Forum » Strojna oprema » Zunanje CD-ROM ohišje
Zunanje CD-ROM ohišje
Cyb3rium ::
Končno sem našel zadevščino, in, logično, sedaj mi ne dela. Zadeva se kliče VP-6024V, proizvajalec je VIPower. Prvi problem je v tem, da nisem prepričan, v katero pozicijo moram dati jumper na cdr pogonu (M, S, CS) - winsi mi beštijo zaznajo le na master, a kot neznano oz. 'pokvarjeno'. Drugi problem pa je, da na priloženem CDju ni ne driverjev za ta model ne za moj OS (win xp), prav tako jih ni na njihovi uradni strani. Če ima kdo izkušnje s temi stvarmi, help. Hvala.
- premaknil: ToniT ()
Han ::
Povej še malo več: kateri vmesnik (USB 1.1, 2.0, FireWire), kateri Windows, katera osnovna plošča, kateri CD-ROM...
Cyb3rium ::
Aha, no, šatulja se na veliko hvali da podpira USB 2.0, ampak doma imam zaenkrat samo 'stari' 1.1. Plošča je Sis 630-nekaj, gre pa za prenosnik. CD-ROM je teacov 24x pekač z oznako CD-W524E.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Cyb3rium ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Disk- adapter za data kabel ali karkoli žeOddelek: Strojna oprema | 1123 (907) | Snegec |
» | Nakup eksternega pekačaOddelek: Kaj kupiti | 1522 (1276) | butkomutko |
» | Full speed USB ni Hi-speed USB?Oddelek: Strojna oprema | 1883 (1797) | mrbungle |
» | EpoX 8K3A+ vs. Giga-Byte 7VRXPOddelek: Strojna oprema | 1550 (1189) | krho |
» | KonfiguracijaOddelek: Loža | 2844 (2412) | msmiha |