Forum » Pomoč in nasveti » Nakup prenosnika
Nakup prenosnika
coffeetime12 ::
Gospodje, pozdravljeni !
Odločam se za nakup novega prenosnika. Čeprav večni HP uporabnik, sem se tokrat odločil za Asus. Torej:
Namen: obdelava HD video materiala ter slik
Programi: Cinellera, Blender, Kdenlive...
Denarnica: do 2.000€
Prenosnik: Asus N76VZ-V2G-T1007V i7-3610QM
Obenem bi nadgradil RAM na 16GB ter dodal SSD Samsung serije 830 128GB ali pa 256GB. Ker naši lokalni PC kruhoborci poleg višje cene za ta prenosnik ne ponujajo BR predvajalnika, se odločam za nakup na mylemon.at ali pa na cyberport.at
Zanima me:
1] vaše mnenje, če je izbira prenosnika skupaj z nadgradnjo RAM-a ter diska glede na namen dobra?
2] kateri RAM mi priporočate? Bi bilo to v redu?
3] Samsung 830 SSD 128 ali 256GB?
4] katera trgovina je bolj zanesljiva, cyberport ali mylemon - vaše izkušnje?
5] kje se da polepiti tpkovnico s famozno slovenščino?
Hvala za odgovore in lep dan še naprej
Odločam se za nakup novega prenosnika. Čeprav večni HP uporabnik, sem se tokrat odločil za Asus. Torej:
Namen: obdelava HD video materiala ter slik
Programi: Cinellera, Blender, Kdenlive...
Denarnica: do 2.000€
Prenosnik: Asus N76VZ-V2G-T1007V i7-3610QM
Obenem bi nadgradil RAM na 16GB ter dodal SSD Samsung serije 830 128GB ali pa 256GB. Ker naši lokalni PC kruhoborci poleg višje cene za ta prenosnik ne ponujajo BR predvajalnika, se odločam za nakup na mylemon.at ali pa na cyberport.at
Zanima me:
1] vaše mnenje, če je izbira prenosnika skupaj z nadgradnjo RAM-a ter diska glede na namen dobra?
2] kateri RAM mi priporočate? Bi bilo to v redu?
3] Samsung 830 SSD 128 ali 256GB?
4] katera trgovina je bolj zanesljiva, cyberport ali mylemon - vaše izkušnje?
5] kje se da polepiti tpkovnico s famozno slovenščino?
Hvala za odgovore in lep dan še naprej
JogurtJagoda ::
16GB da bi meu u prenosniku?
Hahah pa sj ti nisi resn stari. Še do 6 komaj kdaj spravim ne pa da bi rabu 16. Aja, ti verjetno misliš, da če boš imeu notr več Rama ti bo pač hitrej laufalo?
Hahah pa sj ti nisi resn stari. Še do 6 komaj kdaj spravim ne pa da bi rabu 16. Aja, ti verjetno misliš, da če boš imeu notr več Rama ti bo pač hitrej laufalo?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | ASUS ali HP; i7, 17,3 zaslon ...Oddelek: Kaj kupiti | 1862 (1520) | Manager |
» | Kje kupiti računalnik (računalniške komponente)?Oddelek: Pomoč in nasveti | 6704 (5939) | Manager |
» | Dell XPS 13'' 2017 16GB RAMOddelek: Kaj kupiti | 3860 (2744) | lolipop2 |