» »

Katera tablica?

Katera tablica?

kabana ::

Kupujem prvo tablico in ne vem, katera je best buy.
Imel jo bom predvsem za branje teksta in odpiranje spletnih strani. Kot kakšen Kindle, toda rad bi čim večji zaslon. Baterija ni glavna prioriteta, temveč hardware, da ga bom lahko čim dlje uporabljal.
Gledal sem iPad 3 in Samsung Galaxy Tab 2. iPad je menda razred zase tudi zaradi OS, a se mi cena zdi malo previsoka. Vse ostale tablice imajo menda Androida. A je razlika med operacijskima sistemoma res tako pomembna?
Slišal sem, da je spodnja meja za kakovostno tablico Prestigio. Vse ostalo, kar je cenejše (GoClever itd.), naj bi bila škart roba, ki se preveč rada kvari. Je to res?
Kaj mi torej svetujete? Je Samsung Galaxy Tab 2 10.1 res najboljša izbira v smislu price/performance?
Hvala.

M-XXXX ::

Ne vzet Galaxy tab 2, vzemi raje Note 10.1. Na bolhi dobiš za ene 350€ NOVE nerabljene!

Torej je Galaxy note 10.1 najboljša izbira ta hip?

M-XXXX ::

Najboljša v smislu kaj dobiš za tak denar v Sloveniji... Če lahko dobiš vzemi Nexus 10 (vendar ga najbrž ne boš nikjer dobil).

Lahko pogledaš tudi za Transformer TF300, TF700 z dockom (meni osebno še boljša izbira), vendar opazno dražja.

Zdi se, da je Nexus 10 res najboljša izbira. Glede na to, da je pred kratkim šele prišel ven, se mogoče splača še malo počakat, da bo tudi pri nas dobavljiv.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Najboljša Android tablica?

Oddelek: Kaj kupiti
115375 (4779) lemperor
»

tablicni racunalnik (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Kaj kupiti
13120366 (15798) Vkun
»