Forum » Konzole » PS4
PS4

sirotka ::
springfield je izjavil:
Julijske bos malo tezko, ce smo ze konec avgusta...
No, samo dodaj mesec +1, očitno ne dohajam :D

PlayGamesi ::
damjan pač ne razume, da se nikomur pri zdravi pameti ne da ubadati z njegovim kriptičnim sistemom nagrajevanja kupcev z železnimi živci in slabim spominom
Se pa vam da ubadat k je treba neko ceno preverit , vsaj na 10x spletnih trgovinah, vse brebrat, vse piskat za 5e razlike, res pa je težko v iskalnik napisat neko igro in na fbju pogledat na dan 2-3 oglase na novo, to je res muuuka na celem svetu.
Kje se dobi bf1 revolution za 29e, oz ja 10+e in 4e ptt oz nakazilo 2e, se praavi najceneje 41e..
Kje se dobi v2 ploščke vseh barv nove po 39e
Kje se dobi psnje slo po 39e
Kje se dobi original polnilne po 19e
pa ko eni radi nabijate teh 9,99e velja za dobo 12 mesecev, se pravi če si nabavil 3x izdelke na leto, si dal na izdelke 3,33 več..
Sej pravim dobesedno zmer vas par modelov najde vse drugače, boljše cene, vse boljše ....pomoje da vas ene 5 če odpre trgovino, bi znal bit v roku leta dni polmiljonarji...mogoče celo miljonarji...
K colybja omenjate bibio, zakon speltn,a zakon ekipa, ampka ase kdo vpraša koliko časa delajo, in ja zadnje leta delajo miljon in pol eu prometa, in tudi zato imajo komot vrhunsko PRO spletno štacuno, ne dela le 1, dela ne vem 8 ljudi ali več, mogoče se motim, še en x kar se tiče njih kapo dol, uradni dobavitelji za BB trgovine, igre in še več, kapo dol...vseeno pa spletne cene za moje pojme nimajo tako dobre.Če lahk jaz sam nardim enako ceno, razen pošte, jo za moje pojme nimajo hudo dobro, hudo robra cena za nov špil bi bila 55e kos, ampka noben ne bo vlagal ne vem 49 do 53e z ddvjem, da na koncu dobiš 55e ven, in tudi bore mal nas je ki delamo cene 59e kos...eni resnično mislijo da v SLO nočmo dat dobrih cen, keč je en, spletne uk se na dan proda 500 ksoov izvodov določene igre, pri nas mogoče 5 iger, vem da je ena mojih dobavitelc prodala fif 17 v enem denvu 14k ksoov, sam pa 160 kosov na relise in take fore, morte eni kapirat nas je 2 miljona od tega mogoče 100k gejmerjev, od tega mogoče 20% strank...tko da, naš trg je bore majhen...

