Forum » Programska oprema » Pomoč pri odstranitvi datoteke ctfmon.exe
Pomoč pri odstranitvi datoteke ctfmon.exe
mojsterleo ::
Inštaliral sem office2007 in se mi sedaj zaganja ta datoteka ob startupu. Rad bi se je znebil. Pregledal sem navodilo na microsoftovi strani, ampak očitno oni živijo v nekem drugem svetu, ker jaz po teh navodilih ne najdem nič: http://support.microsoft.com/kb/282599/...
Slika inštalacije je pa naslednja:
Operacijska sistema Microsoft Windows 2000 in Microsoft Windows XP:
Zaprite vse Officeove programe.
Kliknite Start, pokažite na Settings (Nastavitve) in kliknite Control Panel (Nadzorna plošča). OPOMBA: V operacijskem sistemu Windows XP kliknite Start in nato še Nadzorna plošča.
Na nadzorni plošči dvokliknite Add or Remove Programs (Dodaj ali odstrani programe).OPOMBA: V operacijskem sistemu Windows XP kliknite Dodaj ali odstrani programe.
Na seznamu Currently installed programs (Trenutno nameščeni programi) izberite Microsoft izdelek Office XP, kjer izdelek Office XP predstavlja ime določenega Officeovega izdelka, ki ga uporabljate. Če uporabljate samostojno različico enega od Officeovih programov, na seznamu izberite ustrezen izdelek. Kliknite Change (Spremeni).
V pogovornem oknu Maintenance Mode Options (Možnosti vzdrževalnega načina) izberite Add or Remove Features (Dodaj ali odstrani funkcije) in kliknite Next (Naprej). S tem prikažete pogovorno okno Choose installation options for all Office applications and tools (Izberite možnosti namestitve za vse Officeove programe in orodja).
Kliknite znak za plus (+) zraven možnosti Office Shared Features (Skupne funkcije Officea), da jo razširite.
Kliknite ikono zraven možnosti Alternative User Input (Nadomestni uporabniški vnos) in izberite Not Available (Ni na voljo).
Kliknite Update (Posodobi).
Slika inštalacije je pa naslednja:
- spremenil: mojsterleo ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | vse programe odpira winrar..Oddelek: Pomoč in nasveti | 7903 (7740) | matejrdd |
» | težave pri namestitvi WINXP home editionOddelek: Operacijski sistemi | 1227 (1147) | Pyr0Beast |
» | outlook expres slovensčinaOddelek: Programska oprema | 6425 (5995) | flukturr |
» | odstranitev office 2007Oddelek: Programska oprema | 2398 (2174) | lali12 |
» | Internet Explorer 7 - odstranitevOddelek: Programska oprema | 1545 (1261) | Cash |