascapa ::

to ne bo dolgo več, še letos in 2018 perhaps, potem pa bye uk nakupi.

grandioso74 ::

Lizzy je izjavil:

hja kaj se tiče kakšni tipi gamerjev smo, sam začet je treba z več eventi, srečanji itd. mislim da nismo tako zelo zaprti, mislimo bolj da smo, čeprav pomoje smo kaj se tiče znanja, in razgledanosti na istem kot v zda, in marsikdo bi pomoje šel, če bi imel kam iti, kakšen lan bar ali gamer bar, pa bi se začelo razvijati, ampak to je samo moje mišljenje in najbrž sem spet preveč optimistična

D3m je izjavil:

Ja boga ti no.

ne rabis barov, smo konektani preko internetov, pa tudi drugi mp gejmi obstajajo, ne samo codi, bfji in overwatchi, dobrodosla v Wot
Človek je sam svoj največji sovražnik.

D3m ::

grandioso74 je izjavil:

Lizzy je izjavil:

D3m je izjavil:

Ja boga ti no.

ne rabis barov, smo konektani preko internetov, pa tudi drugi mp gejmi obstajajo, ne samo codi, bfji in overwatchi, dobrodosla v Wot

Hoče reči, da bi nas rada videla v živo.

Če se bojiš dotikov pa tudi razumemo. ;)
|HP EliteBook|R7 8840U|

Razumel sem kaj hoce, dotikov se ne bojim, a tezko bo ,da hodim iz sv slovenije nekam v osrednjo ali celo na severozahod, lahko pa na nacin, da igramo preko neta nakar se, kot je sama predlagala naredi kak nagradni event, zaradi mene tudi v zivo in z dotiki :)

|HP EliteBook|R7 8840U|

Shadow of the Colossus Remastered PS4 GBP24.85 @ Shopto

grandioso74 je izjavil:

Razumel sem kaj hoce, dotikov se ne bojim, a tezko bo ,da hodim iz sv slovenije nekam v osrednjo ali celo na severozahod, lahko pa na nacin, da igramo preko neta nakar se, kot je sama predlagala naredi kak nagradni event, zaradi mene tudi v zivo in z dotiki :)

dotiki?? prej bi rekla, da si čist narobe razumel, dotika se me lahko samo moj mož :)) nobenih dotikov ni treba, bolj sem ciljala v to, da sem glede svoje narave oz življenjskega stila bolj outsider, in bi me veselilo, da bi se kdaj pa kdaj podružila z bolj enako mislečimi in ne vedno znova s sosedo francko debaritala, ali se še lahko solata sadi na vrt xD meni osebno pač se kaki gamerski prostori ne zdijo napak, ampak vidim da kjer koli to omenim, drugih to ne zanima, pač preveč optimistična, meni osebno bi načeloma tudi internet dovolj, da se človek ob igranju preko mikrofona kdaj podruži, sam do sedaj, sem izgleda imela tako nesrečo da sem naletela na same idiote, ravno zato ker so mislili da ker igram ps4, da sem samska in da me zanima to kar misli D3m, pa me ne :/

še vedno iščem normalnega soigralca v bloodbourne xD takega s katerim se da mal filozofkse udarit, ali pa o dark souls lore zgodbah, sem ravno na polno v ugotovaljanju, kaj točno je ozadje zgodbe glede Karle in kaj točno se je z njo zgodilo v Irithyll dungeon-u in zakaj ravno tam najdemo 'prisoner chieff ashes' šele ko dobimo ključ za odprtje Karline celice. pač zgodba me je ful pritegnila...

