» »

PS4

PS4

««
9 / 162
»»

ZaphodBB ::

Se hecaš?

plaz21 ::

Hecam se ja :>

Pojdte na FB pogledat.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: plaz21 ()

Pesimist ::

je ja 1 za 600€. lol.
Sej xbox so tudi nabili up.

Kolega ga je na nemškem ebayu kupil za 700€.

opeter ::

Znanec, ki dela v Nečmiji je rekel, da so cene poskočile in marsikdo je nove konzole kupil zaradi tega, da odproda naprej na eBay, amazonu itn. in nekaj zasluži. Cene se bodo še dvignile, v povrečju vsaj 150-200 evrov glede na ceno iz trgovin.

http://www.ebay.de/itm/SONY-Playstation...
http://www.ebay.de/itm/Sony-Playstation...

Nekateri prodajajo za 1000 evrov in več.
http://www.ebay.de/itm/Sony-PlayStation...

Pač, norija pred prazniki. Potrpežljivi in pametni počakajo.
Hrabri mišek (od 2015 nova serija!) -> http://tinyurl.com/na7r54l
18. november 2011 - Umrl je Mark Hall, "oče" Hrabrega miška
RTVSLO: http://tinyurl.com/74r9n7j

Zgodovina sprememb…

• spremenil: opeter ()

taddeo ::

Še dobro, da sem imel 29.11 srečo v Media Markt...ker drugače bi ziher kupil za 600-700 evrov..jaz nisem za čakanje :-) heheh

hojnikb ::

700€+ za novo konzolo ? 8-O
kaj folku se je skisal
#brezpodpisa

D3m ::

hojnikb je izjavil:

700€+ za novo konzolo ? 8-O
kaj folku se je skisal

Ni je za dobiti. In ne folku se ni skisalo.
|HP EliteBook|R5 6650U|

manniac ::

A gre gdor koli iskat ps4 v italijo/avstrijo?

a je tak težk počakat še kak mesec, ko pride zadeva k nam ?
#brezpodpisa

Enim je pač kislo,da folk da za konzolo 600 oz. 700 evrov..ampak, ko kdo kupi telefon ala Iphone/Galaxy za 700 evrov ali več pa je vse ok:-) Rajši dam za konzolo več denarja, kot pa za telefon..malo off topic! Držimo se teme

Zgodovina sprememb…

• spremenil: taddeo ()

dolenc ::

Kislo je dat 700eur za konzolo, ki stane v štacuni 400eur.

za 700€ dobiš že *beep*
#brezpodpisa

manniac je izjavil:

A gre gdor koli iskat ps4 v italijo/avstrijo?

Ne boš nič našel, ker jih ni.

Goblin ::

Če kdo hoče dat mastne pare za PS4, ga lahko dobi tudi pri nas:
http://www.goblin.si/playstation-4/na-z...
http://www.goblin.si

kmetek ::

Originally Posted by kmetek View Post
Did you all buy PS4 with regular 1 yr warrants, nobody with extended 2/3 ?
no reason to, with the sales of goods act in scotland your covered for up to 6 years, in england it is 5.

my ps3 broke after 5 years and 10-11 months of use and play.com gave me 50% the cost of a refurb direct from sony without an engineers report.

had i went and got a engineers report they would of paid 100% of the cost of a refurb from sony.

our consumer laws are really good, it's just that a lot of people simply do not know them and don't know that a lot of retailers actually break them constantly. their was a programme on tv the other night all about outlet stores and tk maxx and basically how their trading and pricing and marketing is basically all illegal.

jao goblin: pretiravate.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: kmetek ()

Kaj pretiravajo? Moj kolega, bi prihranil 180€, če bi kupil Goblinovega.

ali pa 300€, če bi ga kupil takrat, ko bi se dejansko začel prodajat pri nas :)
#brezpodpisa

Sej nikogar ne silijo v nakup? Če nekomu ni za čakat 2 meseca, ga bo pa pri njih dobil precej ceneje kot drugje. Če mene vprašaš imajo prenizko ceno glede na trenutno povpraševanje.

hojnikb je izjavil:

ali pa 300€, če bi ga kupil takrat, ko bi se dejansko začel prodajat pri nas :)

Misliš 400 EUR z enoletno....

Trupl0 ::

Nabijanje cen nobenega ne moti?
Potem pa enostavno:
Prodam svojega...
če kdo želi naj me kontaktira.

800EUR

1x PS4
2x Dualshock4
1x HDMI kabel 2m
1x Killzone Shadow Fall
1x PS4 kamera
1x Stojalo za PS4 ( Uradno SONY )

PS4 ima na glossy delu par praskic zaradi rukzaka...
Zaradi tega spustim ceno na 750EUR
If you are going through Hell, keep going !