Jerry000 ::
PlayGamesi je izjavil:
damjan pač ne razume, da se nikomur pri zdravi pameti ne da ubadati z njegovim kriptičnim sistemom nagrajevanja kupcev z železnimi živci in slabim spominom
Se pa vam da ubadat k je treba neko ceno preverit , vsaj na 10x spletnih trgovinah, vse brebrat, vse piskat za 5e razlike, res pa je težko v iskalnik napisat neko igro in na fbju pogledat na dan 2-3 oglase na novo, to je res muuuka na celem svetu.
Kje se dobi bf1 revolution za 29e, oz ja 10+e in 4e ptt oz nakazilo 2e, se praavi najceneje 41e..
Kje se dobi v2 ploščke vseh barv nove po 39e
Kje se dobi psnje slo po 39e
Kje se dobi original polnilne po 19e
pa ko eni radi nabijate teh 9,99e velja za dobo 12 mesecev, se pravi če si nabavil 3x izdelke na leto, si dal na izdelke 3,33 več..
Sej pravim dobesedno zmer vas par modelov najde vse drugače, boljše cene, vse boljše ....pomoje da vas ene 5 če odpre trgovino, bi znal bit v roku leta dni polmiljonarji...mogoče celo miljonarji...
K colybja omenjate bibio, zakon speltn,a zakon ekipa, ampka ase kdo vpraša koliko časa delajo, in ja zadnje leta delajo miljon in pol eu prometa, in tudi zato imajo komot vrhunsko PRO spletno štacuno, ne dela le 1, dela ne vem 8 ljudi ali več, mogoče se motim, še en x kar se tiče njih kapo dol, uradni dobavitelji za BB trgovine, igre in še več, kapo dol...vseeno pa spletne cene za moje pojme nimajo tako dobre.Če lahk jaz sam nardim enako ceno, razen pošte, jo za moje pojme nimajo hudo dobro, hudo robra cena za nov špil bi bila 55e kos, ampka noben ne bo vlagal ne vem 49 do 53e z ddvjem, da na koncu dobiš 55e ven, in tudi bore mal nas je ki delamo cene 59e kos...eni resnično mislijo da v SLO nočmo dat dobrih cen, keč je en, spletne uk se na dan proda 500 ksoov izvodov določene igre, pri nas mogoče 5 iger, vem da je ena mojih dobavitelc prodala fif 17 v enem denvu 14k ksoov, sam pa 160 kosov na relise in take fore, morte eni kapirat nas je 2 miljona od tega mogoče 100k gejmerjev, od tega mogoče 20% strank...tko da, naš trg je bore majhen...
Kateri PSN pa je za 39€ (za koliko dni)?

Gatsu ::
Fak spet to Playgame TLDR jokanje :D
Kar se tiče čekiranja cene na 5 urejenih spletnih štacunah nit ne rabiš ker imaš tole spletno stran.
Kar se tiče čekiranja cene na 5 urejenih spletnih štacunah nit ne rabiš ker imaš tole spletno stran.

Berserker ::
Ja sej razumem da ni lahko v tem poslu, sam kaj naj se te zdaj kot potrošnik usmilim, pa več plačujem za igre?
Jaz in mnogi si težko privoščimo takšne zahodnoevropske cene z balkanskimi plačami, zato bomo kupovali tam kjer je ceneje.
Jaz in mnogi si težko privoščimo takšne zahodnoevropske cene z balkanskimi plačami, zato bomo kupovali tam kjer je ceneje.

Goblin ::
Del razloga za balkanske plače je pa ravno takšno razmišljanje. Pa ne govorim o nakupu iger.
http://www.goblin.si

4knative ::
Znižaj cene, znižaj ceno poštnino, izboljšaj trgovino. To so tri ključne smernice. Vedno več folka bo kupovalo iz UK oz. nekje zunaj pač. Tudi malčki U12 si lahko napolnijo prepaid mastercard in si naročijo igro iz UK in imajo od 30-50% prihranka takoj.

Melanholija ::
Jaz sem do sedaj kupil vse igre doma. Velikokrat kar rabljeno oz počakal na akcijo. Ampak samo pri resnih trgovcih. Playgame tu odpade takoj...pa še kdo morda. Bi pa vseeno pričakoval veliko več od specializiranih gaming trgovin. Sama ponudba, predvsem za konzole. Cenejše igre po izboru ob nakupu nove konzole ipd.

Se strinjam z specializirano gaming trgovino (malo boljšo kar se tiče zaloge in stvari). Sam tudi igre v tujini kupujem, domači trg je žal dražji kot v tujini, no se najde kdaj špil ko je pri nas cenejši kot v tujini, takrat ga seveda pri nas kupim.

Ghost007 ::
jaz imam vse igre digital. Ker kupujemo samo igre ki vem da jih bom cez celo leto igral anyway.

