Forum » Pomoč in nasveti » Outlook in Thunderbird problem
Outlook in Thunderbird problem
sportmaniak ::
Najprej vsi skupaj pozdravljeni in že na začetku se opravičujem če je slučajno tema že kje odprta.
Prosil bi nekoga da mi kot laiku pomaga pri rešitvi mojega problema.
Nujno potrebujem službeni mail z lastnim naslovom vendar pa sem naletel na napako. Pri pošiljanju ponudb in mailov večim naenkrat (izberem kar celo skupino, ki jo imam v adressarju) bi hotel da maile pošlje tako, da drugi ki so mail prejeli ne vidijo komu vse je bilo to poslano. Zraven tega pa so skoraj vsi, ki sem jim mail poslal le tega prejeli kot "vsiljeno pošto". Če mi lahko pomagate z kakšnim programom ali pa nasvetom bi vam bil zelo hvaležen.
Hvala in lp
Prosil bi nekoga da mi kot laiku pomaga pri rešitvi mojega problema.
Nujno potrebujem službeni mail z lastnim naslovom vendar pa sem naletel na napako. Pri pošiljanju ponudb in mailov večim naenkrat (izberem kar celo skupino, ki jo imam v adressarju) bi hotel da maile pošlje tako, da drugi ki so mail prejeli ne vidijo komu vse je bilo to poslano. Zraven tega pa so skoraj vsi, ki sem jim mail poslal le tega prejeli kot "vsiljeno pošto". Če mi lahko pomagate z kakšnim programom ali pa nasvetom bi vam bil zelo hvaležen.
Hvala in lp
fosil ::
Ljudi dodaj pod Bcc: namesto pod To:
Oziroma po slovensko mislim da je naziv Skp:
Oziroma po slovensko mislim da je naziv Skp:
Tako je!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: fosil ()
sportmaniak ::
Še vedno velik procent pošte ki jo pošljem priroma prejemniku v "vsiljeno pošto". Ima kdo rešitev za to??
hvala, lp
hvala, lp
Andrejpan ::
po mojem mnenju je problem v tem, da je tvoj email že označen kot vir spama pri hostih in te kakšni filtri avtomatsko ujamejo. Koliko vem obstajajo namenska orodja, ki pošiljajo emaile in zbijajo tvojo domeno iz spam lestvic...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | zavračanje emailaOddelek: Omrežja in internet | 1577 (1188) | DeeCoy |
» | Gmail blokadaOddelek: Pomoč in nasveti | 1814 (1430) | p1nky |
» | Gmail (strani: 1 2 3 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 25118 (11748) | donvito |
» | Gmail online, zbrisani maili?Oddelek: Pomoč in nasveti | 843 (781) | Racunalnik |
» | [Ubuntu server] mail poslan iz serverja zazna kot vsiljeno pošto (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 9084 (8054) | shorvat |