Forum » Loža » Rabim vodovodaraj, po možnosti iz LJ
Rabim vodovodaraj, po možnosti iz LJ
Temo vidijo: vsi
kuglvinkl ::
Oi,
pozna kdo kakšnega OK vodovodarja (da ga ni treba prosit na kolenih pa prestavljat termine v nedogled, tko kot pri krovcih...), iz LJ oz. okolice LJ?
Hvala
pozna kdo kakšnega OK vodovodarja (da ga ni treba prosit na kolenih pa prestavljat termine v nedogled, tko kot pri krovcih...), iz LJ oz. okolice LJ?
Hvala
first_line ::
Sem delal že vrsto let nazaj pri njemu preko študenta in je bilo kar kvalitetno- nisem videl ali slišal o kakšnih zajebih. Dela večinoma večje projekte, kdaj smo pa tudi kakšno manjšo kopalnico poštimali.
Pa zdel se mi je človeški, ker eni so pa res kot da držijo Boga za jajca ko zagipsajo eno luknjo, in večina mojstrov je iz Slo.
Pa zdel se mi je človeški, ker eni so pa res kot da držijo Boga za jajca ko zagipsajo eno luknjo, in večina mojstrov je iz Slo.
PecenkA ::
http://www.instalacije-hocevar.com/. Meni je delal kopalnico in bolj natančnega človeka verjetno do takrat še nisem videl. Tudi datumsko ni bilo nobenih problemov. Je pa iz Britofa pri Kranju.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Vigo električni radiator z ip 24 standardomOddelek: Loža | 2281 (1667) | nokia6310 |
» | Katera plinska kondenzacijska peč?Oddelek: Loža | 12116 (8313) | Arzen28 |
» | Rabil bi pomoč vodovodarjaOddelek: Loža | 3943 (2237) | marjan_h |
» | StikaloOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 855 (567) | mirator |
» | Razkamenjevanje vode!?Oddelek: Loža | 11601 (9770) | Pyr0Beast |