» »

PS4

PS4

««
12 / 162
»»

hojnikb ::

Še enkrat, zakaj hudiča bi šou sony delat slim dizajn v manj kot enem letu izida originala ?
+ tega.. ni šansa da spravijo trenutn hardware v tak slim profil (za kej takega bo treba počakat na vsaj še en die shrink APUja)..

Get real people. Nekomu je bilo dolgcajt in je naredu tale photoshop. Simple as that..
#brezpodpisa

Zgodovina sprememb…

• spremenil: hojnikb ()

oo7 ::

se bo treba naučit brat..

In other words, it's probably safe to assume that we will see the PS4 slim dropping in (or under) 3 years. Of course this is all pure speculation, but you're likely to see the PS4 design shrink considerably while dropping in price and perhaps even adding a new feature here or there.

Realistically is it very unlikely we will see a Slim PS4 released from Sony in 2014, the time period between the launch of the PS3 and its slimmer model was 3 years depending on your region.
...
It is more likely that we will see the PS4 Slim come in the next year or two, which will not be an issue for people who do not mind the wait. If you are desperate for a PS4 but really want to adopt the Slim version as your first model then it could be time to make a choice. It is almost a certainty Sony will offer a redesigned and sleeker PS4 in the future, but the big question is when.
#brezpodpisa

Zgodovina sprememb…

D3m ::

oo7 je izjavil:

Blu-ray? >:D
|HP EliteBook|R5 6650U|

D3m je izjavil:

oo7 je izjavil:

Blu-ray? >:D

Če po pravici povem ne vem jaz sem samo videl slike.

hojnikb je izjavil:

se bo treba naučit brat..

In other words, it's probably safe to assume that we will see the PS4 slim dropping in (or under) 3 years. Of course this is all pure speculation, but you're likely to see the PS4 design shrink considerably while dropping in price and perhaps even adding a new feature here or there.

Realistically is it very unlikely we will see a Slim PS4 released from Sony in 2014, the time period between the launch of the PS3 and its slimmer model was 3 years depending on your region.
...
It is more likely that we will see the PS4 Slim come in the next year or two, which will not be an issue for people who do not mind the wait. If you are desperate for a PS4 but really want to adopt the Slim version as your first model then it could be time to make a choice. It is almost a certainty Sony will offer a redesigned and sleeker PS4 in the future, but the big question is when.

Jaz nisem nikjer omenjal datuma. Samo če so slike prave ali ne.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: oo7 ()

D3m ::

Niso prave slike. Zato sem pa tudi spraševal, kje je blu-ray.
|HP EliteBook|R5 6650U|

Seljak ::

Photoshop.

Zgodovina sprememb…

deno113 ::

kje bi se dobile kake dobre slušalke za ps4? za tak okoli 300€ max

medenko ::

si pa zelo skromen človek.

haha, 300€ slušalke na 400€ konzolo :)
#brezpodpisa

FlyingBee ::

medenko je izjavil:

si pa zelo skromen človek.

kvaliteta velja ... a so za ps4 dobre samo za konzolo ali lahko za katero koli avdio napravo?

sej vem, skullcandy, seinheisser, turtle beach ipd.

http://www.head-fi.org/t/534479/mad-lus...

hojnikb je izjavil:

ja ker uplodam na youtube in rabim ful dober mikrofon na slušalkah+dober sound quality tak da...ja 300 dam najveć :)

hehe, pri 300€ slušalkah že skor morš met namensko zvočno.
In nwm zakaj kupuješ kombo; a ni bolje kupit namenski mikrofon ?
#brezpodpisa

namenski? nwm kombo se mi zdi bolše+cenejše :) aja pa nwm ki bi dobo namenski mikrofon za ps4

uglavnem pretiravat ni treba, ker razn če ti bo to prinašal neke ogromne denarce, boš že same slušalke težko pokril z yt money :)
#brezpodpisa

hehe probal bi postat youtuber za to rabim neke dobre slušalke ki delajo na ps4 če mogoče kake poznaš link pls ;)

glede na to kolk gaming youtube kanalov je + moraš bit partner z youtubom; nekih bajnih denarcov ne pričakuj.
Pa seveda davkarija :)
#brezpodpisa

Zgodovina sprememb…

eh pa dobro nekaj malega da dobim hehe ;) sej sem komaj 15 ne rabim več za zdaj :P drugače pa tak da bi lahko igral najnovejše igre itd... :)

hdmi ::

deno113 je izjavil:

hojnikb je izjavil:

ja ker uplodam na youtube in rabim ful dober mikrofon na slušalkah+dober sound quality tak da...ja 300 dam najveć :)

Kok ti je ime na yt
:)

MaticKregar ::

Danes sem bil v leclercu in sem probal thief demo na ps4. Bil sem razočaran, nič posebnega grafika. Loudalo je dolgo, da je prišlo v igro, vglavnem ni me prepričalo. Sem pa videl na policah xbox one za 700 eur :)

xbox 1 je tujina 399€

xbox one mi ni nekam všeč :D drugače če si kupiš ps4 novega bo verjetno večja razlika kot pa če si igral demo v leclercu :)

St235 ::

medenko je izjavil:

xbox 1 je tujina 399€

od kdaj?

kmetek ::

akcija na overclockers.uk prejšnji teden....

399 funtov ali 399 eurov?

Zgodovina sprememb…

• spremenil: St235 ()

kmetek ::

320 funtov so imeli akcijo, ni je več.