Jerry000 ::

Lizzy je izjavil:

grandioso74 je izjavil:

dotiki?? prej bi rekla, da si čist narobe razumel, dotika se me lahko samo moj mož :)) nobenih dotikov ni treba, bolj sem ciljala v to, da sem glede svoje narave oz življenjskega stila bolj outsider, in bi me veselilo, da bi se kdaj pa kdaj podružila z bolj enako mislečimi in ne vedno znova s sosedo francko debaritala, ali se še lahko solata sadi na vrt xD meni osebno pač se kaki gamerski prostori ne zdijo napak, ampak vidim da kjer koli to omenim, drugih to ne zanima, pač preveč optimistična, meni osebno bi načeloma tudi internet dovolj, da se človek ob igranju preko mikrofona kdaj podruži, sam do sedaj, sem izgleda imela tako nesrečo da sem naletela na same idiote, ravno zato ker so mislili da ker igram ps4, da sem samska in da me zanima to kar misli D3m, pa me ne :/

še vedno iščem normalnega soigralca v bloodbourne xD takega s katerim se da mal filozofkse udarit, ali pa o dark souls lore zgodbah, sem ravno na polno v ugotovaljanju, kaj točno je ozadje zgodbe glede Karle in kaj točno se je z njo zgodilo v Irithyll dungeon-u in zakaj ravno tam najdemo 'prisoner chieff ashes' šele ko dobimo ključ za odprtje Karline celice. pač zgodba me je ful pritegnila...

V tujini majo bare kjer vrtijo LOL svetovno pa se cist ql obnese :). Tvojo idejo sem pa zenvidel...tujina itq ker niso taki kot slovenci

Gatsu ::

Lizzy je izjavil:

grandioso74 je izjavil:

Če te zanima lore v souls igrah potem ti priporočam Youtub kanal od VatiVidya.

Owwwww c'mon. Še hecat se sedaj ne smemo al kuga?
|HP EliteBook|R7 8840U|

Lizzy je izjavil:

grandioso74 je izjavil:

Zenska ne razume heca, taksna druzba je potem bolj malo vredna, ce si pa naletela na taksno druzbo pa sorry, nismo vsi enaki,,,,,,

Zgodovina sprememb…

scipascapa je izjavil:

http://www.gameplay.si/sniper-ghost-war...

Evo, narocil,tnx za link, km. Seveda za x1

Zgodovina sprememb…

P.S. zanimvo, sem ze hodil mimo te trgovine pa nikoli stopil vanjo, heh.

grandioso74 je izjavil:

Lizzy je izjavil:

grandioso74 je izjavil:

Zenska ne razume heca, taksna druzba je potem bolj malo vredna, ce si pa naletela na taksno druzbo pa sorry, nismo vsi enaki,,,,,,

seveda ga razumem, moj odgovor je bil čisto sarkastičen :P vem da niso vsi enaki, ampak tisto kar pač naletiš, najdeš random, je bilo precej ''salty'' do sedaj xD pač moja izkušnja, nikjer nisem govorila da je to neko splošno stanje

Razumem,,,,,

iloveboobz ::

scipascapa je izjavil:

to ne bo dolgo več, še letos in 2018 perhaps, potem pa bye uk nakupi.

ni nujno. to da niso vec v eu se ne pomen, da bo tut carina.

4knative ::

Takrat ko bo carina, bo prodaja škatlic z igrami (retail) tudi že na 10%, 90% pa bo digital. Tako da nič bat. Trend pač kaže v to smer.

to gre lahko za steam, ko so igre po 10€....nove po 30€, v psnju so 60€+...ne hvala.

opeter ::

4knative je izjavil:

... bo prodaja škatlic z igrami (retail) tudi že na 10%, 90% pa bo digital. Trend pač kaže v to smer.

