Forum » Izdelava spletišč » xml import
xml import
mzakelj ::
Pozdravljeni !
Imam sledeč problem : En zunanji izvajalec nam je naredil modul da uvažamo preko xml datoteke ( od uvoznika ) v našo internetno trgovino. No lepo jaz v modulu polinkam in dam import. In melje in melje nato vrze error 500 ven. In to zmerom. Grem gledat error log od apacha2 in najdem zmerom to vrstico not :
mod_fcgid: process /var/www/*******/web/import/import****.php(22329) exit(busy timeout), get stop signal 9
A se komu sanja kaj bi to povzročal. Sam sem si skoraj spulil vse lase in ne morem reči da nisem obrnil celega googla okrog in probaval vse nastavitve, ampak ne pomaga nič.
Imam sledeč problem : En zunanji izvajalec nam je naredil modul da uvažamo preko xml datoteke ( od uvoznika ) v našo internetno trgovino. No lepo jaz v modulu polinkam in dam import. In melje in melje nato vrze error 500 ven. In to zmerom. Grem gledat error log od apacha2 in najdem zmerom to vrstico not :
mod_fcgid: process /var/www/*******/web/import/import****.php(22329) exit(busy timeout), get stop signal 9
A se komu sanja kaj bi to povzročal. Sam sem si skoraj spulil vse lase in ne morem reči da nisem obrnil celega googla okrog in probaval vse nastavitve, ampak ne pomaga nič.
emsi ::
Zgleda, da uvažaš preveliko xml datoteko. Server jo "melje" predolgo in nato vrže timeout error. Si že uspešno uvozil kakšno drugo xml datoteko? Če ne gre uvozit niti manjše datoteke potem je verjetno kakšna napaka v samem modulu.
=
Eno manjšo sem uspešno uvozil. Je možno da je premalo rama, ker ga ima server 2gb zase laufa pa na vmware serverju. Procesor je dual xeon
Mesar ::
Nah... če že je nastavljen v php memory limit na premalo vrednost, pa v tem primeru bi dobil error, ki bi ti to povedal. Verjetno je problem max_execution_time... poglej še error log za php.
Your turn to burn!
Hm, kako pa to naredim ?
Imam pa import za prestashop narjen. Eden dela kot pravim drugi pa error. In sedaj sem ugotovil da naredi eror ko polinkam bazo xml in mojo bazo z več kot 5 kategorij ( diski, rami ... )
Imam pa import za prestashop narjen. Eden dela kot pravim drugi pa error. In sedaj sem ugotovil da naredi eror ko polinkam bazo xml in mojo bazo z več kot 5 kategorij ( diski, rami ... )
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Davčne blagajne (strani: 1 2 3 4 … 24 25 26 27 )Oddelek: Programiranje | 332310 (72313) | Macketina |
» | [JAVA] HTTPS clientOddelek: Programiranje | 3175 (1905) | peterv6i |
» | [Android (Netbeans)] - pomoč pri ustvarjanjuOddelek: Programiranje | 1991 (1381) | Marat |
» | Prenos WP bloga k drugem gostitelju, ni možna več prijavaOddelek: Izdelava spletišč | 1817 (1598) | marS |
» | Shraniti XML string iz interneta na strežnik (ASP)Oddelek: Izdelava spletišč | 1937 (1833) | tejcek |