Forum » Navijanje » Temperatura GF MX
Temperatura GF MX
Pikachu ::
Koliko se vam greje Geforce2 MX pri obremenitvi in v Winsih?
Moj Ledatek:
- winsi 43-surface, edge 37
- igre (kabuto) 53 surface, 48 edge
Se vam to zdi normalno? Skatla sicer ni najbolj mrzla...
Moj Ledatek:
- winsi 43-surface, edge 37
- igre (kabuto) 53 surface, 48 edge
Se vam to zdi normalno? Skatla sicer ni najbolj mrzla...
zizi ::
Kr normalno je mogoč malce pretoplo
Jst sem moy MX navil na 226 223 ampak sem razrezal heatsink in dodal 5555Rpmski ventilator gor.
Jst sem moy MX navil na 226 223 ampak sem razrezal heatsink in dodal 5555Rpmski ventilator gor.
AvAkI ::
Mam gullemont Geforce 2 MX pa ne vem kako se pogleda temperaturo proc. Lahko poveste ker bi rad izvedel!
zizi ::
LOhko kupiš tak senzor mogoče je pa to da že imaš senzorje na grafični potem rabiš pa softverki programček.
Marjan ::
dons sva pr frendu hotla zmert temperaturo MX-a, prnesu sem svoj termalni kabelcek. ((a ne Shaky)
Pol je bil pa problem, ker pr VL6-ki ga ne mors nikamor vstekat. In zato sem ga vsteku kar v konektor za FAN 3
Jap, vidl smo iskrce in fajn je zasmrdel...kaj ces zgleda, da je bla napetost mal prevelka
Se dobr da je s Geforce-om vse ok, sam mal je crn na robu kartice!!
Pol je bil pa problem, ker pr VL6-ki ga ne mors nikamor vstekat. In zato sem ga vsteku kar v konektor za FAN 3
Jap, vidl smo iskrce in fajn je zasmrdel...kaj ces zgleda, da je bla napetost mal prevelka
Se dobr da je s Geforce-om vse ok, sam mal je crn na robu kartice!!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Branje temperatur iz grafičnih kartOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1674 (1309) | kuglvinkl |
» | Najbolj navite grafične kartice (strani: 1 2 )Oddelek: Navijanje | 6117 (4680) | The B |
» | wow, vročina!!Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1243 (749) | alien-w |
» | Kako odčitavate temperaturo z GPU-ja?Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1207 (964) | VASkO |
» | ?? Temperatura grafičneOddelek: Hlajenje in modifikacije | 2307 (1921) | mmisv |