Forum » Programska oprema » kako se že imenuje.... ?
kako se že imenuje.... ?
XKEKAX ::
Pozdravljeni,
ali slučajno pozna kdo tisto spletno stran na kateri si si samo odkljukal katere programe želiš namestiti na računalnik (mozilla, chrome, thunderbird, itd.) in ti je naredilo inštalacijsko datoteko, katero si potem zagnal in ti je vse to avtomatsko naložilo na računalnik ? Sem jo že parkrat uporabil ampak sem pozabil kako se imenuje...
Lp,
Marcel
ali slučajno pozna kdo tisto spletno stran na kateri si si samo odkljukal katere programe želiš namestiti na računalnik (mozilla, chrome, thunderbird, itd.) in ti je naredilo inštalacijsko datoteko, katero si potem zagnal in ti je vse to avtomatsko naložilo na računalnik ? Sem jo že parkrat uporabil ampak sem pozabil kako se imenuje...
Lp,
Marcel
awy ::
tebi bi bilo najbrž zanimivo gledat, ko bi mi najlepša dala, jaz bi si pa bolj želela, da bi bil to najlepši
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Vse počasnejši računalnikOddelek: Pomoč in nasveti | 13967 (12854) | solatko |
» | Program za unattended instalacijo programjaOddelek: Programska oprema | 621 (556) | Pentium |
» | Alarm plačilo 100eurOddelek: Informacijska varnost | 3556 (2577) | solatko |
» | Klik certifikat .. izginil?? O_oOddelek: Omrežja in internet | 4738 (4088) | Twix |
» | Nujno potrebni programiOddelek: Pomoč in nasveti | 2639 (2039) | amigo_no1 |