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Trupl0 ()

Tr0n ::

Heh folk, relax. Ta mesec dni pa boste ze pocakali. Itak se ni nobenih pametnih iger ie. vsi launch naslovi so bolj ali manj meh. :)

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Tr0n ()

Trupl0 je izjavil:

Potem pa enostavno:
Prodam svojega...
če kdo želi naj me kontaktira.

800EUR

1x PS4
2x Dualshock4
1x HDMI kabel 2m
1x Killzone Shadow Fall
1x PS4 kamera
1x Stojalo za PS4 ( Uradno SONY )

PS4 ima na glossy delu par praskic zaradi rukzaka...
Zaradi tega spustim ceno na 750EUR

Meni ni problem počakat do Januarja. Sem pa že večkrat plačal 100% markup na kakšno stvar, ki sem jo hotel (ne rabil) imet takoj. In vsakič sem bil hvaležen, da sem lahko dobil izdelek.

Tvojega pa ne bi kupil, ker lahko za manj denarja dobim novega, zapakiranega brez prask. Recimo za 520€ v Goblinu.

preberi kaj sem napisal.

To kar ti ne bi kupil in bi kupil mene ne zanima.
Nabil sem ceno 230€ več kot sem dal za komplet...Tako kot nabija "trgovina" kot je goblin za 120€ kot je Maloprodajna Priporočena Cena!

Ne vem no ampak s tako potezo pri njih ne kupim niti podloge za miško. Niti v prihodnje...

Pomojem te ne bodo pogrešali kot stranko.

Tako mišljenje, v tem "času", mislim, da je zelo napačno.

Imam občutek, da to jemlješ osebno?

glede Goblina...pobiral prednaročila in delal reklamo, kot se spodobi! Lepo in prav...ampak, PAZI?! Prodaja konzolo PS4 za 520 evrov in je nepošten oz. požrešni na denar, da ne mora poklicat prednaročnika enega ali dva, ter mu polepša prebožične praznike! Sej so vendarle le njegovi prednaročniki in v čakalni vrsti...pogledaš konkurenco Playgame in jim konzole PS4, ter X1 šiba vsaki teden po normalni ceni! Tak je drugače ni.

Zgodovina sprememb…

> Tako mišljenje, v tem "času", mislim, da je zelo napačno.
> Imam občutek, da to jemlješ osebno?

Impliciraš, da delam za Goblin?

Moje mnenje je, da Goblin ne počne nič nemoralnega kar impliciraš ti. "Navijanje cen" v času visokega povpraševanja je povsem normalna zadeva. Tako kot so bili prejšnji mesec na Norveškem Tesla model S avtomobili "rabljeni" po 120.000EUR namesto 105.000EUR kar je RRP na Norveškem.

Vsaka stvar je vredna toliko kot je nekdo pripravljen plačat. In v tem trenutku so nekateri pripravljeni za PS4 plačat obscene zneske. Drugi bodo pa še malo počakali. Jaz si ga bom mogoče omislil čez ene dve leti, rabljenega za ene 200EUR s špili vred.

Če ga dobiš ceneje drugje, pojdi drugam. Ne pa tukaj utrujat in se it nek potrošniški aktivizem.

p.s.: Jaz sem siguren, da bodo prednaročniki dobili konzole po obljubljeni ceni. Konkurenca PS4 nima na zalogi. Ker ga nima nihče, Amazon je uspel izdobavit samo prednaročila oddana do 13. Oktobra. Če ni še vojska ne vzame.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: ZaphodBB ()

D3m ::

Se strinjam.
|HP EliteBook|R5 6650U|

Samo toliko, da se razjasni za nekatere posameznike. PS4 konzol trenutno ne moremo dobiti od uradnih uvoznikov. Mislim, da tukaj ni dileme, če je to res ali ne. Kar pomeni, da smo zanje plačali več, saj so v zelo majhnih količinah na voljo od preprodajalcev. Skratka imeli smo na izbiro, da jih prodamo v Angliji in zanje dobimo cca 700 EUR, ali pa da par komadov ponudimo na našem trgu. Prvi prednaročniki so bili obveščeni o možnosti nakupa teh konzol, eden se je odločil, ostali ne. Ja, lahko bi jih tudi prodali z izgubo.

PS4 bodo seveda na voljo po priporočeni prodajni ceni kakor hitro se bo našel dobavitelj, ki jih bo pripravljen prodati po ceni, ki bo omogočalo priporočeno prodajno ceno. Če ne prej, bo to konec januarja, ko bo PS4 uradno na voljo v Sloveniji, čeprav verjetno tudi v zelo omejeni količini.

