Forum » Pomoč in nasveti » Camtasia neha snemat zvok
Camtasia neha snemat zvok
__jack__ ::
Prosim za pomoč. Že drugič sem želel nekaj posneti in mi je ponovno nehalo snemat zvok po kakšnih 45 minut oiroma zadnjič po kakšni uri.
Ves čas sem preverjal v okencu, da je "snemaj sistemski zvok" vklopljeno. Pa kljub temi samo od sebe neha snemat po naključnem času.
Imam verzijo 8.
V čem je tukaj problem?
Ves čas sem preverjal v okencu, da je "snemaj sistemski zvok" vklopljeno. Pa kljub temi samo od sebe neha snemat po naključnem času.
Imam verzijo 8.
V čem je tukaj problem?
[D]emon ::
Plac na disku, morda? Ne vem, s Camtasio sem vedno imel same probleme; presaltal na Fraps.
Mogoce kdo, ki redno uporablja Camtasio, ve kaj vec povedat. Sam sem mel probleme z zvokom pri Fraps samo takrat, ko mi je zmanjkovalo diska.
Mogoce kdo, ki redno uporablja Camtasio, ve kaj vec povedat. Sam sem mel probleme z zvokom pri Fraps samo takrat, ko mi je zmanjkovalo diska.
Mavrik ta forum uporablja za daljsanje e-penisa. Ker si ne upa iz hise.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Posnetek z rtv-ja?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1328 (953) | Gregor P |
» | Snemanje zaslona računalnika - kateri program za snemanje TVOddelek: Pomoč in nasveti | 1402 (1283) | Rainbow Dash |
» | fraps-snemanje gameplayaOddelek: Pomoč in nasveti | 806 (762) | jype |
» | Snemanje zaslona / Screen Recording - z čim ? :OOddelek: Programska oprema | 7568 (7050) | dzinks63 |
» | Program za snemnje :namizja,igre...???Oddelek: Pomoč in nasveti | 1331 (1225) | Zero001 |