Forum » Omrežja in internet » [Napaka]Diagnostika napake pri kabelskem interntu
[Napaka]Diagnostika napake pri kabelskem interntu
KernelPanic ::
Spostovani!
Imam trojcek pri Telemachu ze cca. 6 let in vse je dosedaj delovalo brezhibno (z izjemo parih izpadov, ki niso vredni ombembe). Kaksen mesec se mi je pa zacelo dogajati, da, ko downloadam kaksen program iz firefoxa ali muzko poslusam preko youtube-a, se download enostavno ustavi, nato dam retry in nadaljuje, vendar se nekje spet ustavi. Kaj bi bilo narobe? Aja, klical sem tech support od Telemacha, na njihovi strani ni nobene napake.
Lp,
M.
Imam trojcek pri Telemachu ze cca. 6 let in vse je dosedaj delovalo brezhibno (z izjemo parih izpadov, ki niso vredni ombembe). Kaksen mesec se mi je pa zacelo dogajati, da, ko downloadam kaksen program iz firefoxa ali muzko poslusam preko youtube-a, se download enostavno ustavi, nato dam retry in nadaljuje, vendar se nekje spet ustavi. Kaj bi bilo narobe? Aja, klical sem tech support od Telemacha, na njihovi strani ni nobene napake.
Lp,
M.
- spremenil: KernelPanic ()
Vredno ogleda ...
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
|---|---|---|---|
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
| » | Android obvestila - bug ali strojna napaka?Oddelek: Mobilne tehnologije | 3146 (2915) | jukoz |
| » | Napaka 651Oddelek: Omrežja in internet | 5336 (5031) | miraldi |
| » | Napaka pri nalaganju internetne straniOddelek: Omrežja in internet | 1268 (1077) | spacemarko |
| » | kazen+napake v postopku+napake v zapisniku (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 10958 (9633) | Tilen |
| » | msn napakaOddelek: Programska oprema | 3448 (2901) | Uros!no |