To na PS4 tudi jaz delam...popravljam napake iz PCja glede nakupov iger :D. Imam pa večinoma fizične

scipascapa ::

djabi ::

iloveboobz je izjavil:
super, se ni treba stegovat in iskat ploščka. Klikneš in igraš :)
Ker malo pretegnit in sprehodit pa res škoduje zdravju :)
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Jerry000 ()

Gregex ::
iloveboobz je izjavil:
Kdo vam zavezuje vezalke na cevljih, brise rit,... in podobna stegovanja? :)

WRC 6 z uporabo interneta in možganov:
Skoraj na pol cene - 20.5 gbp oz. okroglih 22 eur dostavljeno na dom.
Hitro, hitro, ker hočejo VB (UK) vržti ven iz EU-ja. Pol ne bo več tko poceni!
Še preden bo trgovanje med EU in UK onemogočeno bodo goblin, gameplay, playgame, konzolko in podobni že v stečaju.

Alternativa UK so digitalne igre.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: 4knative ()

iloveboobz ::
iloveboobz je izjavil:
Kdo vam zavezuje vezalke na cevljih, brise rit,... in podobna stegovanja? :)
kje se skrivate, da vas ne ukradejo ?

scipascapa je izjavil:
jaz imam vse igre digital. Ker kupujemo samo igre ki vem da jih bom cez celo leto igral anyway.
moje sožalje.
Sory model ampak kolk pa dobiš po enem letu po izidu za igre ala Fifa, Destiny, CoD ipd? max 10-15EUR. Digitalno na USA PSN jih pa z praktično obveznim season passom dobiš ponavad še dodatno ceneje kot UK škatelna + EU season pass. Pa da ne omenjam akcij spend 100$ get 15$. In vsaj enkrat na mesec 30% popusta na 10$ kodo pri PCgamesupply.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Gatsu ()

scipascapa ::
ravno zato, kje piše, da moraš kupiti digitalno ob izidu in ne rabljeno čez nekaj mesecev občutno ceneje? fifa 17 si dobil za slabih 15€ pred kratkim.

Ghost007 ::
Fifa je igra ki se kupi na release day. Ps4 imam izklucno zarad tega pa kaksne UFCje.
To pac ni zadeva ki kupis in cez mesec prodas ampak spil v kerem naredis po 2k+ tekem na leto. Ena tekma pa traja ponavadi 20min.
To pac ni zadeva ki kupis in cez mesec prodas ampak spil v kerem naredis po 2k+ tekem na leto. Ena tekma pa traja ponavadi 20min.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Ghost007 ()