Kot je napisal, to je prihodnost. Pa če vam (nam) je všeč ali ne.
Hrabri mišek (od 2015 nova serija!) -> http://tinyurl.com/na7r54l
18. november 2011 - Umrl je Mark Hall, "oče" Hrabrega miška
RTVSLO: http://tinyurl.com/74r9n7j

Zgodovina sprememb…

• spremenil: opeter ()

Izposoja in nakup digitalnih iger in raznorazne naročnine, brez posrednikov, to bo to. Maksimiziranje zaslužka - čim hitreje, čim več. Preprodajalčki retailov lahko že zapirajo trgovine počasi, ker je to igra velikih igralcev, kjer se vse vrti okoli dinarčkov. Pričakovati je, da bodo tisti, ki zdaj delajo ogromne dobičke iz tega naslova, dobili še večji del pogače, male ribe pa bodo šle za kostno-mesno moko, žal.

https://www.365games.co.uk/ps4-games/pe...
NOW GBP29.99
50% More Player Points with all Special Offers
Earn 2,250 Player Points worth GBP2.25.

pa nehajte kupovat digitalno, kjer ne moreš prodati? kje je problem potem?

Zgodovina sprememb…

dolenc ::

Pa kupujte sam fizične kopije, pa ne bodo šle stran...

Digitalne bo bol težko preprodajat :)

Worms Battlegrounds (PS4)
Bound (PS4/PS VR)
Until Dawn: Rush of Blood (PS Plus bonus - PS VR Required)
That's You! (PS Plus bonus - PlayLink)
R-Type Dimensions (PS3)
Rag Doll Kung Fu: Fists of Plastic (PS3)
Dungeon Punks (PS Vita & PS4)
Broken Sword 5: The Serpent's Curse [Ep. 1 & 2] (PS Vita)

Prikoritnikom se digital bolj splača in to je edino kar šteje, zato so retailom šteti dnevi. Jaz sem tudi za retaile, da ne bo pomote. :D

sdavid99 ::

Zanima me če kdo ve, če bi kupil south park gold edition v bing bangu bi kode delale na uk playstation računu ?

prikoritnikom?

Berserker ::

Folk z debelejšo denarnico.

Jaz bi rekel, da so to tisti, ki so pri koritu. V igričarski industriji so to tisti h katerim gre denar od prodanih iger in če želijo ti faloti maksimirati profit, morajo najprej umakniti prodajo retailov in namesto tega uvesti naročnine, digitalne nakupe, izposoje ipd. Pomoje je samo vprašanje časa kdaj se bo to zgodilo.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: 4knative ()

steam še danes ne vem če omogoča, da drugemu prodaš igro?

Bencc ::

Zanimivo da govorimo o "prikoritnikih" na forumu kjer stane konzola 200 - 300€ plus igre sami veste koliko... zelo dvolično..

nasploh pa je cela tema (oz. velik del komentarjev) pod nivojem osnovnošolske debate.. zares pod nivojem... samo neko drkanje en drucga....

konkretnih odgovorov na zastaljena vprašanja je malo...

Se strinjam. Za konkreten odgovor moraš danes prosit na forumu. Ampak, konzola je že 200-300, igro pa nabaviš eno in potem menjaš ali prodaš, kar je prednost konzol. Ravno zato nerad kupujem digitalno, samo fizične (so izjeme v akcijah)

Bencc je izjavil:

Zanimivo da govorimo o "prikoritnikih" na forumu kjer stane konzola 200 - 300€ plus igre sami veste koliko... zelo dvolično..

nasploh pa je cela tema (oz. velik del komentarjev) pod nivojem osnovnošolske debate.. zares pod nivojem... samo neko drkanje en drucga....

konkretnih odgovorov na zastaljena vprašanja je malo...

Vprašanje je če kdo razume kaj bi ti sploh rad povedal? Jaz te žal ne razumem.

Bencc ::

@4knative ti verjamem... ti pa tudi verjamem da si sveto prepričan, da vsak ki si lahko nekaj privoči po tvoje spada med prikoritnike... ni važno al pošteno delaš po cele dneve in si za svoj denar privoščiš tiso kar si pač želiš... ampak še enkrat... to ni za na ta forum... svoje frustracije zdravi drugje...

A obstaja kakšen BF1 paket kjer imaš vse DLC in base igro? Je na PS4 popularen base ali bolj DLCji?