Dejansko bi bilo za slovensko mentaliteto bolje, da bi jih prodali na drugem trgu. Ampak opažam, da se stvari v tej smeri precej hitro izboljšujejo.

taddeo je izjavil:

glede Goblina...pobiral prednaročila in delal reklamo, kot se spodobi! Lepo in prav...ampak, PAZI?! Prodaja konzolo PS4 za 520 evrov in je nepošten oz. požrešni na denar, da ne mora poklicat prednaročnika enega ali dva, ter mu polepša prebožične praznike! Sej so vendarle le njegovi prednaročniki in v čakalni vrsti...pogledaš konkurenco Playgame in jim konzole PS4, ter X1 šiba vsaki teden po normalni ceni! Tak je drugače ni.

za tiste, ki so v "trgovini" Goblin oddali prednaročila sporoča, da konzol ne bo do januarja.
Če pa hočeš jo pa dobiš za 120€ več, prav tako v njegovi trgovini.
S tem seveda tukaj, slo-tech, ni nič narobe...
Za šmuglere obstaja nekaj drugega - bolha.

@ZaphodBB
Tesle so se verjetno prodajale rabljene in ne nove.
Prav tako se rabljene niso prodajale iz salonov po višji ceni, kjer drugače stranke lahko kupijo novega po običajni, nižji, RRP ceni.
Vsaj tako predvidevam...

St235 ::

Goblin je izjavil:

Samo toliko, da se razjasni za nekatere posameznike. PS4 konzol trenutno ne moremo dobiti od uradnih uvoznikov. Mislim, da tukaj ni dileme, če je to res ali ne. Kar pomeni, da smo zanje plačali več, saj so v zelo majhnih količinah na voljo od preprodajalcev. Skratka imeli smo na izbiro, da jih prodamo v Angliji in zanje dobimo cca 700 EUR, ali pa da par komadov ponudimo na našem trgu. Prvi prednaročniki so bili obveščeni o možnosti nakupa teh konzol, eden se je odločil, ostali ne. Ja, lahko bi jih tudi prodali z izgubo.

PS4 bodo seveda na voljo po priporočeni prodajni ceni kakor hitro se bo našel dobavitelj, ki jih bo pripravljen prodati po ceni, ki bo omogočalo priporočeno prodajno ceno. Če ne prej, bo to konec januarja, ko bo PS4 uradno na voljo v Sloveniji, čeprav verjetno tudi v zelo omejeni količini.

Dejansko bi bilo za slovensko mentaliteto bolje, da bi jih prodali na drugem trgu. Ampak opažam, da se stvari v tej smeri precej hitro izboljšujejo.

z drugimi besedami ste pobirali prednaročila z figo v žepu, ker je vprašanje kdaj boste sploh lahko dobili konzole po obljubljeni maloprodajni ceni? Ker pa denar pač ne smrdi, nimate problema preprodajat konzol po višji ceni?

@Goblin,
tukaj govoriš v množini na spletu pa imaš napisano, da se prodaja samo ena konzola.
http://www.goblin.si/playstation-4/na-z...

@Nuclear: Ja, ena je še na voljo.
@Lakotnik29: Preberi si še enkrat zadnji odstavek.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Goblin ()

49106 ::

z drugimi besedami ste pobirali prednaročila z figo v žepu

Vsa prednaročila so pobrana z figo v žepu, oz. z dobaviteljevimi obljubami. Jaz sem pri simobilu čakal na naročen iphone5 3 mesece, in na koncu obupal, ter preklical naročilo. Pa je simobil uradni distributer.

Če bi si res želel PS4, ki ga po priporočeni ceni ni možno dobiti, bi z veseljem odštel 120€ več.

zdaj si pa predstavljaj, da ti ne bi dobil iphona, ker pravijo, da ga ni. N a simobilovi strani pa napisano, da je možno v omejenih količinah kupiti iphona. Seveda za 200€ več.

Smisel prednaročil je, da si zagotoviš produkt obenem pa tudi njegovo ceno.
Če prvo in drugo ne drži, prednaročil v taki obliki ne potrebujemo.

Sedaj pa si predstavljaj, da naj bi iPhone 7 izšel junija v ZDA in avgusta v EU dva meseca kasneje. Prav tako predpostavljaj, da bi pri uvozu moral plačati carino in davek in bi na koncu dal recimo 100EUR več kot v EU. In naša mentaliteta je takšna, da dokler daš iz ebaja ali ZDA več, je kul, če pa bi Simobil hotel zaračunati več (pred izidom v EU), bi pa bili goljufi in še kaj hujšega.

Zgodovina sprememb…

Blazz ::

pač lopovi ste... ampak Slovenija je majhna in hitro si folk zapomne nategunske firme...

zdaj si pa predstavljaj, da ti ne bi dobil iphona, ker pravijo, da ga ni.

Kar je simobil delal, je bilo še hujše. Iphone5 niso prodajali izključno zaradi tega, ker so imeli preveliko zalogo iphone4s, katere so prodajali za praktično isto ceno(-30eu) kot petko. Dokler se zaloga 4s ni popucala, so prodajali simbolično število petk.