PlayGamesi ::
Jerry000
slo 12 mesečne 39e kos ko je akcija
3 mesečne psn uk ko je akcija 9,99eur
Gatsu ne najdem fife 18 za 39e kos....
Berserker keč je en, da se pri nas dobi dostrat dosti najceneje, sm jst prou občudujem mladino tm od 11 do 18let, evo en primer: veš sm nabavu špil v ukju za 2,3e ceneje, super, nakazal sm hitro,d obil hitro, pa če to ni zakon, zakaj pa v uk za 3e ceneje?? ej zato ker je kul, sm frajer k sm v tujino nakazal, imams voj paysafe, kakkroli en kup akrtic, res zakoon, tako je pač kar se tiče tega, da sem frajer k nism pustil 3e več v SLO, sicer relano je res tako, zakaj bi dal v slo 3e več, sicer pa je kul bit frajer....
Goblin kapira te lahk le nekdo ki je v tej branži, dela to, kupuje, zalaga, od strank te ne bo kapiral noben, lepo vidiš da emne že 5let ne kapirajo, res da imam včasih čudne ideje, vseeno pa govorim vsaj 99% relano akr se tiče cen trga...
4knative si pa res legenda, kr VSEM nam privoščiš da tkoj pocrkamo, ja nič štrk za vrat pa je mir , ni res?? No tle se vidi foušarija na kubike, VSI boste propali konc veselja, PA TI RESNO MISLIŠ da mi živimo od novih iger zasluška 4e, da bom jaz živel da dam 50e zaslužim 4e, si resn?? Če bi mi rodajal sm igre bi blo mogoče tako, pa žal ne bo, sem 100% da sevse te trgovine ki jih imaš ti zelo rad, 98% preživljamo od drugih reči, od iger zihr da ne...
In ja tkoj podpišem da smo SLO izven j... eu, in bodo vsaj stranke po večini normalne kot pred leti, ko je bila slo svoja, in ja mi bi živeli še bolje, če gre uk ven iz eu nam kar se tiče njihovega trga dobesedno skor nič ne pomeni, sm 100% da večina nas jemlje vsaj v 10 državah opremo, igre konzole....a vseeno jaz bi bil 100x bolj evsel da gre slo ven iz te štale...
kar se pa tiče psn špilov, mi je pa huuudo zanimiv, kakšen je to jok ins tok vsak dan, k ti en rpodaja ps4 in ja imam 20 iger prek psnja, kr imej jih prodaj če lahk, ampka men je bolj zanimivo 80% folka ki kupuje vse zna prek psnja, da nato misli da je konzola vredna več, ne vem kdo bo igral na psn ime joško joškoglav in se bal da bo en meil spremenil in ti unič vse, vemo pa da sony tega nikoliii ne bo poštimal,d a se da meil ali psn pforil ime urediti, pozabmo na to, sony dela zase, ne za nas....lepo se vidi kaj delajo..., mene najbolj veseli na koncu le to, da marisko tudi an tem forumu si na koncu misli koliko je psn šil vredn, gro bom napisal kupim špil 2let naza na psnju za 60e, čez 2leti dobim zanga 0 eu, če bi ga imel na mediju bi dobil vsaj 10e....dobr je pa res, da na koncu znaš fasat kako hibo na prtskih ali komplcu, ker je res dost težko medij porint ke not in igrat, ni to šala....
Berserker keč je en, da se pri nas dobi dostrat dosti najceneje, sm jst prou občudujem mladino tm od 11 do 18let, evo en primer: veš sm nabavu špil v ukju za 2,3e ceneje, super, nakazal sm hitro,d obil hitro, pa če to ni zakon, zakaj pa v uk za 3e ceneje?? ej zato ker je kul, sm frajer k sm v tujino nakazal, imams voj paysafe, kakkroli en kup akrtic, res zakoon, tako je pač kar se tiče tega, da sem frajer k nism pustil 3e več v SLO, sicer relano je res tako, zakaj bi dal v slo 3e več, sicer pa je kul bit frajer....
Goblin kapira te lahk le nekdo ki je v tej branži, dela to, kupuje, zalaga, od strank te ne bo kapiral noben, lepo vidiš da emne že 5let ne kapirajo, res da imam včasih čudne ideje, vseeno pa govorim vsaj 99% relano akr se tiče cen trga...
4knative si pa res legenda, kr VSEM nam privoščiš da tkoj pocrkamo, ja nič štrk za vrat pa je mir , ni res?? No tle se vidi foušarija na kubike, VSI boste propali konc veselja, PA TI RESNO MISLIŠ da mi živimo od novih iger zasluška 4e, da bom jaz živel da dam 50e zaslužim 4e, si resn?? Če bi mi rodajal sm igre bi blo mogoče tako, pa žal ne bo, sem 100% da sevse te trgovine ki jih imaš ti zelo rad, 98% preživljamo od drugih reči, od iger zihr da ne...
In ja tkoj podpišem da smo SLO izven j... eu, in bodo vsaj stranke po večini normalne kot pred leti, ko je bila slo svoja, in ja mi bi živeli še bolje, če gre uk ven iz eu nam kar se tiče njihovega trga dobesedno skor nič ne pomeni, sm 100% da večina nas jemlje vsaj v 10 državah opremo, igre konzole....a vseeno jaz bi bil 100x bolj evsel da gre slo ven iz te štale...
kar se pa tiče psn špilov, mi je pa huuudo zanimiv, kakšen je to jok ins tok vsak dan, k ti en rpodaja ps4 in ja imam 20 iger prek psnja, kr imej jih prodaj če lahk, ampka men je bolj zanimivo 80% folka ki kupuje vse zna prek psnja, da nato misli da je konzola vredna več, ne vem kdo bo igral na psn ime joško joškoglav in se bal da bo en meil spremenil in ti unič vse, vemo pa da sony tega nikoliii ne bo poštimal,d a se da meil ali psn pforil ime urediti, pozabmo na to, sony dela zase, ne za nas....lepo se vidi kaj delajo..., mene najbolj veseli na koncu le to, da marisko tudi an tem forumu si na koncu misli koliko je psn šil vredn, gro bom napisal kupim špil 2let naza na psnju za 60e, čez 2leti dobim zanga 0 eu, če bi ga imel na mediju bi dobil vsaj 10e....dobr je pa res, da na koncu znaš fasat kako hibo na prtskih ali komplcu, ker je res dost težko medij porint ke not in igrat, ni to šala....

