Forum » Mobilne tehnologije » Neznana številka iz Hrvaške
Neznana številka iz Hrvaške
kevaliz ::
Lp
Malo prej sem dobil klic iz Hrvaške. Nisem se oglasil, ker ne poznam nobenega iz tam, klical pa me je 2krat. Sem pogooglal številko, ampak nisem našel nobenih rezultatov. Vem samo da je mobilna št. od T-mobile, to je pa tudi vse. Zanima me, če zna kdo od vas kako zvedeti kdo je klicatelj, ali pa gre to samo za kakšen prank call ali kaj takega.
+385-99-691-8631 telefonska št. iz katere sem dobil klic
Malo prej sem dobil klic iz Hrvaške. Nisem se oglasil, ker ne poznam nobenega iz tam, klical pa me je 2krat. Sem pogooglal številko, ampak nisem našel nobenih rezultatov. Vem samo da je mobilna št. od T-mobile, to je pa tudi vse. Zanima me, če zna kdo od vas kako zvedeti kdo je klicatelj, ali pa gre to samo za kakšen prank call ali kaj takega.
+385-99-691-8631 telefonska št. iz katere sem dobil klic
amigo_no1 ::
Si kje ob meji in/ali je bil klic na tvoj mobilec ?
Lahko da je klicatelju mobilca preklopilo na Slo omrežje in je klical njihovo (0)51, (0)40 ali (0)31 številko (Primorje-Gorski Kotar, Osijek-Baranja, Međimurje).
Lahko da je klicatelju mobilca preklopilo na Slo omrežje in je klical njihovo (0)51, (0)40 ali (0)31 številko (Primorje-Gorski Kotar, Osijek-Baranja, Međimurje).
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: amigo_no1 ()
amigo_no1 ::
Je omrežna številka mobitela ena od teh 3 kandidatov ?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: amigo_no1 ()
Samson ::
Ce imas kaksen oglas na bolhi, sploh ce je muzika poznam poar oseb iz okolice Zagreba ki to precej kupujejo...
condom.com not found - load pregnant.bat - done :O)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nekdo kliče vsak danOddelek: Mobilne tehnologije | 38467 (34201) | tomaz- |
» | Izpisek dohodnih klicevOddelek: Pomoč in nasveti | 6475 (5654) | St235 |
» | Nenavadni klici na mobitelOddelek: Mobilne tehnologije | 924 (777) | Tralala999 |
» | Klic iz +333Oddelek: Loža | 10101 (9049) | St235 |