Forum » Omrežja in internet » visok ping samo na enem wifi omrežju
visok ping samo na enem wifi omrežju
JXS ::
pozdravljeni,
z novim računalnikom imam zelo čuden problem. Na vseh povezavah,kamor sem ga priključil deluje normalno. Le en wifi nikakor ne deluje tako kot bi mogel. Ko sem na tem omrežju prek wifija imam takoj ko zaženem katerikoli brskalnik visok ping in downloade ne gre nikamor. Speedtest pokaže D: 0.4 U: 0,7. Takoj ko priključim kabel na ta router deluje vse OK (D:4 U:0,7). Prav tako ostali računalniki, ki se povežejo na ta wifi delujejo normalno. Zamenjal sem že nekaj ver wifi driverjov in ni razlike. Virusa nisem našel.
kaka ideja?
hvala in LP
z novim računalnikom imam zelo čuden problem. Na vseh povezavah,kamor sem ga priključil deluje normalno. Le en wifi nikakor ne deluje tako kot bi mogel. Ko sem na tem omrežju prek wifija imam takoj ko zaženem katerikoli brskalnik visok ping in downloade ne gre nikamor. Speedtest pokaže D: 0.4 U: 0,7. Takoj ko priključim kabel na ta router deluje vse OK (D:4 U:0,7). Prav tako ostali računalniki, ki se povežejo na ta wifi delujejo normalno. Zamenjal sem že nekaj ver wifi driverjov in ni razlike. Virusa nisem našel.
kaka ideja?
hvala in LP
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Navodila Tomos 15 slcOddelek: Na cesti | 6853 (5870) | Deyannn |
» | AnTuTu Benchmark TočkeOddelek: Mobilne tehnologije | 3452 (2363) | ziga1990 |
» | Mikrotik RB2011UiAS-2HnD-IN na Amisu, bizarno počasen internet. (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 12458 (9738) | Invictus |
» | OptikaOddelek: Omrežja in internet | 1483 (1060) | M-XXXX |
» | RealPlayer ne mara mplayerjaOddelek: Operacijski sistemi | 1862 (1656) | kriko1 |