PlayGamesi je izjavil:
Jerry000
Bos sporocil ko bo akcija? Mikavna cena, bi mogoce.res kupil ce.bo 40 za.12 mesecev

scipascapa je izjavil:
ravno zato, kje piše, da moraš kupiti digitalno ob izidu in ne rabljeno čez nekaj mesecev občutno ceneje? fifa 17 si dobil za slabih 15EUR pred kratkim.
WTF model ti bi MP igre kupil pol ko niso več aktualne oz si na goli igri brez DLCjev v primeru FPS shuterjev tako omejen, da ni več vredno špilat? Lej razumem da si šparoven in da prisegaš na fizične izdaje ampak, da pa nonstop to v vsakem postu kjer se debatira o digitalnih igrah vedno znova pogrevaš je pa čist mimo. Hkrati pa ravno ti nalimaš cel seznam 500 iger ki so trenutno znižane na PSN...
@Playgame: Šansa da je v Sloveniji igra ob izidu samo 3EUR dražja kot iz UK je praktično ničelna, razen v primerih ko se razrde nek bundle z igro (v tem primeru Fifa 18 bundle) in se le to proda posebej, čeprav je na tej škatlici nalepka da se ne sme prodajat posebej. Sicer pa ko se bo zgodil Brexit boste tudi butični prodajalci iger in konzol najebali, ker marsikaj naročate iz UK.
Zgodovina sprememb…

iloveboobz je izjavil:
ce bo us psn tudi tam okol 40e, vzamem
USA PSN+ imaš za 33€ tukaj... Kanadska koda namreš prime tudi v USA PSN storu.
Zgodovina sprememb…

Goblinu se je pridružil nov član in sicer strojček za katerega smo že lep čas zbirali dinarčke. Sedaj lahko popravimo skoraj vse nedelujoče igre, filme, glasbene CDje in programe na posnetih ali originalnih CDjih, DVDjih ali Blu-Ray.
Več info tle:
http://www.goblin.si/storitve/popravilo...
Trenutno je lepotec v LJ, ampak ga bomo rotirali med poslovalnicami.
Več info tle:

drvo ::

Machete ::
Goblinu se je pridružil nov član in sicer strojček za katerega smo že lep čas zbirali dinarčke. Sedaj lahko popravimo skoraj vse nedelujoče igre, filme, glasbene CDje in programe na posnetih ali originalnih CDjih, DVDjih ali Blu-Ray.
Več info tle:
Super, ampak meni se zdi cena kar huda za en plošček.
LC1000|Asrock-H470PG|i7-10700K|2x16GB|RTX-5080 GAMING|W10Pro
new Nintendo 2DS & 3DS XL|Galaxy S24+
new Nintendo 2DS & 3DS XL|Galaxy S24+

Za enega morda, za tri pa ni več toliko. Sicer pa je to šele poskus in če bo zadeva prijela, lahko znižamo cene in nabavimo za vsako trgovino svojega. Popravilo namreč večinoma traja manj kot 10min/plošček.