Bencc je izjavil:

@4knative ti verjamem... ti pa tudi verjamem da si sveto prepričan, da vsak ki si lahko nekaj privoči po tvoje spada med prikoritnike... ni važno al pošteno delaš po cele dneve in si za svoj denar privoščiš tiso kar si pač želiš... ampak še enkrat... to ni za na ta forum... svoje frustracije zdravi drugje...

Saj se mi je zdelo, da me ne razumeš. S prikoritniki sem mislil na tiste h katerim gre denar od prodanih iger - razvijalci, založbe, studiji, produkcijske hiše ipd. Za te je najbolj pomembno da poberejo kar največ denarja in to bi šlo najlažje z digitalnimi izposojami, nakupi in naročninami.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: 4knative ()

Tudi oni morajo plačat račune konec meseca in kaj pojesti.

yayo ::

Založnike iger motijo predvsem trgovske verige, ki preprodajajo rabljene igre, npr. Gamestop in EB Games. Le te obračajo ogromne denarce skozi svoj odlično preštudiran način biznisa, kjer za rabljeno igro dobiš mizeren dobropis nakar jo oni prodajo naprej za veliko več denarja. Ker prodajajo tudi nove igre te z dobropisi vežejo na svoje trgovine, obenem pa zrihtajo bilokatero rabljeno igro iz različnih poslovalnic. En in isti plošček se laho preprodaja dokler ni totalno izrabljen. Napram temu privat preprodaja pomeni marginalno škodo za založnike. Osebno bi meni nakup digitalnih iger za konzolo bil veliko bolj atraktiven, če bi se npr Sony zavezal, da bodo v bodočnosti konzole backward compatible, oziroma, da bodo igre delovale na novih konzolah (podobno kot pri PCju).

Jerry000 je izjavil:

A obstaja kakšen BF1 paket kjer imaš vse DLC in base igro? Je na PS4 popularen base ali bolj DLCji?

definitivno je od vseh Battlefield iger, Battlefield 1 najbolj popularen, zabaven in najbolj obsežen, torej ti svetujem tega ker ga imam tudi jaz in mi je super cool. Kaj se tiče DLCjev, kupi si preprosto Battlefield 1 - Complete Revolution Edition, ki vključuje že premuim pass, z vsakim mesecem pride kak update, v smilsu novih map, orožij itd., s tem paketom imaš dostop do vseh 4 dlcjev in še nekaj cool updateov, to pa vidiš sproti vsak mesec, te opozori na nove update in dlcje ko so na voljo

yayo je izjavil:

Založnike iger motijo predvsem trgovske verige, ki preprodajajo rabljene igre, npr. Gamestop in EB Games. Le te obračajo ogromne denarce skozi svoj odlično preštudiran način biznisa, kjer za rabljeno igro dobiš mizeren dobropis nakar jo oni prodajo naprej za veliko več denarja. Ker prodajajo tudi nove igre te z dobropisi vežejo na svoje trgovine, obenem pa zrihtajo bilokatero rabljeno igro iz različnih poslovalnic. En in isti plošček se laho preprodaja dokler ni totalno izrabljen. Napram temu privat preprodaja pomeni marginalno škodo za založnike. Osebno bi meni nakup digitalnih iger za konzolo bil veliko bolj atraktiven, če bi se npr Sony zavezal, da bodo v bodočnosti konzole backward compatible, oziroma, da bodo igre delovale na novih konzolah (podobno kot pri PCju).

Zakaj bi moralo biti backward kompatibilno? Glej, oni lepo te bolj popularne naslove ponovno izdajo kot remastered verzijo in še enkrat prodajo na naslednji generaciji konzole. Kaj je še lahko lepšega za prisklednike? Retaile bodo lepo postopoma naredili cenovno nezanimive in z mehko metodo vse preusmerili v digital, da se poveča potrošnja in posledično profit.

