» »

Zakaj skoraj vedno na TV ni nic pametnega?

Zakaj skoraj vedno na TV ni nic pametnega?

Janac ::

Gledam TV in skoraj nic filmov, same reklame in topshop prodaje. Ampak da bi bil kaksen dober film pa nic...

Zakaj je temu tako? Je res tako tezko predvajati en dober film?

hojnikb ::

Zato pa obstajajo alternativni viri za takšne vsebine, ki so brez reklam, ondemand in v HD kvaliteti ;)
Naše tv programe že dolgo časa niti na daleć ne povoham več, ker enostavno ne ponujajo tistega kar želim..
#brezpodpisa

se strinjam in glede na da je vsako leto sam doma je tudi zalost

para! ::

Maš video on demand (videoteka) in dodatne programske pakete, kjer so non-stop filmi. Verjetno tudi dobri vmes. Za slabih 15EUR/mesec pač ne moreš pričakovat, da bo non-stop nekaj kar ti je všeč na programu.
Death before dishonor!

hojnikb ::

Zato sta pa flexget in transmission killer kombinacja za vso latest robo, ki se predvaja na ameriških tvjih
Vse avtomatsko, samo pogledaš in zbrišeš ;)
#brezpodpisa

mi mamo doma kabelsko televizijo. Tudi na discoveryu samo skos ene ribe lovijo(dejansko)

zelo zanimiv mi je recimo investigation discovery

musicfreak ::

Tudi časi so se spremenili in dosti bolj smo tudi zahtevni. Včasih pač ni blo šanse, da bi si iz neta film dol potegnil in je blo vse kar je blo na tv dobro, ker nisi mel alternative (še 10 let nazaj). Enako pri glasbi, ko si mel cel dan mtv ali vivo prižgano. Kdo pa bo gledal dandanes 15 min filma potem pa 10 min reklam? Samo tisti ko pač nimajo boljše alternative ali si ne vejo poiskat. TV še je edino za šport, pa še to najdeš na netu druge opcije, če nisi prezahteven glede kvalitete slike. O raznih slovenskih šovih pa itak škoda izgubljat besed, na nemških programim še najdeš kaj, ampak tudi najedajo z reklamami. Boljše dan kasneje zloadat z neta.

tpleko ::

kje so casi ko sem gledal filme. to je isto kot bi sel pravljice brat.

ahac ::

Janac je izjavil:

Na slovenskih televizijah?
Zato, ker poptv praktično nima konkurence (sploh odkar ni več TV3) in si lahko privošči zanič program, pa ga ogromno ljudi še vedno gleda.
Slo-Tech Discord - https://discord.gg/ppCtzMW

mokasin ::

Hrvaški RTL tudi ni slab. Pa kak Fox Crime, Fox Life pa Universal Channel. Kar mam že čez vrh glave pa je POP TV. Dopoldne predvajajo ponovitve teh mehiških, španskih nadaljevank, popoldne dajo pa nove epizode. A res ne morejo kake dobre serije vsaj zdaj med poletjem dat?

guest #44 ::

TV, kwa je že to?

Hvala bogu, da sem se rešu tega smetnjaka.

carota ::

Janac je izjavil:

Gledam TV in skoraj nic filmov, same reklame in topshop prodaje. Ampak da bi bil kaksen dober film pa nic...

Premalo kanalov imaš. :)

GrimReaper ::

Odkar mam internet je TV zgubil uporabnost. Pa z internet ne mislim brskanje, ampak download filmov, serij, glasbe, iger.
Drugače se TV še gleda, ampak večinoma gre to za 45+ let osebe, pa čeprav imajo internet.
Meni to pač ni jasno, ker smo komaj čakal da se znebimo nadležnih reklam, čakanja da si lahko ob določeni uri ogledaš priljubljeno serijo, in filmov ki se ponavljajo na eno leto in jih poznaš že na pamet. Potem pa dobiš to možnost in je ne uporabljaš.
7600X | Noctua NH-D15 | ASUS STRIX X670E-F | G.Skill 6000 CL30
Palit GameRock 4080 | Be Quiet 802 | ASUS Strix 1000W

Zgodovina sprememb…

draciel ::

ja pri meni je tudi isto. TV-ja nisem gledal že ohoho časa. Dobro tko po kakšnih 10 min ko sem videl kaj zanimivega pri kakšnem dokumentarcu. Čene pa tudi jaz, več ali manj si zaželim film katerega hočem pogledat in si ga pač v 15min snamem na računalnik. Sicer pa sem bolj za serije kot pa za filme.

katere serije pa gledas?

KruceFix ::

Naj naredijo paket programov Discovery (komplet), Animal planet in nekaj od športa! Pa 10 € na mesec pa sem srečen kar se Tv-ja tiče.
"Bomo videli" so rekli slepi gluhim ...

Pa kak TV1000

Janac je izjavil:

katere serije pa gledas?

maja trenutno gledam south park. sem pa pogledat te bolj znane. prison break, dexter itd

meni sop a vsec Monk, Psych, Alarm fur Cobra 11, itd

A mogoče vidva "serijca" vesta kako se imenuje neka serija, ki se dogaja na otoku .. to je pa to kar vem! Neka čisto preprosta beseda pa se ne morm spomniti!

The lost?

imdb povezava

Nikonja ::

Satelitska in cardsharing... vse ostalo je kameno doba....

@Nekativen15 in @draciel hvala vama to je to!

Gandalfar ::

Temo o serijah ze mamo.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kaj se je zgodilo z televizijo!? (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
518438 (5968) Gaius
»

The Avengers 2 : Age of Ultron (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Sedem umetnosti
10519152 (15308) Nikec3
»

Nova anketa: še gledate televizijske vsebine? (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Ankete
7812028 (8894) LuiIII
»

TV3 odhaja?

305483 (4157) ahac
»

Kdo sestavlja sporede slovenskih TV postaj??

264700 (4058) flipflop

Več podobnih tem