» »

PS4

PS4

««
40 / 162
»»

oo7 ::

26.08.2015

Until Dawn: Butterfly Effect | TRAILER

Until Dawn Preview Gameplay

bo kdo igral :) ?

Zgodovina sprememb…

• spremenil: oo7 ()

chucki ::

Bomo. Jaz sem jo naročil :)
AMD Ryzen 5 5600/NZXT Kraken X62/Asus ROG Crosshair VI hero/DDR4 32gb/1TB SSD
Gigabyte RTX 3060 Ti /SB Z/NZXT H440 case/ Asus ROG PG248Q
Samsung Q7FN65 + ASUS TUF A17 with RTX 3070 Ti

chucki je izjavil:

Bomo. Jaz sem jo naročil :)

Kje si pa naročil?

Until Dawn Review

.

scipascapa ::

Entering PS Plus:

1st September: Grow Home (PS4)
1st September: Super Time Force Ultra (PS4 and PS Vita)
1st September: Twisted Metal (PS3)
1st September: Teslagrad (PS4 and PS3)
1st September: La-Mulana EX (PS Vita)
1st September: Xeodrifter (PS4 and PS Vita)

Thespian ::

Pozdravljeni,

Danes sem kupil PS4 in me zanima kako je s temi US in EU računi. Naredil sem si US račun in ko sem želel aktivirati Free PS+ je sistem od mene zahteval podatke moje Mastercard kartice. Bral sem v tej temi, da naj vpišem naslov nekega hotela na Floridi, kar sem tudi storil. Nato mi je javilo, da se podatki ne ujemajo s cardholder info. Zanima me, kako naj pravilno nastavim US račun (baje, da so tam igre cenejše), da bo delovalo pravilno?

pusti na miru free ps+ pa si vzemi pravo letno naročino za 50€....naredi si uk račun pa mir. ne dajat mastercard info....lepo preko vrednostnih kartic naloži na tvoj sony račun..
kupiš preko cdkeys.com.
oziroma za usa, preko amazona.

hodor ::

scipascapa je izjavil:

ne dajat mastercard info....lepo preko vrednostnih kartic naloži na tvoj sony račun..

Zakaj ne dajat MasterCard info? Brez problema lahko dodaš kreditno kartico, saj zato jo imaš...(če jo imaš)
Razen če si preveč obseden z varnostjo, potem takem tudi debetne kartice ne uporabljaš :)
Vsako stvar lahko narediš še boljše!

Če naredim US račun in preko g2a kupim za 12$ dolarjev Last of us, vnesem key na US računu, mi do delala igra, kljub temu, da nimam tam PS+?

da

hojnikb ::

hodor je izjavil:

scipascapa je izjavil:

ne dajat mastercard info....lepo preko vrednostnih kartic naloži na tvoj sony račun..

Zakaj ne dajat MasterCard info? Brez problema lahko dodaš kreditno kartico, saj zato jo imaš...(če jo imaš)
Razen če si preveč obseden z varnostjo, potem takem tudi debetne kartice ne uporabljaš :)

*khm* PSN hack iz leta 2011 *khm*

takim šalabajzerjim druga kot debetne kartice ni za dat
#brezpodpisa

PARTyZAN ::

Kreditne kartice in gesla hranijo v šifrirani obliki. Tisti napad na PSN ni nikomur škodoval, razen sonyju that is.

Na g2a sem kupil global verzijo Bloodborne. Zanimivo je to, da sem prejel podatke nekega računa. Preko tega računa, ki sem ga dobil sem prenesel igro. Sedaj ko jo želim igrati, mi na mojih obeh računih zraven igre kaže ključavnico. Ko stisnem gor mi javi "cannot use content to use content purchase it from playstation store". Pogledal sem rešitve in naj bi imel samo en račun aktiviran in naj obnovim licence. Oboje sem storil (večkrat) pa še je vedno isto.

McClane ::

??
Ti si praktično kupil samo dostop do igre, ne pa same igre ki bi jo igral na svojem, lastnem računu. Pa še praktično po trgovski ceni si nabavil.. Osebno ne počnem takih stvari, kdo pa ti garantira da boš imel vedno dostop do igre?

Poskusi narediti refund ali kaj podobnega, tole je čisti nateg.
\"You want us to build WHAT??\" - Ancient Chinese Wall Engineer

Točno tako kot je povedal @PARTyZAN.
Sony je skladen s standardom PCI DSS 3.1, ki med drugim zahteva, da kartice ne smejo biti shranjene v čitljivi obliki. Tako da tisti napad ni prizadel uporabnikov.

