Forum » Kaj kupiti » Katero tablico kupiti?
Katero tablico kupiti?
321978J ::
Vem da je bilo okoli tega napisanega že en kup stvari vendar že kar nekaj časa nazaj....
Kupujem tablico za katero bi odštel med 450 in tja do 700 eur seveda z argumentom zakaj bi bila dražja bolša.
Gledal sem SAMSUNG P5100 GALAXY TAB 2 10.1 16G 3G (BIG BANG 480 EUR) in APPLE IPAD 2 WIFI 3G 16GB (BIG BANG 520 EUR)
3G rabim ker jo bom uporabljal tudi tam kjer ni wifi omrežja.
Kaj mi je pri tablici najbolj pomembno... delati mi more exel. Kaj točno? Imam par mapic (napisal bom po domače) v exelu ki jih rabim za službene zadeve. Notri upisujem številke ki mi jih exel izračuna ( formule so že sestavljene ne bom sam ustvarjal sam nekaj v exelu, delal formule itd...) na tablici ki jo bom kupil mora to delat. To dela na teh dveh tablicah katere gledam? Kot sem se zanimu mi je blo povedano da za IPADa da je treba dokupit... to mi sicer ni problem ampak moram pa vedet da je to zagotovo res da se da kupit da bo exel delal.
Polek exela ki ga rabim za službene stvari pa ga bom uporabljal še privat za vse druge običajne stvari...net, slikce, film.....pa še kaj se bo našlo
Kaj naj kupim? Tukaj me zanima tudi kaj bo z Microsoft Surface ki pride kmalu...?
Prosim za mnenja poznavalcev. Hvala.
Lp Jože
Kupujem tablico za katero bi odštel med 450 in tja do 700 eur seveda z argumentom zakaj bi bila dražja bolša.
Gledal sem SAMSUNG P5100 GALAXY TAB 2 10.1 16G 3G (BIG BANG 480 EUR) in APPLE IPAD 2 WIFI 3G 16GB (BIG BANG 520 EUR)
3G rabim ker jo bom uporabljal tudi tam kjer ni wifi omrežja.
Kaj mi je pri tablici najbolj pomembno... delati mi more exel. Kaj točno? Imam par mapic (napisal bom po domače) v exelu ki jih rabim za službene zadeve. Notri upisujem številke ki mi jih exel izračuna ( formule so že sestavljene ne bom sam ustvarjal sam nekaj v exelu, delal formule itd...) na tablici ki jo bom kupil mora to delat. To dela na teh dveh tablicah katere gledam? Kot sem se zanimu mi je blo povedano da za IPADa da je treba dokupit... to mi sicer ni problem ampak moram pa vedet da je to zagotovo res da se da kupit da bo exel delal.
Polek exela ki ga rabim za službene stvari pa ga bom uporabljal še privat za vse druge običajne stvari...net, slikce, film.....pa še kaj se bo našlo
Kaj naj kupim? Tukaj me zanima tudi kaj bo z Microsoft Surface ki pride kmalu...?
Prosim za mnenja poznavalcev. Hvala.
Lp Jože
M-XXXX ::
Kot prvo črtaj galaxy tab, Note 10.1 je prava pot. Drugace pa ti priporocam obisk kaksnega Big Banga pa igrackanje z njimi. ..
SLO_Matej ::
Ja, jaz ti predlagam, da počakaš na MS Surface oz. druge Windows 8 tablice (npr. tiste iz Samsungove družine ATIV ali Asusove Vivo). Zavedaj pa se, da tiste Windows 8 tablice na ARM arhitekturi (MS Surface with Windows RT, Samsung ATIV Tab) pridejo z Windows 8 RT, ki bo že vseboval MS Office, ne bo pa omogočal poganjanja običajnih Windows programov. Za to boš moral gledati po tablicah z običajnimi Windows 8 (MS Surface with Windows 8 Pro, Samsung ATIV Smart PC in Smart PC Pro), na katere pa boš Office moral namestiti sam.
Kar se tiče tablic z robotkom, pa morda pogledaš še Asusove Transformer Pade, ki pridejo s prednameščenim Polaris Office, ki naj bi bil ena izmed boljših alternativ MS Officu.
Kar se tiče tablic z robotkom, pa morda pogledaš še Asusove Transformer Pade, ki pridejo s prednameščenim Polaris Office, ki naj bi bil ena izmed boljših alternativ MS Officu.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: SLO_Matej ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | windows 8 tablicaOddelek: Mobilne tehnologije | 5203 (3737) | Egidij88 |
» | Microsoft razprodaja še Surface Pro (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Novice / Windows Mobile | 51898 (46908) | HunterMan |
» | Ipad vs Win 8 vs Android rang 500€Oddelek: Kaj kupiti | 1826 (1420) | Looooooka |
» | Surface Pro prihaja 9. februarja (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Novice / Windows Mobile | 41086 (34067) | Marat |