Trgovini goblin glede na Slovensko mentaliteto svetujem, naj prodajajo na bolhi kot fizična oseba za bisveno višjo ceno.Volk sit, koza cela. Nevem pa kdo je tukaj volk, in kdo je koza.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: 49106 ()

Blazz, Lakotnik, nuclear_: A ste slučajno Ljubljančani, oz. vsaj dalj časa(recimo nekaj let) podvrženi Lj okolju?

Syrex ::

Zopet je vprašanje za kakšno ceno ga je Goblin dobil (lahko verjamemo, da za več, lahko pa tudi dvomim). Ne vem kako uspe PlayGame-u prodajat po normalni "uradni" ceni že pred uradnim izidom. Očitno se da, če se želi.

Osebno pa jemlem to kot slabo reklamo za Goblin. Vsi naključni kupci, potencialni kupci in naključni obiskovalci strani se ne bodo poglablali, kje so ga dobili, za kolko, itd. Ampak bodo na stvar gledali, da ga imajo na zalogi in ne prodajajo po obljubljeni ceni in da, če si pripravljen več odštet lahko prehitiš vrsto.

Po moje slaba marketinška poteza. Sploh pa ne pozabit, da gre za podjetje katero si "izmišluje" cene in ne fizična oseba.

Kaj bi rekli, če bi BigBang dobil samo 50 enot, kar je precej manj od št. prednaročil. In se jih odločil prodajat za 500€? Ker bi pač vedel, da jih lahko proda.

Pa prosim ne blatit slovenske mentalitete. Edino prav je, da se pritožjujejo v primeru napihovanja cen. Ne pravim, da gre za napihovanje vendar tako zgleda in ljudje ne poznajo odzadja.

Kaj bi rekli, če bi BigBang dobil samo 50 enot, kar je precej manj od št. prednaročil.

1. BigBang je dobil 0 enot. In jih še dolgo ne bo dobil.
2. Odprite svojo trgovino, zrihtajte vročo in težko dobavljivo robo, ter služite. Namesto, da tukaj solite pamet, imejte sami kaj od te (slane) pameti.

Se opravičujem. Moj namen ni bil blatiti slovensko mentaliteto, ampak tipično Ljubljansko. Se pa tudi v LJ se najdejo osebki brez kompleksov, tako da kritika ne leti na čisto vse ljubljančane.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: 49106 ()

Se strinjam z napisanim Syrex, čeprav jih playgame prodaja po uradni ceni? Oziroma za 389EUR kolikor piše na spletni? Namreč še vedno piše rok dobave na dan izida ali dan prej...

Zgodovina sprememb…

49106 je izjavil:

Kaj bi rekli, če bi BigBang dobil samo 50 enot, kar je precej manj od št. prednaročil.

1. BigBang je dobil 0 enot. In jih še dolgo ne bo dobil.
2. Odprite svojo trgovino, zrihtajte vročo in težko dobavljivo robo, ter služite. Namesto, da tukaj solite pamet, imejte sami kaj od te (slane) pameti.

Se opravičujem. Moj namen ni bil blatiti slovensko mentaliteto, ampak tipično Ljubljansko. Se pa tudi v LJ se najdejo osebki brez kompleksov, tako da kritika ne leti na čisto vse ljubljančane.

Mislil sem, če bi to naredili takrat, ko jih dobijo 29.1.

kratos ::

Bravo Messiah, si mi vzel iz jezika.

Goblin je izjavil:

Se strinjam z napisanim Syrex, čeprav jih playgame prodaja po uradni ceni? Oziroma za 389EUR kolikor piše na spletni? Namreč še vedno piše rok dobave na dan izida ali dan prej...

Ne bi vedel točno. Mislim, da sem nekje na tem ali kirem drugem forumu zasledil, da je konzolo kupil tam. Ne pa me držat za besedo. Sam sem jih čisto informativno kontaktiral in so mi rekli, da imajo ta trenutek (par dni nazaj) še 130 naročil pred mano v primeru, da bi se odločil.

OK, čeprav ta informacija je precej pomemben del te debate. Drugače pa sem vzel v vednost napisano in sem dodal dopis k opisu PS4 konzole. Sicer dvomim, da bo kaj spremenilo.

Playgame prodaja osnovno verzijo za 389 z tro letno garancijo pa 419 evrov...od 29.11 do danes jih je že zelo dosti prodal in tudi objavlja na njegov FB zid..dobiva jih redno na nekaj dni po ugodni ceni!Velja tudi za Xbox one.

Zgodovina sprememb…

Smilee ::

V italiji je cena 400€ za ps4. En izlet in je vaš.

Če izvzamemo, da bencin ni zastonj, si prepričan, da to ni izlet na blef?
««
9 / 162
»»