Forum » Konzole » PS4
PS4
hdmi ::
ali ima kdo od tu ps4? in kako je zadovoljen? (nameravam si ga kupit)
Ja, jaz ga imam že okoli 7meseceu, nikoli ni crknil ali zaštekal, moram reči da se je nakup še kako izplačal ;)
:)
GabrieLeo ::
PS4 ima zdajle najbolj hot igre, špile v beta verziji so laho igrane tudi na ps4 in ne samo na PC. Res svaka jim čast.
Da ne omenjam The Last of us Remastered, ki še pride (ekskluziva od sonyja) God of War bo verjetno spet kaj pripravil ter hvala bogu gta 5, watch dogs (sicer malo razočaranja s grafiko ampak je kul špil) ter še vse igre, ki pridejo.
Če ne bi uporabljal PC za montažo videov ter animacijo bi že zdavnaj vse prodal, si kupil prenosca ter ps4. Če ti ni toliko pomembno tistih par kosov trav, ali 5 listkov več na drevesih ter seveda kontroler, potem je ps4 res top izbira
Da ne omenjam The Last of us Remastered, ki še pride (ekskluziva od sonyja) God of War bo verjetno spet kaj pripravil ter hvala bogu gta 5, watch dogs (sicer malo razočaranja s grafiko ampak je kul špil) ter še vse igre, ki pridejo.
Če ne bi uporabljal PC za montažo videov ter animacijo bi že zdavnaj vse prodal, si kupil prenosca ter ps4. Če ti ni toliko pomembno tistih par kosov trav, ali 5 listkov več na drevesih ter seveda kontroler, potem je ps4 res top izbira
človek zver ::
killzone je ql pa še pride dlc zle junija za 4-player co-op....diablo 3 avgusta 19ga za 4 player couch co-op. ostalo kr bo dobrga pa od septembra dalje...
BALAST ::
"You may fool all the people some of the time;
you can even fool some of the people all the time;
but you can't fool all of the people all the time."
you can even fool some of the people all the time;
but you can't fool all of the people all the time."
MaticKregar ::
Nabavil sem ps4. Zanima me katera zaščita je ok za gobice? In pa ta silikon je ok?
http://www.dx.com/p/protective-silicone...
oo7 ::
MaticKregar je izjavil:
Nabavil sem ps4. Zanima me katera zaščita je ok za gobice? In pa ta silikon je ok?
Za koliko si ga kupil?
Kupil sem ga v merkatorju za 20% znižan, zaradi popusta ta vikend. Plačal točno 320€.
To pa je super cena če bi vedel bi ga takoj kupil. Mogoče veš kdaj bo naslednja akcija? A je ta akcija po vseh Merkatorjih v Sloveniji ali odvisno od trgovine? Ne vem, ker bolj malo hodim v Merkator.
Ja ful se splača, popusti so pa random. Jst sem imel en kupon za petek, sem kupil ps4, v soboto pa še dodatni Popust, sem kupil še en kontroler. Pa konzol je bilo v petek še veliko v Šiški, kontroler je bil zadnji.
Kje so igre najceneje?
Kje so igre najceneje?
MaticKregar je izjavil:
Ja ful se splača, popusti so pa random. Jst sem imel en kupon za petek, sem kupil ps4, v soboto pa še dodatni Popust, sem kupil še en kontroler. Pa konzol je bilo v petek še veliko v Šiški, kontroler je bil zadnji.
Kje so igre najceneje?
Kakšen kupon pa si imel? Mogoče kdo ve kdaj bo spet akcija
MaticKregar je izjavil:
V reklami. Danes je spet prišlo, bo pa v torek, petek in soboto popust
V reklamah to kar poštar prinese? Če bom našel grem takoj kupit
medenko ::
jap spet imajo 20% kupone za drugi teden 27 in 28.6...samo če bodo imeli sploh na zalogi :)
A te kupone prinese poštar v reklamah na dom ali kje jih dobiš ne hodim prav veliko v Merkator. Sem gledal reklame pa tudi nisem našel nič o Ps4
plaz21 ::
To dobiš domov, razen če nimate tiste nalepke na nabiralniku zaradi katere potem ne dobite reklam. Sicer pa v vsakem Mercatorju so te vsakotedenske revije z akcijami. Kuponi niso vsak teden zraven ampak občasno.
medenko ::
sej nismo rekli kupona za ps4. rekli smo 20% na en artikel, na karkoli. lohk ene čigumeje za 1€, lohk tv za 2000e....
