Forum » Strojna oprema » Grafična kartica NvidiaPROBLEM
Grafična kartica NvidiaPROBLEM
Temo vidijo: vsi
hdmi ::
Pozdravljeni!
pred pribljizno enim letom sem kupil racunalnik ki ima Nvidino gravicno kartico gtx 550. vse igrice so delale cisto gladko in lepo . pred kratkim so pa zacele štekati oziroma laggati igre ki jih igram pa so : NEED FOR SPEED THE RUN in predvsem FIFA 12, vcasih BATTLLEFIELD 3.
Ali mogoce kdo ve kaj je narobe (virus zagotovo ni ker sem racunalnik dal prečistiti vceraj).
PS UPORABLJAM Nvidia gtx 550
HVALA ZA ODGOVORE
pred pribljizno enim letom sem kupil racunalnik ki ima Nvidino gravicno kartico gtx 550. vse igrice so delale cisto gladko in lepo . pred kratkim so pa zacele štekati oziroma laggati igre ki jih igram pa so : NEED FOR SPEED THE RUN in predvsem FIFA 12, vcasih BATTLLEFIELD 3.
Ali mogoce kdo ve kaj je narobe (virus zagotovo ni ker sem racunalnik dal prečistiti vceraj).
PS UPORABLJAM Nvidia gtx 550
HVALA ZA ODGOVORE
Predator ^^ ::
Presvoh je. Daj na 1280x720 pa malo zmanjsaj AA in nastavitve
Gnmstle
Zgodovina sprememb…
- predlagal izbris: freesty ()
6151 ::
pač mid/low end grafična.
Za začetek daj system restore in posodobi gonilnike.
Za začetek daj system restore in posodobi gonilnike.
3600 | 32GB | 6800 | 1+3TB
pa sj mam use na medium pa skos igram offline tko da intrnet tud ni kriv
procesor mam pa INTEL i5
procesor mam pa INTEL i5
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: hdmi ()
Predator ^^ ::
Katera locljivost? Na fullhd pozabi s to graficno.
Gnmstle
Zgodovina sprememb…
- predlagal izbris: freesty ()
stock ::
Ni pomembno, že prvi i5 je dovolj. Na BF pač pozabi, če drugadva delata na max z računalnikom ni nič narobe.
matonson ::
freesty ::
Daj tih bot. Men dela BF3 na integrirani grafiki.
Pac je vse na low pa imam 20fpsjev ampak DELA.
GTX 550 more vse na low cist lepo tekoce poganjat BF3.
Pac je vse na low pa imam 20fpsjev ampak DELA.
GTX 550 more vse na low cist lepo tekoce poganjat BF3.
http://www.youtube.com/watch?v=5hfYJsQAhl0
69charger ::
Sem imel isti GPU in sem z lahkoto gnal BF3 tako da je problem nekje drugje.
How many guys from a tech forum does it take to change a lightbulb?
Siddh ::
daj no jaz na 6870 + i3 igram bf3 na full hd z medium in nekaj high nastavitvami, z 30-35 fps
pač te fore aa in af dam na malo nižje
danes že vsaka grafična za 80e mora poganjat igre na full hd z mnimalnimi nastavitvami in 30fps, drugače pravijo samo tisti z karticami za 200-300€, ki mislijo, da budget gaming enostavno ne obstaja
pač te fore aa in af dam na malo nižje
danes že vsaka grafična za 80e mora poganjat igre na full hd z mnimalnimi nastavitvami in 30fps, drugače pravijo samo tisti z karticami za 200-300€, ki mislijo, da budget gaming enostavno ne obstaja
freesty ::
Saj nisi nic pametnega povedal. Nekaj si nalozil. Formatiraj pa bo delalo...
Poglej koliko % procesorja porabis ko igras igre in pa koliko % graficne kartice.
Poglej koliko % procesorja porabis ko igras igre in pa koliko % graficne kartice.
http://www.youtube.com/watch?v=5hfYJsQAhl0
Zgodovina sprememb…
- predlagal izbris: Predator ^^ ()
dogo ::
Si morda posodobil gonilnike v zadnjem času? Če je odgovor da, potem poskusi naložit starejše gonilnike in poročaj.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: dogo ()
stock ::
Še zdaj nisi povedal, kako delata NFS in FIFA, napiši za vse 3 točno kakšne maš nastavitve in koliko fps-jev. Teško ti pomagamo in tudi zakaj bi ti če si tako aroganten? Malo lepše piši, pa kaj uporabnega, pa ti bomo pomagali. Ker do sedaj se nam vsem zdi, da je problem v tebi in ne PCju.
a je mozno da mam v racunalniko NVIDIA GTX 550 in Intel hd graphics 3000 , ker k sm pogledu in tko mi pise
bluefish ::
Integrirana je HD3000.
Imaš podatkovni kabel monitorja priklopljen na izhod matične plošče ali na grafični kartici?
Imaš podatkovni kabel monitorja priklopljen na izhod matične plošče ali na grafični kartici?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: bluefish ()
Poglej zadnji del računalnika. Je kabel monitorja priključen na nekje na rdeče ali modro obkroženem območju?
Zgodovina sprememb…
- zavaroval slike: bluefish ()
Potem je verjetno na integrirani grafiki. Vklopi na izhod samostojne grafične, ki je nekje na modrem oz. v eni od rež nižje spodaj.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Katero grafično? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 10452 (8674) | fruchty |
» | kakšna je ta grafična (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 7494 (6154) | Brias |
» | sestava pc amdOddelek: Kaj kupiti | 6138 (5128) | SlimDeluxe |
» | nov pc, okrog 350€Oddelek: Kaj kupiti | 3757 (2950) | x45 |
» | Grafična karticaOddelek: Pomoč in nasveti | 4381 (3604) | polde66 |