Forum » Loža » Kaj za darilo?
Kaj za darilo?
FlyingBee ::
Ta tema je za vse tiste, ki ne vejo kaj kupiti za darilo, kot recimo jaz. Večkrat na leto moram kupiti darila za različno stare ljudi, tokrat za 40 let starega brata in nimam idej ... 50 EUR v kuverto ni ideja.
Dajte malo predlagat, seveda tudi drugi zase lahko sprašujete.
Dajte malo predlagat, seveda tudi drugi zase lahko sprašujete.
genesiss ::
Morda zvzedar, kjer kupiš "prospekt", on si pa od tam izbere kaj bi počel / kam bi šel:
http://www.zvezdar.com/aktivnosti/doziv...
Knjiga, cd, plošča so vedno dobro darilo, če človeka dobro poznaš in uživa v teh stvareh.
Kak fancy čaj (namesto vina), čeprav tudi to ni za vsakogar. V palači čajev v LJ komot pustiš celo premoženje za 50g čaja.
http://www.zvezdar.com/aktivnosti/doziv...
Knjiga, cd, plošča so vedno dobro darilo, če človeka dobro poznaš in uživa v teh stvareh.
Kak fancy čaj (namesto vina), čeprav tudi to ni za vsakogar. V palači čajev v LJ komot pustiš celo premoženje za 50g čaja.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: genesiss ()
Mipe ::
Naredim bon za eno uslugo in jim ga podarim v kuverti. Kadarkoli lahko pri meni koristijo eno uslugo, v razumnih mejah seveda. Marsikomu sem že preštihal vrt, pokosil travnik, nacepil drva in vse to.
Zgodovina sprememb…
- predlagalo izbris: Dynamo ()
Ajrina ::
Jaz si čez leto beležim ideje v telefon za vse bližnje osebe. Lahko začneš za naslednje leto :) Kaj letos? Vprašaj nekoga, ki ga pozna, ali nam pa povej več o njem.
@nny ::
Plačaj mu enoletno naročnino za najljubšo revijo ali časopis.
'For most of history, Anonymous was a woman.' Virginia Woolf
DimmniBurek ::
Če ti je brat, ga verjetno kar dobro poznaš. Kaj dela?
Nazadnje je mel kolega mehanik RD, smo mu kupli bormašino, dvoje rokavice in novo račno, ker je staro polomu... Ko kdo kej jamra, v stilu, jebemu, ta pouštr je res bedn alpa, ta miška me nekej zajebava si zapomneš/zapišeš in mu to kupiš
Nazadnje je mel kolega mehanik RD, smo mu kupli bormašino, dvoje rokavice in novo račno, ker je staro polomu... Ko kdo kej jamra, v stilu, jebemu, ta pouštr je res bedn alpa, ta miška me nekej zajebava si zapomneš/zapišeš in mu to kupiš
There Is No Stronger Drug Than Reality
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ali se po bontonu sme prodati darilo? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 7406 (4932) | Furbo |
» | Študent in denar (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 11635 (9552) | Jerry000 |
» | Nakazilo denarjaOddelek: Loža | 8675 (7463) | St235 |
» | Kaj kupiti bratu za doktorat ?Oddelek: Kaj kupiti | 7473 (5859) | Xrysis3 |
» | Kaj kupiti punci za 18. rojstni danOddelek: Loža | 18757 (17652) | LordWorm |