Forum » Omrežja in internet » Literatura o osnovah interneta
Literatura o osnovah interneta
DoberDan ::
Ugotovil sem, da o internetu vem grozno malo.
Kar se tiče strojne opreme računalnika, se človek s stvarmi hitreje seznani, ker so otipljive in bolj pokvarljive.
Internet pa enostavno je, dela in je samoumneven. Navaden uporabnik ga uporablja, a se z njim ne obremenjuje preveč. Ko pa berem tu gor o raznih protokolih, strežnikih ipd, pa ugotovim, da nimam izrisane osnovne slike o delovanju interneta.
Zato me zanima, kje, če se le da na netu, bi našel kakšno literaturo v slovenščini o internetu. Žal sam nič pametnega ne najdem. Naj bo napisano razumljivo. Rad bi imel razčiščene pojme in neko predstavo o povezavah...
Hvala za pomoč :D
Kar se tiče strojne opreme računalnika, se človek s stvarmi hitreje seznani, ker so otipljive in bolj pokvarljive.
Internet pa enostavno je, dela in je samoumneven. Navaden uporabnik ga uporablja, a se z njim ne obremenjuje preveč. Ko pa berem tu gor o raznih protokolih, strežnikih ipd, pa ugotovim, da nimam izrisane osnovne slike o delovanju interneta.
Zato me zanima, kje, če se le da na netu, bi našel kakšno literaturo v slovenščini o internetu. Žal sam nič pametnega ne najdem. Naj bo napisano razumljivo. Rad bi imel razčiščene pojme in neko predstavo o povezavah...
Hvala za pomoč :D
DoberDan ::
Nekaj kratkega je recimo že tule, ampak bi rad vedel stvari bolj podrobno.
www.educa.fmf.uni-lj.si/izodel/sola/200...
www.educa.fmf.uni-lj.si/izodel/sola/200...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Brošura osnove uporabe računalnikaOddelek: Pomoč in nasveti | 1569 (1273) | Domini tm |
» | [vist] Pc kot žični in brezžični ruter?Oddelek: Omrežja in internet | 1384 (1226) | amigo_no1 |
» | Katera QDI plata je boljsa?Oddelek: Strojna oprema | 1027 (955) | OmegaM |
» | tiskalnik za račune STAR TSP700 -serijski v Windows 98 noče tiskat iz DOS-a?Oddelek: Strojna oprema | 1710 (1659) | Lith |