Pesimist ::
Ni dobenega kupona. Govora je o m-tehnika katalogu? Edini kupon ki je not je na neke fotografije bedne.
lahko si pa depilatorje nabavite ceneje. Pride rpav poleti. :)
http://katalogi.ceneje.si/
Jaz ze mam drugače šrotbox one in sem takaltak planiral PS4 nasledno leto, samo ce bi zdaj dobo tolko ceneje bi kr zaj nabavo.
lahko si pa depilatorje nabavite ceneje. Pride rpav poleti. :)
http://katalogi.ceneje.si/
Jaz ze mam drugače šrotbox one in sem takaltak planiral PS4 nasledno leto, samo ce bi zdaj dobo tolko ceneje bi kr zaj nabavo.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Pesimist ()
Ok najšo te so called 20% kupone. To je za živilsko trgovino in ne tehniko. Nevem kak si ti lahko PS4 na to kupo! To je taki kupon http://www.mercator.si/si/naj-sosed/nov...
Zgodovina sprememb…
Seljak ::
MaticKregar je izjavil:
Kupil sem ga v merkatorju za 20% znižan, zaradi popusta ta vikend. Plačal točno 320€.
To pa je zares ugodna cena. Jaz bom sicer še malo počakal,kajti čas bo pokazal svoje(vsaj do zdaj je bil pri vsaki konzoli kakšen problem). Ponavadi kupim slim verzije in tako bo tudi z PS4. Xboxa pa itak ne kupim več. Microsoft se mi je zagabil do konca in še dalje.
ok dansem vido jih res majo tudi v zivilski trgovini.
Kaj ce dam ta popust jim dam samo 320€ ali moram palcat 400€ pa rabim mercator karto na kero nakazejo nazaj?
Kaj ce dam ta popust jim dam samo 320€ ali moram palcat 400€ pa rabim mercator karto na kero nakazejo nazaj?
M Tehnika ma 10% pa lahko danes peljes brez kupona.
Meni osebno se ne mudi ker mam tak Šhitbox one zato bom pac vido ce dobim dobim v mecatoru, ce ne pac ne.
Meni osebno se ne mudi ker mam tak Šhitbox one zato bom pac vido ce dobim dobim v mecatoru, ce ne pac ne.
Zgodovina sprememb…
Ja to so tapravi kuponi.
Sem klical v hipermarket Rudnik pa so rekli, da jih nimajo na zalogi in, da ne vedo kdaj jih bodo dobili
Sicer še sam ne vem zakaj tako hitim z nakupom, ker mojih iger za Ps4 ne bo do 2015 zunaj ampak cena 320 eur je super.
Sem klical v hipermarket Rudnik pa so rekli, da jih nimajo na zalogi in, da ne vedo kdaj jih bodo dobili
Sicer še sam ne vem zakaj tako hitim z nakupom, ker mojih iger za Ps4 ne bo do 2015 zunaj ampak cena 320 eur je super.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: oo7 ()
Države z najdražjimi Playstation 4
Brazil -- ($1,702)
Argentina* -- ($1,388)
Sweden -- ($692)
Colombia -- ($688)
Norway -- ($672)
Chile -- ($666)
India -- ($654)
Denmark -- ($653)
Finland -- ($625)
Poland -- ($625)
Indonesia -- ($620)
Thailand -- ($615)
Turkey -- ($608)
Hungary -- ($598)
South Africa -- ($586)
http://www.bloomberg.com/news/2014-03-1...
A v Braziliji in argentini sploh prodajo kak Playstation 4
Brazil -- ($1,702)
Argentina* -- ($1,388)
Sweden -- ($692)
Colombia -- ($688)
Norway -- ($672)
Chile -- ($666)
India -- ($654)
Denmark -- ($653)
Finland -- ($625)
Poland -- ($625)
Indonesia -- ($620)
Thailand -- ($615)
Turkey -- ($608)
Hungary -- ($598)
South Africa -- ($586)
http://www.bloomberg.com/news/2014-03-1...
A v Braziliji in argentini sploh prodajo kak Playstation 4
Zgodovina sprememb…
- spremenil: oo7 ()
upam da čim majn ker če v multiplayeru naletiš na njih lahko kar quitas in se sprijazniš z porazom.
Jest mam eno vprašanje. Kok se vam zdi glasen ps4 , mislm koliko glasen in gdaj je normalno? Moj k je v meniju je popolnoma tih al pa psn-storu. K igram kkšn špil kt je trine 2 je tud tih, sam k pa igraš Killzone je pa to čist druga zgodba, vsaj pri kampaniji, sm mel občasno občutk da bomo vzleteli zarad ventilatorja,ampak pa pol spet pade na tišjo raven. Sm opazu da k igram multiplayer se vedno k se naloži nova mapa pri multiplayerju zažene ventilator na ful, pol po eni minuti 2 pa je spet normalno. Pri MGS GZ sm vidu d se ventilatorji spet zaženejo na polno, in pol k začneš igrt gre spet na normaln, ampak se občasno sm in tja zažene spet bol.
Zdej kok glasno je to k je.....glasnejš k moj PC, oziroma tko d je malo moteče in d bi mogu met TV bol naglas. Zanima me zdej a je to čist OK al nej ga vrnem ker kupu sm ga en teden nazaj.....bom pa kupu slušalke č je tko aja pa še to.....če ga vrnem kva morm vse narest? vse zbrisat al kako?