Ravnokar sem uspešno kupil celoletno Kanadsko PS+ kodo z uporabo tegale zastonj VPNja. Ker je trenutno ne rabim jo prodam za 34€ :)
P.S. V chrome mi je še vedno javljalo "Product is not available to customers in your region." V IE sem pa brez problema opravil nakup in plačal s Slovenskim Paypalom.
P.S. V chrome mi je še vedno javljalo "Product is not available to customers in your region." V IE sem pa brez problema opravil nakup in plačal s Slovenskim Paypalom.

Berserker ::
iloveboobz je izjavil:
Mešani občutki, po eni strani vse na dosegu roke, po drugi strani pa lahk sam gledaš knjižico, če se zgodi PSN blackout ali pa ostaneš brez neta, pravtako ne moreš igre posojat ali pa igrat na drugi konzoli.
PlayGamesi je izjavil:
Jerry000
Govorimo o razliki v ceni od 15-30€, za 3€ ti nebi sitnaril. Recimo tukaj ti dajem en primer,:
Batman Arkham Knight
http://playgame.si/videoigre/Playstatio...
https://secure.shopto.net/video-games/p...
Prey
http://playgame.si/Prey-PS4-XBOX-ONE?se...
https://www.shopto.net/video-games/ps4/...

Ravnokar sem uspešno kupil celoletno Kanadsko PS+ kodo z uporabo tegale zastonj VPNja. Ker je trenutno ne rabim jo prodam za 34€ :)
Kode za PS+ nimam več!

Gregex ::
Pa res, samo kanadski ps+ so omejili na regijo. Zadevo resil s kanadskim ipjem, placal normalno s svojo kreditno. Vzel za 2 leti, do avgusta 2019 sem oborozen.

račun oz. telefonsko maš slovensko ?

sn probu nabavit in je šlo skos. Sam zdaj stoji na "pending approval". TO traja dolg ?
kurc, zdej pa piše cancled order.. dafuq ?
kurc, zdej pa piše cancled order.. dafuq ?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: iloveboobz ()

Čudno men je šlo brez problemov. Sem pa njihova redna stranka in sploh nikol nimam "pending aproval" statusa. Instant dobim link za kodo.

ocitno majo neke butaste fore... a se kdo drug prodaja kanadske psnje ali vsa kake ugodne us psnje ?

Drevesce ::
Verjetno že neštetokrat vprašano v tej tekmi, tako, da se opravičujem. Ampak imajo nekateri takšne spise, da je res težko najti :D
Torej, kje ponavadi kupite Fifo v fizični obliki? Lahko preorder ali pa tudi na dan izdaje oziroma kakšen dan pozneje.
Torej, kje ponavadi kupite Fifo v fizični obliki? Lahko preorder ali pa tudi na dan izdaje oziroma kakšen dan pozneje.

Ne vem če je najceneje, je pa ceneje kot pri nas:
http://www.thegamecollection.net/fifa-1...
Do izida je še nekaj časa, tako da se bo verjetno dalo kje dobiti dostavljeno fifo tudi pod 50 eur.
http://www.thegamecollection.net/fifa-1...
Do izida je še nekaj časa, tako da se bo verjetno dalo kje dobiti dostavljeno fifo tudi pod 50 eur.

Slopek ::
Sam kupujem psn špile, ko so akcije in so pod 10€ ali pa cca12€. Tolk še dam in nhl17 za 9€ je itak "zastonj". Jaz pa recimo na razumem zbirateljev, ki kupijo igro, pa so za neko knjigo, ki jo dobis zraven pripravljeni placati par 10€ več. Ampak vsakomor svoje. Bo pa zanimivo, ko bo ps5 pognal vse, kar je na psn računu hehe.