Forum » Pomoč in nasveti » 2 mrežni kartici 2 različni mreži
2 mrežni kartici 2 različni mreži
Blisk ::
Imam en računalnik povezan na 2 mreži, z dvema mrežnima karticama.
Sedaj je problem, ker določen program laufa iz druge mreže, ne iz naše lokalne in moram vedno disablat prvo kartico za našo mrežo, ker drgač išče program po naši mreži IP, ki ga rabi.
Kako narest, da se te 2 kartici ločita, da poveš računalniku točno katero kartico uporablja za mrežo in pa ta drugo kartico, da uporablja samo točno določen program.
Da se te 2 kartici oz. mreži ne mešata.
Ker zdej je tudi problem, ker mi lahko ljudje iz sosednje mreže, prihajajo na mojo mrežo, preko tega računalnika, kako to zablokirat.
Sedaj je problem, ker določen program laufa iz druge mreže, ne iz naše lokalne in moram vedno disablat prvo kartico za našo mrežo, ker drgač išče program po naši mreži IP, ki ga rabi.
Kako narest, da se te 2 kartici ločita, da poveš računalniku točno katero kartico uporablja za mrežo in pa ta drugo kartico, da uporablja samo točno določen program.
Da se te 2 kartici oz. mreži ne mešata.
Ker zdej je tudi problem, ker mi lahko ljudje iz sosednje mreže, prihajajo na mojo mrežo, preko tega računalnika, kako to zablokirat.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nasveti glede omrežja z dvemi ISP-jiOddelek: Omrežja in internet | 1407 (1170) | Yacksy |
» | Težave z mrežo v službiOddelek: Omrežja in internet | 1452 (901) | Goldee |
» | računalnik zahteva geslo, ki ga nisem določilOddelek: Omrežja in internet | 2788 (2348) | vbohinc |
» | Mreža dela, brskanje po netu pa nikakor ne?!Oddelek: Omrežja in internet | 1331 (1139) | Ibex |
» | 2 različno konfigurirani mreži na win98Oddelek: Pomoč in nasveti | 1714 (1516) | Mac |