Zdej kok glasno je to k je.....glasnejš k moj PC, oziroma tko d je malo moteče in d bi mogu met TV bol naglas. Zanima me zdej a je to čist OK al nej ga vrnem ker kupu sm ga en teden nazaj.....bom pa kupu slušalke č je tko aja pa še to.....če ga vrnem kva morm vse narest? vse zbrisat al kako?
jaz ga sploh ne čujem. Ampak edine igre ki furam so warthunder,warframe,blacklight. Nisem se sploh na idejo priso da bi ga resneje poslusal ker sem xbox one navajen da je vse vedno tiho.
Mam pa ga pokonci in na višini 20cm od podna z dosti lufta okol. Topli zrak se namreč dviguje.
Mam pa ga pokonci in na višini 20cm od podna z dosti lufta okol. Topli zrak se namreč dviguje.
Zgodovina sprememb…
pa se kaj je verjetno pametno omenit, jaz mam klimo nonstop vzgano ce temperatura preseze nekih 28c.
Ce ces primerjavo probaj enega od zgornjih free to play, ceprav killzone garantirano grafično najbolj posiljuje.
Ce ces primerjavo probaj enega od zgornjih free to play, ceprav killzone garantirano grafično najbolj posiljuje.
Zgodovina sprememb…
Gregex ::
Sem nov na PS4 sceni (prej xbox360) in sicer me zanima glede Playstation networka. Ali je važno ali nrdim slovenski, us ali uk račun, je to sploh važno ali je vseeno? In pa kje spoh izberem ali nrdim slo ali uk račun? A tule, ko grem pod create new account in potem izberem country/region? Se pravi, če izberem Slovenia mam slo račun če zberem Uk pa uk račun? Malo mi je konfuzno tole, ker berem, da imate eni po več računov, pa potem raje vprašam, kot da kaj zaj...
je važno ker boš stuck z njim forever. Ce kupuješ samo fizične medije kar slovensko.
Eni mamo po več ker kupujemo v psn storu in tam je pač dosti ceneje če rečeš da si jenki. Špilamo pa še vedno preko slo, ker so igre igrabilne na vseh računih v isti konzoli. Ce kreiras kot drzava slo imaš slovenskega in 69EUR ceno iger napram 44EUR prek ameriskega.
UK je pa brezveze. Iz casov ko ni blo slo opcije.
Eni mamo po več ker kupujemo v psn storu in tam je pač dosti ceneje če rečeš da si jenki. Špilamo pa še vedno preko slo, ker so igre igrabilne na vseh računih v isti konzoli. Ce kreiras kot drzava slo imaš slovenskega in 69EUR ceno iger napram 44EUR prek ameriskega.
UK je pa brezveze. Iz casov ko ni blo slo opcije.
Zgodovina sprememb…
Gregex ::
Pesimist, hvala za odgovor. Se pravi bom kar usa in slo account naredu, saj to me je zanimalo, ker na usa storu so igre cenejše. Pa še to me zanima. Ali naj PS+ potem raje nabavim na usa ali slo accountu glede na to, da bom najverjetneje kupoval na usa accountu?
jaz mam ps+ pravtako na US ker je menda tudi cenejsi. Vedi le to da znaka + nebos mel na uradnem forumu na avatarju ce z slo postas in cloud storage je izkloplen. Free igre pravtako samo na plus accountu downloadas, igras pa vsepovsod.
V konzoli tudi potem nastavis usa account kot master ker samo master lahko shera. Nima pa nekega vpliva drugega razen share.
torej US + predlagam že zaradi popustov na igre. Lahko pa kupis za oba ce ti ni skoda teh 50EUR :)
Xbox one deluje identično btw. Imam pravtako.
V konzoli tudi potem nastavis usa account kot master ker samo master lahko shera. Nima pa nekega vpliva drugega razen share.
torej US + predlagam že zaradi popustov na igre. Lahko pa kupis za oba ce ti ni skoda teh 50EUR :)
Xbox one deluje identično btw. Imam pravtako.
Zgodovina sprememb…
dodejte me na PSN.....igram pa killzone multi, intercept......warframe in blacklight retri.....uglavnem warframe je čist hudo zaenkrat
PSN: Clovek_zver
PSN: Clovek_zver
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: človek zver ()
Tr0n ::
Tisti, ki kupujete na US PSN store-u, kaj uporabljate za placilo? NLB mastercard ne dela, tudi paypal s to kartico na US store ne prime. :) Edino PSN US card bi si naceloma lahko kupil.
psn us card kuplene na amazon.com z slovensko kreditno in ameriškim fake naslovom v californiji da je še ameriški davek 0.
Tr0n ::
Jup, to sem naredil. S tem da sem najprej kupil Amazon email gift kartico s pravim naslovom in kartico (transakcija z banko), potem pa z gift kartico kupil PSN z fake naslovom (interna transakcija na Amazonu).