Lizzy je izjavil:

Jerry000 je izjavil:

definitivno je od vseh Battlefield iger, Battlefield 1 najbolj popularen, zabaven in najbolj obsežen, torej ti svetujem tega ker ga imam tudi jaz in mi je super cool. Kaj se tiče DLCjev, kupi si preprosto Battlefield 1 - Complete Revolution Edition, ki vključuje že premuim pass, z vsakim mesecem pride kak update, v smilsu novih map, orožij itd., s tem paketom imaš dostop do vseh 4 dlcjev in še nekaj cool updateov, to pa vidiš sproti vsak mesec, te opozori na nove update in dlcje ko so na voljo

Nevem kako lahko kdo igra FPS igre na kontroler? Kdor je igral te reči na miško, ne bo nikoli preveč zadovoljen z izkušnjo na kontrolerju. Tukaj morajo pogruntat nekaj bolj preciznega, ker to ni za nikamor... :'(

yayo je izjavil:

zdaj nisem čist ziher če sem te razumela, ampak igre so vezane na tvoj PSN account, če ti kupiš novo konzolo, se loginaš z svojim PSN accountom in si samo igre dol potegneš, k si jih že enkrat plačal, vem ker sem imela prej stari model ps4 in letos kupila novo ps4 in samo dol potegnila kar sem enkrat plačala v preteklosti, ... tako da komot menjaš staro za novo konzolo in ti je vse na voljo

4knative je izjavil:

Lizzy je izjavil:

Jerry000 je izjavil:

Nevem kako lahko kdo igra FPS igre na kontroler? Kdor je igral te reči na miško, ne bo nikoli preveč zadovoljen z izkušnjo na kontrolerju. Tukaj morajo pogruntat nekaj bolj preciznega, ker to ni za nikamor... :'(

ma jaz sem nerodna ko hudič z miško in keyboardom, imam zdaj Cuphead za PC, ker se ga ne da dobil za ps4, in si morma kar controler od ps4 priključiti, in je ful dobro igrati, z tipkovnico sem komaj skozi tutorial prišla xD mislim da je navada in okus, kaj komu pač odgovarja

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Lizzy ()

yayo ::

@ Pummica
Verjetno sem se slabo izrazil, hotel sem reči, da bi mi digitalne PS igre bile veliko bolj vabljive, če bi imel nekakšno garancijo od Sonya, da bo možno kupljene npr. PS4 igre čez nekaj let igrati tudi na PS5 ali PS6. Vse moje igre za PC, so razen kakšne izjeme, kupljene digitalno. Ampak na PCju se vedno najde nekdo, ki bo staro igro predelal, da bo delovala na novih operacijskih sistemih. Npr GOG.com kjer veliko kupujem.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: yayo ()

ja tole pa bo trd oreh, še vedno je cel kup iger iz PS3 ki jih na ps4 ne moreš igrat, da ne govorimo o določenih exclusive igrah da točno določeno konzolo, se pa popolnoma strinjam s teboj, sicer preden bo izšla ps5 bo še trajalo en čas, ampak ja, mislim da ko bodo enkrat nekaj takega zagotovili, bo dejansko se uresničilo kaj 4knative govori, da bo digitalni nakup tisto kar bo prevladalo, ker se bo splačalo na dolgi rok in tudi nam bo lažje ker ne bomo rabili iskati najboljših akcij na ducat različnih spletnih straneh in nam bo čist cool kupovati direktno od sonya

Jerry000 je izjavil:

https://www.base.com/buy/product/battle...

35€ na dom.

scipascapa je izjavil:

Jerry000 je izjavil:

https://www.base.com/buy/product/battle...

35€ na dom.

evo pa še link Jerry000 :P hvala scipascapa, meni se ni dalo brskati po netu xD ampak to je to kar sem govorila, to se ti najbolj splača, no vsaj če mene vprašaš
««
107 / 162
»»