Forum » Hlajenje in modifikacije » Ventilacija v napajalniku
Ventilacija v napajalniku
palota ::
Ali mi lahko kdo pomaga z nasvetom in skico, kako lahko poljubno zmanjšam št. obratov ventilatorja v napajalniku (na kablu napajalnika-5V-7V-12V- avtomatsko) ? Hvala! palota@emai.si
- spremenil: palota ()
PhotoBlaz ::
Tud jaz bi bil zadovoljen, ce bi kdo to povedal!
Sicer sem ze nakj probaval z uporckom ki ga dobis zraven zalmanovega 80mm venta,...samo ni glih neke bistvene razlike.
Cau
model
Sicer sem ze nakj probaval z uporckom ki ga dobis zraven zalmanovega 80mm venta,...samo ni glih neke bistvene razlike.
Cau
model
HroSCeK ::
Naslednji clanek je meni dal use potrebne ideje.. Naprej naj te pelje domislija (in nekaj prijaznih ljudi na Slo-Techu ki radi risejo sheme )
..:: Clanek ::..
..:: Clanek ::..
bps1421 ::
ma to je pa ja čist simpl. enostavno odrežeš rdečo žico, ki napaja vento, ter spojiš-najbolje z čokoladico-5V žico. ALI pa daš med + em potenciemeter -sprobano in deluje
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | dober usb micro kabel je...Oddelek: Kaj kupiti | 1338 (933) | koyotee |
» | Prevezava iz trofaznega vtikača na dvofazni vtikač - stružnicaOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 4896 (4547) | int47 |
» | Vodno Hlajenje za čimvečjo tišinoOddelek: Hlajenje in modifikacije | 2244 (2019) | Tic |
» | Priklop ventilatorjevOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1716 (1564) | kuglvinkl |
» | MolexOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1098 (841) | antisa |