GabrieLeo ::

Zelo ZELO kolebam med nakupom ps4 ali zagoniti jurja za nov računalnik. Seveda se mi bolje sliši ps4, ampak me skrbijo stare igre kakor so gta4, gta5, red dead redemption, cll of duty, assasins creed? Bo to prišlo tudi kmalu na ps4? So kje kake napovedi za obuditev starih iger?

na stare igre lahko kr pozabiš, ker tega še nekaj časa nebo. Pa še to če pride, bo treba zadeve ponovno kupit in bo verjetno to bolj v obliki streamanja aka gaikai :)

Če imaš jurja, nabav PC :)
#brezpodpisa

Zgodovina sprememb…

FlyingBee ::

no, jurja verjetno misliš dat skupaj s monitorjem? če monitor že imaš potem lahko za 700 eur dobiš že spodoben gaming PC

kratos ::

No če strmiš k nakupu ps4 in bi rad igral tudi starejše naslove potem dodaj 100€ in si nabavi še ps3 oz. odklenjen x360 in veselo igraj vse starejše epske naslove ter vse najnovejše naslove naslednjih 5+ let za borih 500€ (če že imaš tv seveda).

hmm velik sreče pri nakupu 100€ _odklenjenga_ ps3/xbox360, ki nebo odkletel vsak trenutek :)
#brezpodpisa

ali pa kupiš ps3 in počakaš na ps4 ko bo čez leto dni imel nižjo ceno in boljše igre. To kar si naštel te bo namreč zaposlilo za kar nekaj časa.

hojnikb jaz sem ga nabavil za 120€ kake 2 leti nazaj z 120gb diskom ter odklenjenega - letnik 2009. Kolega ga je nabavil leto nazaj za 80€ odklenjenega ix3.0 brez diska z 2 kontrolerjem - letnik 2007. Oba delujeta brez problema še danes.

Lakotnik29 ti je dal najboljšo varjanto vendar cena se bo spustila za par 10€ največ v naslednjih nekaj letih, večje spremembe bodo v tem da bodo za enako ceno izdajali razne bundle varjante.

odklenljivih ps3jov je vedno manj, takih ki imajo malo šanse za ylod pa še manj. Za 100€ se morš res potrudit, da najdeš kakega, ki vsaj malo spodoben.
Isto je pri xbox... tisti tapocen so al pre jasper (verjetno že nared reflow ali pa pa te že čaka rrod) al pa banani iz live...

Pač spodobno rabljeno kozolo je težko najdet danes, posebaj za male denarce.

Kolega ga je nabavil leto nazaj za 80€ odklenjenega ix3.0 brez diska z 2 kontrolerjem - letnik 2007.

;((
#brezpodpisa

Jaz sem imel letnik 2005 takoj ko je prišla ven in mi je delovala 3 leta (potem sem jo prodal), medtem ko so drugim množično crkavali. Glavni razlog za to je bil nezadostno hlajenje ker so ljudje konzole postavljali v kot ter igrali po več ur naenkrat.
Kolegu deluje brez problema že eno leto pa ima 2007 letnik čeprav naj bi bil % defektnih še vedno precej velik, samo na dovolj zračnem prostoru moraš imeti konzolo in nimaš kaj skrbet.
Iz xlive nisem bil še nikoli banan pa sem imel vse konzole do zdaj odklenjene ter sem igral z varnostnimi kopijami multiplayer, par stvari moraš prebrat in si varen.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: kratos ()

fora je, ke nemorš vedet, kaj se je z konzolo dogajal, predn si jo ti kupo, zato je tak hec kupit rabljeno :)
#brezpodpisa

3furious ::

Kar se tiče poceni iger za PS3, se splača vzeti PSN+, pa imaš cel kup iger na voljo, vsak mesec se jih par zamenja.

Napovedanih je tudi par iger, ki se "portajo" iz PS3 na PS4, med prvimi napovedanimi je The Last of US, najboljša igra zadnjega leta, če ne desetletja. Ostale so manjše indie igre (Flow, Journey, Flower). Izšla naj bi tudi Uncharted trilogija za PS4, ni pa še uradno potrjeno. Večina iger bo tudi na voljo prek streaming storitve Playstation Now.
In the age of information, ignorance is a choice.

Kako že laufaš PS4 + PS3 zaradi UK&US PSNja hkrati? PS4 je glavni, PS3 pa sekundarni?

Tole se pa že kar splača.

http://playgame.si/Playstation-4-konzol...

Zgodovina sprememb…

hja sam morš met slim ps2/ps3 ali xbox
#brezpodpisa

Misliš, da se splača zamenjat Ps3 za to ceno?

bolš da prodaš ps3 na bolhi (z igrami vret) in kupiš ps4 v trgovini.
#brezpodpisa

Na tvojem mestu, če imaš PS+ sploh ne bi prodajal PS3...ti prav pride kot DLNA media server, predvajaš vse filme itd.....

za predvajanje filmov imaš boljše namenske zadeve ki imajo 50-100x nižjo porabo.
#brezpodpisa

fukich ::

ali ima kdo od tu ps4? in kako je zadovoljen? (nameravam si ga kupit)

Imam še eno vprašanje:P

Rad bi prodal Ps3 in imam zakupljen season pass za igro Walking Dead season 2. Zdaj a je možno kako to prenesti na PS4 ali pa zamenjati to igro za Ps4 pa po možnosti doplačati?
Ker trenutno so zunaj samo tri epizode od petih in bo trajalo, še par meseceov, da pridejo ven še ostale dve.

2x ne.
««
12 / 162
»»