Forum » Pomoč in nasveti » Android aplikacija
Android aplikacija
uro1001 ::
Pozdravljeni!
Kupil sem telefon z Androidom in me zanima, če lahko uporabljam aplikacijo za prepoznavanje kod v kvvadratku, ki so ponavadi v revijah.
Kako uporabljam to aplikacijo?
Lep pozdrav.
Kupil sem telefon z Androidom in me zanima, če lahko uporabljam aplikacijo za prepoznavanje kod v kvvadratku, ki so ponavadi v revijah.
Kako uporabljam to aplikacijo?
Lep pozdrav.
draciel ::
Ja poskusi a ne? =))
Sicer pa tiste kode niso kaj prida. Ponavadi samo vsebujejo kakšne URL-je do spletnih strani..ipd.
Sicer pa tiste kode niso kaj prida. Ponavadi samo vsebujejo kakšne URL-je do spletnih strani..ipd.
uro1001 ::
Ali je aplikacije že naložena na telefon ali jo moram sam, in ali moram za branje kod imeti povezavo z internetom?
SynTax64 ::
Vejetno je na telefonu nimaš lahko so ji po snameš z marketa pod imenon "QR scanner" obvezno pa seveda moraš med iskanjem določene kode imeti vzpostavljeno povezavo z internetom.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: SynTax64 ()
papsl ::
Meni najbolje deluje QuickMark (https://play.google.com/store/apps/deta...
Zadeva je preprosta, zaženeš aplikacijo, le ta prebere QR kodo. V kodi se navadno skrivajo povezave do posamezne internetne strani, lahko pa tudi kaj drugega, npr. podatki o kontaktu, geslo za WiFi dostop, prosto besedilo, itd, ...
Zadeva je preprosta, zaženeš aplikacijo, le ta prebere QR kodo. V kodi se navadno skrivajo povezave do posamezne internetne strani, lahko pa tudi kaj drugega, npr. podatki o kontaktu, geslo za WiFi dostop, prosto besedilo, itd, ...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Mi Band 3 (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Kaj kupiti | 59219 (25493) | Kawl6 |
» | Samodejen vklop mobilnih podatkov?Oddelek: Mobilne tehnologije | 7640 (4797) | Piki1982 |
» | Slovenija novice na Androidu - nadležne reklameOddelek: Mobilne tehnologije | 6545 (6335) | shadeX |
» | Je 100 MB dovolj za 1 mesec - DžabestOddelek: Mobilne tehnologije | 3338 (2490) | jusv |
» | Nokia n97 mini - navigacija v tujiniOddelek: Mobilne tehnologije | 952 (882) | urosh1984 |