Da jih označiš za "šalabajzerje" zaradi napada in posledično ne uporabljaš več njihovih storitev je stvar tvoje presoje.
Ob taki presoji naj opomnim tudi na druge napade...na Gmail, sim kartice, Nlb klik, Twitter, Yahoo...ampak to ni stvar te teme.

Pesimist ::

bolj kot napad je lahko problematično naključno preverjanje ali avtomatična blokada kakešne storitve. Tu si prisiljen dokazati svojo istovetnost in kot slovenec kateri je lastnik US/UK računa to ni možno. Posledično ti blokirajo dostop do nakupov. Paypal to rad počne.

St235 ::

Torej se v bistvu pritožuješ nad tem, da te sankcionirajo ker namerno in zavestno kršiš "pogodbo", ki si sklenil z njimi?

človek zver ::

V Mercator primskovo Kranj imajo ps4 bundle Until Dawn za 399 eu + kuponi za 20 procentov popusta na en izdelek je ta teden v petek in soboto. 

ne deluje popust na tole.

deluje

katimm ::

človek zver je izjavil:

V Mercator primskovo Kranj imajo ps4 bundle Until Dawn za 399 eu + kuponi za 20 procentov popusta na en izdelek je ta teden v petek in soboto. 

a se da še kje drugje koristet ta bon?

ne samo merkator živilska trgovina

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Pesimist ()

potem odkupim od nekoga igro until dawn če res kupon deluje
400-20% = 320€...dam za igro 40€....pa ima nekdo ps4 za 280€ :D

človek zver ::

Deluje kupon.....sm tudi sam tako kupil.

močno dvomim.....kdo se javi, da probamo? rabim igro.

Do petka ga ne bo več ali pa ga bodo odstranili iz police.

Itaq niso tok neumni, da si bodo delal minus.

je kdo blizu Kranja da uzame na to foro?

mazid ::

Zadeva funkcionira 100%
sem ga kupu maja na isto foro
Sem še prašal prodajalca če ps4 tud lahko na bon, pa me začuden pogleda pa reče, "ja, zakaj ne?"

kitl76 ::

Ne vem kaj se čudite še vedno imajo profit. Kje pa vi dobite te bone 20% za M tehniko?

L1nK ::

v m-tehniki tisti boni ne veljajo. tam so občasno 10% popusti samo. baje pa tudi nakup ps4 z 20 popustom v hipermarketih ni več mogoč, so menda blokirali zadevo
https://www.facebook.com/link.zhizhekian

jaz lahko kupim za foro, ker bi rabil samo igro. kdo mi odkupi potem ps4 ker ga že imam? :P
sem iz kranja. samo se bojim, da jih ne bo več popoldne po 15 uri, šiht prej.

za tako ceno sigurno uzamem ps4... sem ravno pred nakupom :D

na ZS mi napiši, kdaj se dobiva v MC KRANJ PRIMSKOVO jutri popoldne? :)

To morata zjutraj, preden trgovino odprejo. :)

ne morem, ker delam, lahko pa kdo založi? zelo si želim te igre, ki je ni za dobiti pri dobavitelju....69,99 pa niti pod razno ne dam.

40-45€ ajd bi še šlo.

McClane ::

Kako so blokirali kupone? Če na kuponu eksplicitno ne piše da so igralne konzole izvzete iz akcije, potem ti nimajo kaj z "blokado" Lahko dajo ročni popust ali pa kaj podobnega, kot imajo to urejeno ostali. "Blokada" je samo fora za potrošnika.
\"You want us to build WHAT??\" - Ancient Chinese Wall Engineer

konzolo umaknejo iz police. eazy ko pasul.

Ce je kdo v blizini naj gre pogledat ce se da... :)

Goblin ::

Dobili smo par komadov CUH-1216 PS4, nekdo je prej spraševal.
http://www.goblin.si

koda ne prime.

L1nK ::

konec je s poceni ps4kami >(
https://www.facebook.com/link.zhizhekian

manniac ::

Koda je prijela v merkatorju na šmartinski cesti, ostala sta še 2 komada player edition 1tb. V merkatorju(šiška) pa so jih umaknili s polic.

kitl76 ::

A ste pol nabavil PS4?

PSPlus Free games September 2015:

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: hodor ()

abyssus ::

Tr0n ::

dukaric1991 ::

kupis ps tv pa je toto :)